Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Opt firme româneşti s-au arătat interesate de reparaţia drumurilor din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opt firme din România s-au arătat interesate de licitaţia pe care Consiliul Judeţean Suceava o va organiza la începutul săptămânii viitoare pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor judeţene. Vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu a spus că licitaţia va avea loc marţi, 27 aprilie a.c., fiind pentru prima dată când contractul pentru lucrările de reparaţie a drumurilor va fi pe o perioadă de trei ani. Cadariu a spus că valoarea contractului este de 100 de milioane de lei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a mai declarat că una dintre cele opt firme care au depus scrisori de intenţie pentru a participa la licitaţie este din judeţul Suceava.

„Dosarele de participare la licitaţie pot fi depuse la Consiliul Judeţean Suceava până la ora 10:00 a zilei de marţi, 27 aprilie 2010. De asemenea, cele opt scrisori de intenţie nu înseamnă neapărat că firmele respective vor participa la licitaţie. Astfel, marţi vom şti exact câte firme vor fi prezente la licitaţia pentru reparaţia drumurilor din judeţul Suceava”, a spus Cadariu.

În prezent, lucrările de reparaţie şi întreţinere a drumurilor judeţene sunt realizate de firma Consiliului Judeţean Suceava, SC Drumuri şi Poduri SA, care a câştigat licitaţia organizată anul trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt firme româneşti s-au arătat interesate de reparaţia drumurilor din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Opt firme româneşti s-au arătat interesate de reparaţia drumurilor din judeţul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Una din firme este din Sv trimis de
(22 apr 2010, 14:22:57
Putem ghici oare de unde sa fie acea firma din judet?Oare nu care cumva sa fie din Veresti?Cum mama dreeaq de giratoriul de la primarie intamplator il face Simmetrica,iar tot intamplator societatea de drumuri si poduri din sv este falimentara?Chiar o fi totul asa de intamplator,sau om fi noi toti asa de prosti?!Indoim-as!Pana cand toate lucrarile astea care sunt facute din bani publici vor avea incredintari preferentiale,cu subcontractanti dubiosi despre care nici nu s-a auzit initial,pana cand vor fi modificate costurile de cate ori vor si doar ascensional,desi s-au castigat licitatiile taman in baza primelor preturi,totul este doar o cacialma si praf aruncat in ochii nostri.Cea mai mare gaura neagra a economiei romanesti si banii cei mai incontrolabili sunt infrastructura rutiera.Punct.Cine masoara vreodata cate gropi s-au astupat,cat bitum a intrat,cat s-a macinat,totul este relativ si depinde de cat de inchisi sunt anumiti ochi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei