Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Registru Comerţului

Peste 4.000 de asociaţii familiale şi persoane fizice riscă să fie desfiinţate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 4.300 de persoane fizice şi asociaţii familiale din judeţul Suceava riscă să fie desfiinţate din oficiu în situaţia în care nu se vor prezenta la Oficiul Registrului Comerţului pentru a declara că îşi continuă activitatea în una din formele de organizare prevăzute de Ordonanţata de urgenţă nr. 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale. Directorul ORC Suceava, Cătălina Vartic, a precizat că termenul limită până la care se poate opta pentru noua formă de organizare este data de 26 aprilie 2010. Ea a precizat că până în prezent mai sunt încă 4.800 de astfel de comercianţi care nu şi-au schimbat forma de organizare, apreciind că este posibil ca circa 4.300 de asociaţii familiale şi persoane fizice să fie radiate fără nici o altă formalitate din Registrul Comerţului.

Obligaţia a de opta pentru continuarea activităţii sub noua formă de organizare o au persoanele fizice şi asociaţiile familiale autorizate şi înregistrate în Registrul Comerţului, în baza unor acte normative anterioare acestei ordonanţe de urgenţă. Pentru a-şi putea continua activitatea, actualele asociaţii familiale şi persoane fizice trebuie să-şi schimbe forma de organizare, optând pentru persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale sau întreprinderi individuale.

Cătălina Vartic a mai spus că la nivelul judeţului Suceava obligativitatea de a-şi schimba forma de organizare o aveau 11.184 de persoane fizice şi asociaţii familiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 4.000 de asociaţii familiale şi persoane fizice riscă să fie desfiinţate.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 4.000 de asociaţii familiale şi persoane fizice riscă să fie desfiinţate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei