Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2010 - Anul XV, nr. 92 (4383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fidelitate

Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, intenţionează să candideze pentru un al treilea mandat la Primăria Suceava, din partea PD-L. Lungu a arătat că îşi doreşte un nou mandat de primar şi că există chiar o decizie a partidului, prin care primarii care sunt în funcţie pot să mai candideze o dată, „în măsura în care îşi fac datoria şi îşi doresc asta”. Întrebat din partea cărui partid va candida la primărie în 2012, Ion Lungu a răspuns că este convins că va fi şi atunci membru PD-L.

„Aşa cum am spus şi altă dată, am fost, sunt şi voi fi în echipă cu Gheorghe Flutur. Întotdeauna voi fi în echipă cu Gheorghe Flutur”, a precizat Ion Lungu.

Până la alegerile locale din 2012, el va candida la preşedinţia Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, în data de 30 mai, când democrat-liberalii vor sărbători şi ziua partidului. În ceea ce priveşte echipa cu care va conduce organizaţia municipală, Lungu a arătat că, la acest nivel, „suntem scutiţi de <găşcuţă>”, deoarece conform statutului, la noi se aleg prim-vicepreşedinţii”.

„Numai la nivel naţional e  cu... cum spuneţi dvs. (n.r. „găşcuţă”, potrivit preşedintelui Traian Băsescu). La noi, din fericire, prim-vicepreşedinţii se aleg”, a spus Lungu.

Acesta a spus că îşi doreşte să aibă alături viceprimarii şi consilierii locali, fără legătură cu „partidele-mamă” din care provin.

„La organizaţia municipală am avut un echilibru perfect şi n-au fost niciodată discuţii din acest punct de vedere. Avem o organizaţie care şi-a demonstrat puterea la ultimele patru scrutinuri”, a mai spus Lungu.

Porţile PD-L sunt în continuare deschise pentru noii membri, dar şeful organizaţiei municipale a precizat că nu acesta este principalul său ţel. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha-ha! trimis de
(22 apr 2010, 11:23:58
Intradevar . . . Suceava arata ca un adevarat oras european, cu drumuri impecabile fara gropi si denivelari, fara pietris si praf, circulatia fluenta, parcuri cu alei pavate, fantani arteziene, gazon etc. etc.! Laptele si mierea care sa curga pe strazi mai lipseste!
2.   Puterea sta in mainile noastre... trimis de
(22 apr 2010, 11:53:04
Credeti ca daca ne enervam si ne vaitam rezolvam ceva?! Solutia este sa punem mana sa schimbam ..... dar nu merge la noi!
Cine a fost macar o data la putere dupa '89 nu ar trebui sa mai primeasca nici un vot. Noi ii votam o data, ei fura 4 ani; noi ii votam in continuare, ei fura in continuare. Amin!

Puterea sta in mainile noastre dar, multi concetateni nu vor sa inteleaga acest lucru. Singura arma care ne-a mai ramas este VOTUL. Cu cat ne prezentam mai multi la vot si punem stampila unde stim noi, putem stopa anumite partide care ne-au facut viata grea... mama lor de hoti .
3.   E ok trimis de
(22 apr 2010, 13:46:49
Este foarte bine ca vrea sa mai candideze. Din toti primarii de dupa '89 acesta s a dovedit cel mai gospodar. Ceilalti nu au facut la un loc cat a facut Lungu intr unul singur. Trebuie insa sa avem rabdare sa se termine cu lucrarile subterane, apoi o sa le faca si pe cele de suprafata. Sau poate Chronos ar avea alte idei pentru lucrarile subterane fara sa se faca sapaturi mai intai. Ar fi interesant de aflat....sau poate daca iesea un primar PSD gasea el solutia, ca astia "la toate sunt buni cand e vorba de dat din gura".
3.1  RE: E ok trimis de
(22 apr 2010, 13:54:42
Gospodar laughing Ar trebui sa fii plesnit pentru expresia astabig grin
3.2  RE: E ok trimis de
(22 apr 2010, 14:03:54
Cat de cretin trebuie sa fi ca sa gandesti asa ?
3.3  RE: E ok trimis de
(22 apr 2010, 15:28:21
Cred ca dl. CR111 (apropos, e beton nick-ul) este nevertebrat.
4.   Asa cum am spus si alta data............ trimis de
(22 apr 2010, 14:02:39
Asa cum s-a mai spus si alta data traseismul este profesia de baza a unor politicieni ca re fack absolut totul sa stea cocotati in varful piramidei,fie ea si de gunoi,sau bazata pe ruinele unui oras,exemplul nostru este concludent,ca sa poata stoarce maximum maximorum din orice izvoras(....)avand o durere cumplita in zona antebratului de cei care merg la vot ca sa-i puna lui o stampiluta pe frunte!Oare de ce nu se duce sa dezvolte si prlipca tot asa de bine ca si Suceava,si sa ne mai lase sa respiram putin,cu cat praf si moloz avem pe strazi,facem de rusine norii de cenusa vulcanica nou nascuti.Daca va fi nevoie sa castige un nou mandat pariez ca va trece si la PNTCD,daca mai exista acest partid,numai sa atinga din nou varful piramidei acest ciocoflender adevarat din prelipca.Poate pana la alegeri,se mai trezesc si sucevenii la realitate,si nu vor merge la vot cu sticla de johny walker injumatatita in buzunar.Lumineaza-le Doamne mintea.Sper sa nu fie in Duminica orbului votul!
5.   Oligofreni! trimis de
(22 apr 2010, 14:45:22
Bantuie pe forumuri tot felul de oligofreni gen CR111! Daca zici ca primarul e nasol te acuza de psd-ism, comunism etc. Eu nu-l compar pe Lungu cu Ionescu desi ar trebui pt ca sunt foarte buni prieteni si stau toata ziua is bot in bot! Eu vreau sa-l compar pe Primarul Ion Lungu cu Stefan Gheorghe, zis Pinalti, primar de Piatra-Neamt! Amandoi sunt de la PDL, unui economist si altui fotbalist! Hai sa stam stramb si sa judecam drept! Cum arata Piatra Neamt si cum arata Suceava! Si asta nu o zic numai eu ci strainii care viziteaza cele doua municipii si care habar nu au de politica romaneasca!
6.   Pupincurism local trimis de
(22 apr 2010, 15:04:24
Observ ca Monitorul sterge comentariile acide ale unor cititori. Adevarul doare nu-i asa?! Dar pe Lungu il doare de orasu' asta, pardon comuna asta? Il doare drept in cot ca s-o zicem p-aia dreapta. Daca l-ar durea in anus poate ar fi mai simtit... Oricum ramane acelasi patruped ordinar care aburea lumea in 2008 sa-l voteze din nou. In 2012 poate doar popii, carora le-ai dat bani, sa te mai voteze si comunitarii adunati de pe strazi pe care-i tii cu banii nostri, ai contribuabililor. Prostitutia politica ar trebui aprobata in plenul Senatului cat mai repede. Nu de alta dar ar intra in legalitate si politicienii nostri. Exemple locale avem destule, chiar din toate partidele, cel mai elocvent fiind cel al lui Lungu Minciuna.
6.1  RE: Pupincurism local trimis de
(22 apr 2010, 15:25:03
confirm faptul ca se sterg comentariile la greu,dar ce sa-i facem,bine ca a disparut cenzura dupa 89,nu-i asa?Trebuie sa se apere si faima lui monsieur Lungu,doar n-o sa fie lasat tot carutasul sa-si spuna parerea,vreti sa faca o criza de ficat simetricul si onorabilul nostru primar?Pai daca tot si-a inceput campania e si cazul sa aiba niste bodyguarzi virtuali?Ii intreb pe acestia,cand isi rup masinile pe ulitele pastorite de onorabilul,ii adreseaza felicitari pentru ca a realizat intoarcerea in timp,sau ii adreseaza ca tot omul rugaciunile cele mai fierbinti printre dinti?Nu ma astept sa fie sinceri,oricum!
6.2  RE: Pupincurism local trimis de
(22 apr 2010, 23:06:13
Au fost sterse doar comentariile care contineau jigniri. Repetam, jigniri, nu critici. Se poate critica, extrem de acid, dar fara a jigni, fara a fi badaran.
7.   Nesimtire! trimis de
(22 apr 2010, 15:22:12
Stimati moderatori de la Monitorul de Suceava! Bag de seama ca avem de-a face cu niste robotzei comunisti care scoateti comentariile care nu convin clientelei PDL-iste sau primarului idiot! In acest caz, va anunt ca nici eu, nici PUTIN nu suntem atat de imbecili incat sa nu cunoastem limitele bunului simt, iar daca uneori suntem mai acizi in comentarii, asta nu inseamna ca suntem triviali sau obsceni. Prin urmare, va rog sa va concentrati bine inainte de a mai sterge vre-un comentariu de-acum inainte, asta pt. ca, by the way, existati tot datorita noua cititorilor activi, deci, mare atentie!
7.1  RE: Nesimtire! trimis de
(22 apr 2010, 23:13:03
Domnule TEFUTEANU, aprecieri ca ""boul, taranul, jigodia" se incadreaza in limitele bunului simt? Daca dvs. considerati ca da, atunci ne cerem scuze ca nu cunoastem definitia bunului simt. Daca nu se incadreaza, inseamna ca este valabila caracterizarea pe care v-ati facut/o.
7.2  RE: Nesimtire! trimis de
(23 apr 2010, 00:45:57
ba monitorule, daca 'bou, taran sau jigodie' apare in dex, atunci lasa-le sa curga pe forum, aici . spre ca nu trebuie sa desenam la scara pt tine.
7.3  RE: Nesimtire! trimis de
(23 apr 2010, 08:54:34
Domnule EXPLOIT, daca cineva va spune "Esti un cretin, un tampit", inteleg ca nu va veti supara, deoarece aceste cuvinte apar in DEX...
8.   Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 15:32:21
ma bucur daca ar candida din nou.....singurul care a avut curajul sa se apuce de unele lucrari mari, grele, costisitoare, deranjante pt. cetateni...si multe,multe alte lucrari...... incet, incet, se vor face si strazile si spatiile verzi, totul deodata nu se poate.....si acasa daca faci curatenie generala se face deranj, dar intr-un oras?..... sunteti neintelegatori.....dar va intreb ? citi dintre locuitorii orasului au iesit in ac.primavara sa faca curatenie in jurul blocurilor? nimeni, numai cei ce locuiesc la parter, fac curat si se lupta pt.pastrarea curateniei cu ceilalti care pe linga ca sunt nistre lenesi, niste trintori, mai fac si mizerie si galagie cit incape..... RUSINE locuitorilor orasului......sunteti lenesi, murdari..... fara comentarii....nu sunteti nici la degetul mic al d-lui Lungu......
8.1  RE: Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 16:08:04
Ilona, esti platita ca sa scrii asa sau o faci din convingere ? Daca esti platita te inteleg, foamea e mare; dar daca o faci din convingere, singurica tu cu tine in fata monitorului, crede-ma ca ai probleme mari. Incearca sa te concentrezi un pic si sa vezi dincolo de aparente. Spui "RUSINE locuitorilor orasului" ... esti sigura ? Locuitorii in ansamblu sunt dobitoci si DOAR primarul este bun ? Nu prea as crede asta. Sau poate doar locuitorii de la parter sunt destoinici ?
8.2  RE: Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 16:10:26
ILONA, draga, sti care este diferenta dintre tine si o drosofila melanogaster (musculita de otet) care pe post de creier are o celula putin evoluata? Musculita asta are in cap o celula in plus fata de tine!
8.3  RE: Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 16:45:11
Ilona, fripturisto, am impresia ca tu traiesti inca pe vremea lui Ceasca! Mai ai un pic si te bagi sub biroul lui Lungu ca sa-i faci un masaj, zau asa, ca merita, dupa cate eforturi a depus, nu?happy
Cum vine treaba asta cu iesitul cu matura in fata blocului, dupa ce ai platit taxa de salubrizare si femeile de serviciu de la bloc? Are dreptate Tefuteanu cand te compara cu musca aia betiva...
8.4  RE: Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 19:40:08
...nu va obositi sa raspundeti la ce gindeste ilona care e una si aceeasi cu gabriela alias temida si mai nou (desi e destul de vechi) se ascunde in spatele nickului de ilona si asta am verificat si de aceea o pot spune.Nu ma agat de nici un comentariu pro sau contra la art.ca nu ma intereseaza dar cind o vad pe temida sau ilona sau cum vreti sa-i spuneti fac alergie deci sper sa ma intelegeti c-am vrut doar sa va deschid ochii desi poate ca si altii s-or sesizat demult.
8.5  RE: Candidatura trimis de
(22 apr 2010, 23:26:24
Asta vrea ca Suceava sa arate exact ca satul Tisauti.
9.   Vot trimis de
(22 apr 2010, 16:51:55
Sa astepte votul meu pana n-o mai putea...
10.   Pacat de Suceava trimis de
(22 apr 2010, 17:08:30
Suceava, dintr-un oras in care conduceai lejer, era totul foarte relaxat, a ajuns un oras extrem de imbacsit, plin de soferi care habar n-au sa conduca, foarte agitat si pe degeaba. Lucrari peste lucrari, gauri facute peste tot de catre "baietii de la gaz si apa", bataie de joc in toata regula. Pacat de oamenii care chiar incearca sa traiasca intr-un oras pe care poate-l considera "acasa" si, sincer o spun, cred ca ar merita mult mai mult de la autoritati.
Dar deh , asa este cand intotdeauna primeaza interesul personal celui obstesc. Nu il cunosc prea bine pe acest Lungu (poate si pentru ca mai mult stau prin sudul tarii) dar, din cate am vazut in ultimii ani si , dupa ce am facut cateva drumuri prin Suceava, cred ca cei care il critica au motive mai mult decat intemeiate sa o faca. Sper ca la urmatoarele alegeri sa nu se mai duca "alegatorii" inrolati in grupuri, ca vitele la taiat si poate or sa voteze cu capul nu cu ... cine mai stie ce.
11.   Suceava Sat trimis de
(22 apr 2010, 21:09:42
Pana la al 3-lea mandat au ramas promisiuni neonorate din mandatele anterioare. De exemplu gazul metan in cartierul Burdujeni sat.
12.   A treia oara nu ne mai tepuiesti! trimis de
(22 apr 2010, 22:56:09
Cat tupeu ai domle!!! Ce realizari marete ai pt. comuna Suceava? Tov. Lungu ca om cu 20 de ani de administratie in spate ( peste 6 ani de studii administrative) va comunic ca etapa de bun gospodar de comuna pt. oras a trecut, e vremea MANAGERULUI DE ORAS. Cine vrea detalii sa se intereseze cum sunt administrate orase europene comparabile cu Suceava. Primarul e in primul rand un manager care dupa un mandat de 4 ani se descarca pozitiv de gestiunea sa, altfel adio candidatura. E drept, Suceava este administrata ca o societate comerciala, dar numai in favoarea unor clienti politici, neamuri etc. ( ex. la Symetrica cat e pavela? cat e pavela? dincolo era mai ieftin). Pe sucevean il tepiuesti o data, de doua ori, dar a treia oara ti-o iei de nu te vezi!!!
13.   ... trimis de
(22 apr 2010, 23:22:14
Are toate sansele sa iasa inca odata, si Lungu stie foarte bine acest lucru. Atata timp cat este sustinut de catre pensionari si asistati sociali... greu mai scapam de individul acesta. O sa vedeti cum o sa bage iar gratuitati pe autobuze si cum o sa apara iar pachete cu faina, ulei, zahar, care vor fi date unei categorii care tot timpul a votat cu stomacul.
14.   Ptr Monitorul trimis de
(22 apr 2010, 23:46:22
Cred ca discutia despre expresiile pe care le dezbateati cu TEFUTEANU ca fiind lipsite bun simt, sunt irelevante intr-un altfel de context. Exceptie face cazul cand sunteti avocatul sau purtatorul de cuvant a persoanei careia ii sunt adresate astfel de apelative. Este aberant si o ingradire a dreptului la exprimare. Parerea mea e ca ar trebui sa scrieti in Header: "Monitorul - Blog". Abia atunci puteti modera taind si cenzurand dupa bunul plac al vostru sau al celor care va dicteaza.happy Ain't that right doc?
14.1  RE: Ptr Monitorul trimis de
(22 apr 2010, 23:48:00
Imi cer scuze pentru dezacordul din al doilea rand. N-am recitit comentariul dupa ce l-am modificat. --> referitor la discutie: "...este irelevanta [...]". Multumesc!big grin
15.   Sa traiti bine trimis de
(23 apr 2010, 00:03:01
Nu vreau decat sa va dau de gandit, fac pariu cu oricine ca tot prelipcarul portocaliu cu sarmaua-n gura iese primar.
Romanul gandeste cu galeata pe care o primeste si cu kilu de faina, nu are demnitate si nici onoare.
Pe la altii nici in tarla nu arata asa cum este la noi in oras cu praf si mizerie.
Noroc ca nu a dat vreo boala, ca la curatenia exemplara a gospodarului de lungu, ne putem astepta oricand.
Oricum din partea mea pentru sinistrul personaj care conduce urbea din partea mea, 100000 de frigidere cu carne.
16.   :| trimis de
(23 apr 2010, 00:40:35
eu m-am saturat sa injur primarul. macar eu nu l-am votat si nici nu am pus bani la caritas. pe cand voi astia de sus......:))))))
16.1  RE: :| trimis de
(23 apr 2010, 02:19:47
Eu nici macar nu am votat. Hai sariti cu gura toti cretinii care cred ca eu si cei ca mine sunt de vina pentru schimbarea care nu se produce si nu se va produce niciodata in Ro. Cu tot bunul simt pe care-l pretinde MONITORUL, lua-v-ar dracu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei