Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2010 - Anul XV, nr. 80 (4371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 – 14 aprilie

Joi, 8 aprilie

Tombola aniversară, la Shopping City   

Shopping City Suceava sărbătoreşte doi ani. În perioada 22 martie – 17 aprilie, toţi cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele din cadrul parcului comercial pot participa la Tombola aniversară.

Marele premiu al tombolei va fi acordat pe 17 aprilie şi constă în „2 Ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava” (acordat sub formă de vouchere în valoare de 200 lei pe lună, timp de 24 de luni).

 

Expoziţii, la Iulius Mall

Toată Săptămâna Luminată, Iulius Mall Suceava păstrează pe simeze cele două expoziţii de artă vizuală cu specific religios. „Rugă şi Icoană” reuneşte ilustraţii pe lemn inspirate din pictura bizantină, semnate de Dorin Blaga. În portofoliul artistului se află peste 30 de expoziţii personale, dar şi premiul pentru Debut, acordat în 2009 de Uniunea Artiştilor Amatori din România.

„Fereastră spre cer” este genericul expoziţiei colective a elevilor Şcolii nr. 4 Suceava, coordonaţi de profesorii Geanina şi Traian Chilimon. Copiii au realizat cu răbdare şi iscusinţă exclusiv icoane bizantine pe lemn.

Tot până duminică, 11 aprilie, veţi recunoaşte „Culorile primăverii”. Angelica Mirela Pagu a adus la parterul centrului comercial un „buchet” ce împrăştie parfumul specific anotimpului înnoirii naturii. 20 de lucrări ale artistei, reprezentantă Tonitza Art Group, au ca temă dominantă florile, însă tuşele viguroase şi cromatica echilibrată au surprins şi arhitectură domestică, peisaje şi natură statică.  

 

Electrocardiogramă, gratuit

Toată luna aprilie, Centrofarm are grijă de inima ta! Zilnic, între orele 16:00 şi 20:00, fiecare client din Iulius Mall Suceava poate face gratuit o electrocardiogramă. Centrofarm verifică starea de sănătate a bucovinenilor prin electrocardiografie (ECG) şi oferă informaţii pentru prevenirea afecţiunilor care nu au simptome specifice. De aceea, vino în Centrofarm din Iulius Mall Suceava şi „Ai grijă de inima ta!”.

 

„KidsLand Club te premiază!”

Pentru că are priză la public, campania „KidsLand Club te premiază!” s-a prelungit în Iulius Mall Suceava. Astfel, fiecare client care cumpără jucării, hăinuţe, încălţăminte sau accesorii de peste 40 lei din magazinele pentru prichindei primesc pentru pitici o oră gratuită de hârjoană şi distracţie în KidsLand. Spaţiul de joacă acordă peste 1.500 de ore de amuzament şi voie bună.

 

Expoziţie de pictură religioasă, la City Gallery

Expoziţia de pictură religioasă “Sufletul icoanei” poate fi vizitată, la City Gallery, până pe 12 aprilie.

Pictori iconari de renume s-au reunit pentru a expune icoane realizate în spiritul tradiţiei ortodoxe şi compoziţii cu temă religioasă.

Expoziţia doreşte să dezvăluie atât frumuseţea icoanelor pictate pe sticlă sau lemn, fragmente de mărturisire prin culoare, linie, semn, simbol, tradiţie şi, mai presus de toate, credinţa, cât şi relaţia pictorului – iconar cu lumea sfinţilor.

 

Colegiul „Petru Rareş” a dat startul celei de-a doua ediţii a Festivalului „Magic Fest”

Colegiul Naţional „Petru Rareş” a dat startul, la începutul săptămânii, celei de-a doua ediţii a Festivalului Naţional de Teatru în limba engleză „Magic Fest”, eveniment care se va derula până pe 9 aprilie.

Evenimentul constă în spectacole prezentate de trupe de teatru din licee din ţară şi workshop-uri de teatru susţinute de studenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti. Vor avea loc diverse manifestări teatrale susţinute de trupele „Nobody´s Group” din Bacău, „In The Spot”, tot din Bacău, „A.C.T.”, de asemenea din Bacău, „Heavenly Hell” din Timişoara, Atelierul de Teatru din Botoşani, „The Gang” din Liteni, „Good Mourning” din Gura Humorului, „Ego Spero” din Turda, „Brainstorming” din Bucureşti, „Playbox” din Bucureşti şi „The Knockers” din Suceava.

 

Conversaţii acustice, "La Fierărie"

"La Fierărie" - Pub-ul boem pentru poftă de viaţă, începând cu ora 21:00, conversează pe aceeaşi lungime de undă cu Cristi Rangu şi Relu Calcea. Intrarea este liberă.

 

 

Vineri, 9 aprilie

Paraziţii, la Babylon

Trupa Paraziţii va cânta, vineri, începând cu ora 22:00, la Club Babylon Suceava. Trupa Paraziţii a luat fiinţă în anul 1994, fiind una dintre cele mai vechi trupe de hip hop din ţară, având în prezent trei componenţi: Cheloo, Ombladon si Freakadadisk. De-a lungul anilor, Paraziţii au cântat în deschiderea concertelor celor de la Wu-Tang Killa Beez sau 50Cent şi sunt unii dintre puţinii hip hop-eri români care au iniţiat o serie de proteste şi iniţiative muzicale ca: Jos Cenzura (alături de celebrul Larry Flynt şi nume mari în showbiz-ul autohton ca Andrei Gheorghe sau Mircea Toma), campania AntiPlayback! (moment de cotitură în showbiz-ul românesc, iscând multiple discuţii privind prestaţiile live ale artiştilor) sau Noi vrem respect! (alături de grupul Realitatea Caţavencu împotriva clasei politice). De menţionat şi faptul că în 2006 şi 2007 Paraziţii a fost desemnată trupa de hip hop a anului în România.

 

Karaoke Party

Începând cu ora 20:00, „La Fierărie” - Pub-ul boem pentru poftă de viaţă, Karaoke Party. Rezervări la telefon 0771 262 251. Organizatori: „La Fierărie”, „Zile şi Nopţi Suceava”.

 

 

Sâmbătă, 10 aprilie

Sport

Rugby, Divizia Naţională, ora 11.00, stadionul Unirea

CSM Bucovina Suceava - CSU A. Vlaicu Arad

 

Fotbal, Liga a III-a, ora 17.00, stadionul Areni

Rapid CFR Suceava - Cetatea Târgu Neamţ, meci contând pentru etapa a XXIII-a din campionat.

 

Mistery Nights, la Club Babylon

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la Mistery Nights.

 

Trash-death metal, la Discotheque Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Open Fire (trash-death metal) (Iaşi) şi Merkes (death metal) (Tecuci).

 

„Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”

La ora 17:00, dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Librăria din Iulius Mall şi-a făcut obiceiul să îi primească pe toţi cei care spun poveşti să servească nu doar părinţilor, dar şi celor mari de prin preajmă, un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

 

Duminică, 11 aprilie

Teatrul „Puppet”

După cum i-a obişnuit pe micuţi, Teatrul „Puppet” dă o reprezentaţie în fiecare duminică, la ora 12:00, în Iulius Mall. Marionetele se vor transforma în personajele lor favorite din poveşti populare, legende şi basme.

 

 

Marţi, 13 aprilie

Stand-Up in The City

Costel, component al fostei Trupe DeKO, îţi aruncă o provocare la Club Babylon: Ai curaj să te vezi aşa cum eşti în realitate? Să-ţi auzi cele mai intime gânduri dezvăluite în public? Intră în lumea lui Costel, într-un show pentru oameni destupaţi, care se vor astupa... de râs. Stand up pentru cel mai bun concept de comedie.

 

 

Miercuri, 14 aprilie

„Hoinărind printre amintiri”

La ora 19:00, pe scena Casei de Cultură Suceava, spectacolul „Hoinărind printre amintiri - 50 ani de activitate – cu  Florin Piersic, spectacol ce înlocuieşte piesa de teatru „Străini în noapte”.

Biletele costă 50 lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a  Sindicatelor Suceava (intrare B- etaj I) , tel 0230 523718 ; 0330 401807.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei