Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2010 - Anul XV, nr. 80 (4371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De astăzi

Străzile Ştefan Tomşa şi Mihail Kogălniceanu, închise circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grăbite să recupereze întârzierile pe care le au la realizarea lucrărilor cuprinse în proiectul ISPA Suceava, echipele firmei TMUCB, care se ocupă de reţeaua de apă potabilă, vor bloca de astăzi accesul pe două străzi, dar şi dintr-o intersecţie intens circulată.

Astfel, de astăzi, timp de aproximativ 15 zile, circulaţia rutieră pe strada Ştefan Tomşa, care are ieşirea în strada Ştefan cel Mare, în faţa magazinului Bucovina, va fi blocată complet de lucrările de montare a unei noi conducte de apă potabilă.

Tot de astăzi vor începe lucrările de refacere a reţelei de apă potabilă şi pe strada Mihail Kogălniceanu, care face legătura între strada Mărăşeşti şi Serpentine (strada Mircea Şeptilici).

Lucrările vor afecta şi intersecţia semaforizată a străzii Mărăşeşti cu Zamcei, accesul urmând să fie asigurat doar parţial, ceea ce va duce la aglomerarea maşinilor aflate în trafic.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că numărul străzilor care vor fi blocate parţial sau total de lucrări ISPA va creşte în perioada imediat următoare, din partea firmelor TMUCB şi Pfeiffer fiind aşteptate graficele de lucrări pe cel puţin o lună de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Ştefan Tomşa şi Mihail Kogălniceanu, închise circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Străzile Ştefan Tomşa şi Mihail Kogălniceanu, închise circulaţiei rutiere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
( 8 apr 2010, 13:09:55
Bai berbecilor, de la conducerea comunei Suceava, nu vi se pare normal ca prima data, boii care au nenorocit strazile, sa le repare si dupa aia sa se apuce de gaurit alte strazi? Sau sunteti si voi oaresce ,,intelepti,,?
1.1  RE: Sa traiti bine trimis de
( 8 apr 2010, 16:05:40
Nu te consuma,Hermane,asta e politica actuala a primariei si a celor care se adapostesc acolo!Aduc orasul in stadiu de ruina pana ce se depaseste stadiul suportabilitatii,si in apropiere de niscaiva alegeri,dau drumul la asfaltarea a 3-4 strazi ca sa aiba ce arata ca realizari,sa vina turma de adulatori ai portocalei mecanice sa tranteasca cu stampila peste fata lu ala din prlipca,numai sa fie suficient de mare ca sa o acopere.Pana atunci el este marele condamnat,deocamdata in ghilimele,sa ne distruga orasul si vietile noastre.Noi suntem prostii care trebuie sa-i suportam nazurile si ranjetul ala tampit cand ne rade in nas,facand ce il taie capul,ca pe vremea cand era la CCH pe tarla.Acum zeci de mii de oameni spun la unison ca s-a spart totul alandala fara nici urma de program coerent,si asta continua exact in acelasi fel sa isi bata joc.Nici un drac de strada pe care s-a lucrat la tevi nu a putut fi adusa la normal dupa inchidere???DEMISIA acestui nenorocit ar spala rusinea orasului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei