Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2010 - Anul XV, nr. 80 (4371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afaceri necurate

Falsificau bancnote de 50 şi 100 de lei la o imprimantă color

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul prins, luni seară, la Vatra Dornei, cu mai multe bancnote de 100 de lei contrafăcute asupra lui nu acţiona singur, ofiţerii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate identificând şi un al doilea suspect implicat în această poveste.

Aşa cum vă informam în ediţia de ieri a cotidianului nostru, la începutul acestei săptămâni, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Vatra Dornei, angajată la un bar din localitate, a sesizat poliţia despre faptul că un individ necunoscut a încercat să-i plaseze o bancnotă falsificată.

Judiciariştii dorneni au reuşit, după semnalmentele oferite de tânăra respectivă, să dea în scurt timp de individul cu pricina, un anume Ioan Morari, în vârstă de 43 de ani, din comuna Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Asupra acestuia, oamenii legii au găsit şase bancnote de 100 de lei, contrafăcute, cu aceeaşi serie, şi au stabilit că bistriţeanul reuşise să plaseze, în aceeaşi zi, o a şaptea bancnotă la un magazin alimentar din Vatra Dornei.

Ioan Morari a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind preluate de către ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava.

În cursul zilei de marţi, ofiţeri BCCO, însoţiţi de luptători din cadrul Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă, s-au deplasat în Lunca Ilvei, unde, cu mandate de la judecători, au făcut două percheziţii domiciliare, una acasă la Ioan Morari, cealaltă la domiciliul unui presupus complice de-al acestuia, Ciprian Slevoacă, în vârstă de 23 de ani.

La acesta din urmă, ofiţerii BCCO Suceava au mai găsit alte opt bancnote contrafăcute, cinci  din cupiura de 100 de lei şi trei de 50 de lei, cu aceeaşi serie.

Anchetatorii au stabilit că bancnotele cu pricina au fost falsificate pe o imprimantă color de Ciprian Slevoacă, în cursul lunii trecute.

Şi cel de-al doilea suspect a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri, atât Morari, cât şi Slevoacă au fost duşi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Magistraţii au decis că cei doi pot fi cercetaţi în stare de libertate, însă le-au interzis să părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de monedă sau alte valori.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor participanţilor”, se precizează într-un comunicat al BCCO Suceava.

Din informaţiile pe care le deţinem, anchetatorii acestui caz mai au un suspect, care va fi adus în cursul de astăzi în faţa procurorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Falsificau bancnote de 50 şi 100 de lei la o imprimantă color.
 Vizualizări articol: 4523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 13 voturi
Falsificau bancnote de 50 şi 100 de lei la o imprimantă color3.8513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Draga justitie, trimis de
( 8 apr 2010, 18:46:57
Te rog frumos, poarta-te dragastos cu borfasii, nu-i brusca, nu-i aresta, lasa-i linistiti acasa sa se puna de acord despre cine-i vinovatul, nu te supara daca dispar intre timp, ce naiba, sunt si ei nebunatici, ce, nu stii de gluma, nu vezi c-au glumit!
2.   @BBCARABINA trimis de
( 8 apr 2010, 22:27:47
Ruga-ti va fi ascultata(vrand-nevrand)cu siguranta!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei