Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2010 - Anul XV, nr. 80 (4371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sălbăticie

Bătăi cu parii, în discotecă şi la crâşmă, între tinerii din două sate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi tineri din comuna Dărmăneşti au ajuns să se atace cu sălbăticie, în interval de mai puţin de 48 de ore fiind înregistrate două bătăi, una izbucnită în faţa discotecii din Măriţei şi alta într-un bar din acelaşi sat.

Mai întâi în dimineaţa zilei de luni, la ora 3.30, în faţa discotecii din satul Măriţei, mai mulţi tineri, localnici din Măriţei şi Dărmăneşti, dar şi câţiva „intruşi” veniţi să se distreze la clubul din sat, s-au luat la bătaie, în încăierare aceştia lovindu-se cu câţiva pari. Confruntarea a fost însă întreruptă de poliţiştii ajunşi la faţa locului.

Marţi după-amiază, opt indivizi din Dărmăneşti s-au urcat în trei autoturisme şi s-au dus în satul Măriţei. Au intrat într-un bar de aici şi au început să lovească în stânga şi în dreapta, folosindu-se din nou de pari. Poliţia precizează că au fost atacaţi trei localnici aflaţi înăuntru şi au fost distruse patru mese şi cinci scaune, ceea ce a declanşat o revoltă în tot satul, sătenii din Măriţei considerându-se victimele vecinilor din Dărmăneşti.

 

Bar devastat pentru o oglindă retrovizoare

Agresorii au fost identificaţi ca fiind Cătălin Marian Cozubaş, de 19 ani, George Bogdan Daniliuc, de 20 ani, Dumitru Marius Vasileniuc, de 20 ani, Emil Chimiuc, de 23 ani, Ovidiu Augustin Bârsan, de 31 ani, Marius Creţu, de  30 ani, Marius Bucinschi, 21 ani şi Niculai Martiniuc, de 30 ani, toţi din Dărmăneşti, aceştia venind să se răzbune pe un anume Dumitru Arganisciuc, din Măriţei. Acesta din urmă, care se afla în bar la ora incidentului, ar fi distrus cu câteva ore înainte de atac oglinda retrovizoare a autoturismului aparţinând părinţilor unuia dintre agresori, în acest sens existând şi o plângere la poliţia locală. Din cercetările poliţiei rezultă că şi această distrugere a fost tot o răzbunare, după conflictul din faţa discotecii. 

Oamenii legii de la Biroul de Poliţie Rurală Suceava au audiat ieri părţile implicate şi au demarat cercetări sub aspect penal, sperând să liniştească spiritele înainte de a se ajunge la incidente şi mai grave.   

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de <ultraj contra bunelor moravuri>, <tulburarea ordinii şi liniştii publice>, <distrugere> şi <lovire sau alte violenţe>. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea participaţiei fiecărei persoane şi luarea măsurilor legale în cauză”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, cu referire la scandalul din barul devastat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăi cu parii, în discotecă şi la crâşmă, între tinerii din două sate.
 Vizualizări articol: 3160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătăi cu parii, în discotecă şi la crâşmă, între tinerii din două sate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super trimis de
( 8 apr 2010, 15:02:47
Cat de reprezentativ este tabloul din titlu pentru tara noastra? Maaxim am spus! laughing
2.   Of trimis de
( 8 apr 2010, 22:20:38
Prostia si ingamfarea sunt doi cromozomi definitorii ai ADN-ului romanesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei