Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotărâre

Agresorii lui Cristian Căjvănean rămân după gratii încă o lună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agresorii lui Cristian Căjvănean nu au reuşit să obţină clemenţă din partea magistraţilor nici ieri, când s-a judecat recursul la cererea de prelungire a mandatelor de arestare emise acum câteva luni. Curtea de Apel Suceava a decis că toate persoanele din acest dosar trebuie să rămână după gratii.
Noua cerere de prelungire a mandatelor de arestare emise în cazul agresorilor lui Cristian Căjvănean a fost formulată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava încă de săptămâna trecută. Tribunalul Suceava a decis că toţi cei cinci indivizi arestaţi în dosar trebuie să rămână în beciurile Poliţiei. Patru dintre aceştia, respectiv Florin Daniel Platoc, zis „Caşuba”, Constantin Lungu, Ioan Vasile Crasi, şi Iulian Ion Spatariu au atacat cu recurs decizia Tribunalului Suceava.
Între timp, Ioan Vasile Crasi şi-a retras recursul, astfel încât ieri au fost analizate doar acţiunile depuse de celelalte trei persoane. Magistraţii Curţii de Apel au ajuns la concluzia că nu se impune eliberarea nici unei persoane, astfel încât acestea îşi vor petrece şi următoarele 30 de zile după gratii.
Gheorghe Viorel Anton, zis „Legionarul”, a cincea persoană arestată în cazul agresiunii lui Cristian Căjvănean, nu a mai depus recurs şi va rămâne în arest şi el.

 

Filmul unei execuţii în stil mafiot

Execuţia cu scop de jaf urmată de moartea lui Cristian Căjvănean a avut loc pe 20 iulie 2009, chiar în faţa blocului în care locuia victima. Gruparea a acţionat după un plan bine stabilit, în care fiecare persoană avea rolul ei. Cristian Căjvănean a fost atacat de Anton „Legionarul” şi Spatariu, care l-au lovit în cap cu o bâtă, provocându-i leziuni care s-au dovedit fatale. Agresorii au fugit cu geanta celui tâlhărit, unde au găsit 400.000 de lei, deşi informaţiile iniţiale arătau că prada trebuia să fie în jurul sumei de 300.000 de euro.
Cu ocazia anchetei s-a stabilit că şefii grupării erau Platoc „Caşuba”, finul acestuia, Vasile Crasi, şi Constantin Lungu, cei care nici nu au participat direct la comiterea faptei. Executanţi au fost Gheorghe Viorel Anton, zis „Legionarul”, şi Iulian Ion Spatariu, care, după ce au fugit de la locul tâlhăriei, au fost preluaţi cu maşina de un al şaselea membru al grupării, Alin Novac. Acesta este singurul membru al grupării aflat în libertate. Pe numele său există un mandat de arestare emis în lipsă, iar poliţiştii îl caută pentru a-l introduce în celulele Poliţiei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii lui Cristian Căjvănean rămân după gratii încă o lună.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agresorii lui Cristian Căjvănean rămân după gratii încă o lună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei