Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bal

Colegiul Economic şi-a ales cei mai frumoşi boboci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Frumuseţea şi tinereţea au fost sărbătorite luni seara de către elevii şi profesorii Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, iar cei mai frumoşi boboci ai liceului au fost admiraţi, aplaudaţi şi premiaţi.
Toţi elevii şi dascălii de la Colegiul Economic şi-au dat întâlnire luni seara, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură din Suceava, unde a avut loc balul Bobocilor 2009, un spectacol de umor, muzică şi dans şi un concurs de miss şi mister.
Bucuria unui nou bal şi primirea unei noi serii de economişti s-a simţit chiar înainte de începerea balului, în momentul în care sala mare a Casei de Cultură s-a umplut de elevi, profesori, prieteni şi susţinători ai tinerilor care concurau pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister.
Spectacolul a debutat cu cortinele scenei încă trase, în timp ce prin intermediul unui video-proiector rula un film cu „actorii” principali ai balului.

 

Crezul economiştilor

26 de boboci au intrat în concursul Miss şi Mister şi şi-au făcut apariţia pe scenă, în aplauzele sutelor de spectatori. După prezentarea celor 13 perechi de concurenţi, în scenă şi-a făcut apariţia un „boboc” întârziat, rătăcit şi indecis asupra viitorului său. Alungat din rai şi după ce a constatat că nici în iad forţele malefice nu vor să-l primească, bobocul a realizat că la Economic e cel mai bine primit. Şi pentru că orice elev de la Colegiul Economic trebuie să ştie dumnezeieşte crezul liceanului economist, în scenă a intrat o elevă îmbrăcată în negru, care a îngenuncheat şi a rostit crezul.
„Cred într-unul Domnul Director, tatăl tuturor elevilor.......şi-ntr-unul profu’ de mate, apărut înainte de toţi profii, angajat, nu făcut, care s-a-ntrupat din logaritmi şi integrale şi s-a făcut om şi a pătimit pentru noi şi a noastră mântuire, şi a murit şi a înviat trei zile înainte de teză”, aceasta este doar o parte din crezul elevilor de la Colegiul Economic. Sala a explodat în aplauze în timp ce pe scenă se rostea crezul economiştilor.
Balul a continuat cu un moment muzical şi umoristic în acelaşi timp, iar în scenă au intrat, în pas de dans, elevi îmbrăcaţi în costume populare, dar şi elevi în ţinute post-moderniste, care au făcut o demonstraţie de dans şi au arătat că tradiţia populară se împacă bine cu muzica contemporană. Tot în paşi de dans au intrat în scenă şi elevii care fac parte din trupa de dans popular a Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”. Dansul şi muzica populară au fost „gustate” din plin de către spectatori, care nu au contenit din aplauze.
„Joc şi joacă” în cadrul concursului de Miss şi Mister a fost proba care i-a readus pe boboci în faţa publicului şi a juriului. Fiecare dintre cei 26 de concurenţi a intrat în scenă şi şi-a prezentat planurile de viitor. Bobocii au ales un mod inedit de a transmite ceea ce vor de la viaţă şi s-au costumat în funcţie de ce vrea fiecare să devină. Astfel, în aplauzele spectatorilor, au intrat în scenă agenţi de pază, poliţişti, balerini, oameni de afaceri, asistente medicale, pescari „de fete” lipsiţi de orice griji şi, nu în cele din urmă, doi politicieni, plini de vervă, care au sugerat electoratului să citească despre ei în „almanahe” şi să-i caute pe „gugăl”, şi au încheiat urându-le elevilor o viaţă plină de „succesuri”.

 

Parada uniformelor

Balul Bobocilor a continuat cu o reprezentaţie de dans modern, după care Alexandra Sandu, elevă în clasa a XI-a B, a interpretat melodia „Genie In A Bottle”, a cântăreţei Christina Aguilera.
După un alt moment umoristic prezentat de două eleve ale Colegiului Economic, balul a continuat cu un concert susţinut de trupa „Ceilalţi”, care au interpretat trei piese.
„Să dăm culoare tristei noastre uniforme” este o prezentare de ţinute vestimentare pentru şcoală, realizată de către elevii liceului împreună cu un sponsor. Rând pe rând, elevii au intrat în scenă purtând diferite modele de uniforme. Parada uniformelor este o modalitate prin care elevii au putut vedea diferite ţinute vestimentare pentru şcoală şi astfel pot să aleagă modelul care le place şi care va deveni uniforma Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”.

 

Întrebări aranjate?

După o pauză de respiro, bobocii au fost invitaţi din nou în scenă pentru o nouă probă şi au fost întâmpinaţi de către prezentatorii balului cu o serie de întrebări surpriză. Fiecare concurent a extras câte un bilet dintr-un bol, iar numărul indicat pe bilet era şi numărul întrebării surpriză la care a trebuit să răspundă.
„Ce este între soare şi pământ”, „Ce vârstă ţi-ai da dacă nu ai ştii câţi ani ai?” sau „Ce ai alege între a fi un geniu stresat sau un prost fericit?” sunt doar câteva dintre întrebările la care au trebuit să răspundă concurenţii.
Faptul că bobocii răspundeau extrem de rapid, imediat ce prezentatorul termina de pus întrebarea, i-a nemulţumit pe spectatori, care au început să murmure prin sală, convinşi că întrebările nu au fost cu adevărat o surpriză şi că au fost cunoscute dinainte. Nemulţumirea spectatorilor s-a intensificat în momentul în care una dintre prezentatoare a adresat o întrebare care mai fusese pusă anterior, iar răspunsul concurentului a fost identic cu cel al primului boboc.
„Dacă ar trebui să dai un sfat unui copil, care ar fi acesta?” a fost întrebarea adresată din greşeală pentru doi concurenţi, o dată la începutul probei, şi a doua oară către sfârşitul acesteia. „Să trăiască viaţa la maxim” a fost răspunsul primului candidat, acelaşi răspuns, cu câteva cuvinte inversate, dându-l şi cel de-al doilea concurent.

 

Liceenii au cântat alături de Grasu XXL

Prezentarea ţinutelor de seară a fost ultima probă din concursul de Miss şi Mister, după care juriul a fost invitat să delibereze, iar în scenă a intrat trupa „Click Life”. Trei băieţi şi o fată sunt membrii tinerei trupe care a ridicat publicul în picioare. Albert la chitară bas, Silviu la chitară, dar şi voce, Ciprian, voce şi Maria la tobe sunt „Click Life”, o trupă care a creat o atmosferă frumoasă la bal.
Pentru a nu prelungi la maxim emoţiile şi aşteptarea concurenţilor, bobocii au fost chemaţi din nou în faţa publicului, iar prezentatorii au început decernarea premiilor.
După festivitatea de premiere, bobocii au fost invitaţi să rămână pe scenă, să cânte şi să danseze alături de Grasu XXL şi „Agresiv”. În aplauzele spectatorilor, aceştia au susţinut un concert incendiar, ridicând sala în picioare. Puţini se numără printre cei care doar au ascultat melodiile lui Grasu XXL, fără să danseze şi să cânte alături de el. „Maria Ioana”, „Jos Jos”, „La Volan” sunt doar câteva dintre piesele interpretate de Grasu XXL. Artistul nu s-a rezumat doar să le cânte liceenilor, ci le-a adresat şi câteva sfaturi, sugerându-le să nu se apuce de fumat aşa-zisele „ierburi uşoare”.
Balul s-a încheiat cu dans şi voie bună, iar distracţia a continuat la discotecă, unde liceenii au petrecut până târziu în noapte.



Frumoşii liceului

Mai întâi au fost desemnaţi Miss şi Mister TuşiRomania, iar Alexandra Ţibulcă, din clasa a IX-a F, a fost aleasă Miss TusiRomania, în timp ce Mister TusiRomania a fost ales Paul Divisievici, din clasa a IX-a D.
Pe locul III în concursul de Miss şi Mister s-au clasat Andreea Diana Mutu, din clasa a IX-a H, şi Alexandru Viu, din clasa a IX-a I.
Locul II a fost câştigat de Cîrjă Roxana Diana, din clasa a IX-a H, şi de Bogdan Culipei, elev în clasa a IX-a C.
Pe primul loc s-au clasat Raluca Cerlincă, din clasa a IX-a C, şi Alexandru Solcan, din clasa a IX-a K.
Balul Bobocilor a fost cu noroc pentru Alexandra Ţibulcă, eleva urcând pe podiumul premianţilor în concurs pentru a doua oară în aceeaşi seară. Astfel, juriul a decis că Alexandra Ţibulcă, din clasa a IX-a F, este Miss Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, în timp ce Mister 2009 al aceluiaşi colegiu a fost desemnat Vlăduţ Florin Oniseminiuc, elev în clasa a IX-a E.



Bilete false

Sala mare a Casei de Cultură a fost luată cu asalt luni seara de către sutele de elevi de liceu dornici să participe la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”.
Pe lângă biletele puse în vânzare, care s-au dat ca pâinea caldă, elevii rămaşi fără bilete, inventivi din fire, au recurs la metode mai puţin ortodoxe pentru a intra la spectacol.
Astfel, aceştia au scanat biletele originale ale colegilor lor, sperând că vor trece de gardianul de la uşă. Mare le-a fost surpriza însă să afle, la intrarea în Casa de Cultură, că biletele originale aveau un cod de securitate care putea fi detectat cu o lumină.
Drumul la bal, pentru zeci de liceeni, s-a oprit aşadar la uşa Casei de Cultură, unde au fost prinşi cu bilete contrafăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Economic şi-a ales cei mai frumoşi boboci.
 Vizualizări articol: 2163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colegiul Economic şi-a ales cei mai frumoşi boboci5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(28 oct 2009, 20:44:25
Pacos vindea bilete la intrate, am luat de la el. Multumesc Pacos !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei