Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Refacerea străzilor afectate de lucrări, prioritate pentru perioada următoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şanţurile capcană şi străzile pline de glod, lăsate în urmă de firmele care lucrează la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă, canalizare şi termoficare, sunt principalele zone de intervenţie de săptămâna aceasta, atât Primăria Suceava, cât şi firmele implicate urmând să se mobilizeze pentru a le face circulabile şi a elimina problemele create de ploi.
Conducerea Primăriei Suceava a reproşat firmelor care lucrează pe ISPA faptul că nu au turnat încă asfalt sau beton pe toate străzile pe care au intervenit, în special în Burdujeni Sat, unde locuitorii sunt condamnaţi să se afunde în glod până la genunchi, iar camioanele rămân blocate în stradă, cu roţile prinse în şanţurile astupate doar cu pământ şi un strat subţire de balast.
“Am fost cu unul dintre ei, cu maşina, pe strada Ecaterina Teodoroiu, pe care susţineau că se circulă foarte bine. Nu poţi merge zece metri fără să opreşti, ca să treci încet peste traversările făcute de ei şi acoperite doar cu pământ gol. Acum, s-au făcut adevărate şanţuri acolo, dar nici că le pasă”, a spus viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc.

 

Drumul spre Adâncata – pericol public

Pe de altă parte, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a cerut mobilizare maximă pentru a fi finalizată cât mai repede lucrarea de pe strada 22 Decembrie, care duce spre Adâncata, mai ales că e un drum naţional, foarte circulat, care, dacă nu este reparat până la venirea iernii, va fi un coşmar pentru şoferi luni de zile. Problemele de acolo sunt cu atât mai grave cu cât, în numai o săptămână, trei tiruri au rămas blocate în şanţurile prin care sunt forţate să circule, care nu au fost acoperite decât cu pământ şi balast.
“Turnaţi beton până sus, iar dacă timpul mai permite, veniţi şi cu un strat de asfalt. Strada aia e un pericol pentru toţi, nu ne putem permite să o mai lăsaţi aşa”, a spus Lungu, care i-a cerut directorului TMUCB, venit la Suceava, să mobilizeze cât mai multe forţe pe strada respectivă.

 

Zonele – problemă, acoperite temporar cu balast

Nu în ultimul rând, Lungu le-a cerut inspectorilor din primărie să facă un tur al Sucevei, iar oriunde sunt probleme cu terenul lăsat, în zonele unde nu s-a turnat încă asfalt sau beton, să nu mai aştepte intervenţia firmelor care au lucrat acolo, ci să pună balast pe cheltuiala municipalităţii, pentru a face drumurile circulabile în cel mai scurt timp.
O altă lucrare care trebuie făcută, dar când vremea o va permite, este turnarea unui nou strat de asfalt pe o porţiune de pe Calea Unirii, unde umplutura din şanţ s-a lăsat, odată cu asfaltul, creând o zonă periculoasă pentru şoferi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Refacerea străzilor afectate de lucrări, prioritate pentru perioada următoare.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Refacerea străzilor afectate de lucrări, prioritate pentru perioada următoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetenta trimis de
(28 oct 2009, 21:37:18
D-le vice daca tot ati luat "la pas" strazile afectate de lucrarile de reabilitare si extindere, ce spuneti despre drumul national care, culmea cum de nu stiati, trece chiar pe strada Gh. Doja care, in partea din Itcani arata jalnic. Daca dumneata consideri ca ala e un drum practicabil stai sa vezi dupa ce da ninsoarea cum va arata. Nu ati fost si nu sunteti in stare sa puneti presiune suficienta pe cei care au sapat si chipurile au astupat la loc cum era. Daca portiunea de drum dintre Burdujeni si Itcani se putea parcurge in 5 min acum iti trebuie dublu ca timp si uneori chiar mai mult. Dar daca tot sunteti in campanie impreuna cu Lungu minciuna eu zic sa lasati zapada sa va rezolve treburile. Poate va topiti ca si ea inspre primavara. Multa...fanta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei