Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Termen final

Căldura trebuie să ajungă în casele tuturor sucevenilor până la finele săptămânii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele acestei săptămâni, adică de pe 1 noiembrie, căldura trebuie să ajungă în casele tuturor sucevenilor. Acesta este termenul final acordat de primarul Sucevei, Ion Lungu, firmelor care lucrează pe partea de modernizare a reţelelor secundare de termoficare şi la modernizarea punctelor termice, după o discuţie furtunoasă cu reprezentanţii acestora.
“Ultimul termen până la care toţi cetăţenii municipiului Suceava trebuie să aibă căldură în locuinţă este sfârşitul acestei săptămâni, după care voi pune în aplicare acele penalităţi prevăzute în contract. Am cerut să se lucreze pe tronsoane, pe ramuri, pentru că orice bloc care are apă caldă şi căldură este un câştig. S-a ajuns în această situaţie din cauza contestării licitaţiilor, pentru că dacă începeau lucrările în iunie, cum era programat, cu siguranţă erau finalizate”, a declarat Lungu, ca o concluzie a şedinţei de ieri.

 

Întârzieri la patru puncte termice

Conform estimărilor făcute de cei care se ocupă de lucrări, dar şi a celor care le supervizează, cele mai mari întârzieri sunt cele de la punctul termic Obcini 1, care va fi pornit în cel mai bun caz vineri, ori, dacă nu, sâmbătă seara.
Dacă în cartierul George Enescu s-a reuşit pornirea tuturor punctelor termice, inclusiv PT George Enescu 4/3/1, care a fost modernizat anul acesta, în cartierul Zamca, locuitorii racordaţi la PT Zamca 5 au acum căldură în locuinţe, dar trebuie să mai aştepte o săptămână pentru a beneficia şi de apă caldă.
În Burdujeni, singurul punct termic unde nu se furnizează încă agent termic populaţiei este PT Cuza Vodă 6, care de astăzi ar urma să fie pus în funcţiune pe încălzire, iar de vineri să se furnizeze şi apă caldă.
Nu în ultimul rând, locuitorii din zona Tipografie ar urma să beneficieze de căldură de joi, dar pentru a avea şi apă caldă, trebuie să mai aibă răbdare câteva zile în plus.
Primarul Sucevei le-a cerut tuturor firmelor implicate să respecte termenele fixate, ameninţându-le cu sancţiuni economice:
“De ce ne încurcaţi şi nu faceţi treaba la timp, mai ales când banii sunt pe masă. Trecem printr-o perioadă de criză, toţi au nevoie de bani. Noi îi avem, trebuia doar să lucraţi şi vă ridicaţi imediat banii. Puteţi lucra 24 din 24, aduceţi oameni şi lucraţi şi la bec, dar să finalizaţi până sâmbătă. Altfel vă pregătim nişte penalităţi usturătoare”, le-a transmis Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura trebuie să ajungă în casele tuturor sucevenilor până la finele săptămânii.
 Vizualizări articol: 1153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căldura trebuie să ajungă în casele tuturor sucevenilor până la finele săptămânii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetent sef trimis de
(28 oct 2009, 21:45:14
Atunci cand seful este incompetent da vina pe subalterni. Atunci cand subalternii sunt la randul lor incompetenti dau vina pe colaboratorii din afara. Lungule la 1 noiembrie vei spune ca daca nu are caldura toata lumea in apartamente, le vei da penalizari firmelor la 15, respectiv 1 dec si tot asa. Mai lasa-ne cu palavrageala asta si cu monologul tau de om dus cu pluta. Nu esti in stare sa gestionezi o situatie critica si gata. Iti dai demisia si lasi pe altul capabil care sa se ocupe. Sunt curios daca vei aplica retroactiv penalitati acestor firme incepand cu data de 15 septembrie 2009(cand toata lumea trebuia sa aiba apa calda) sau 10 octombrie (cand toata lumea trb sa beneficieze de caldura). Tare ma indoiesc ca nu va fi asa pentru ca iti vei primi in continuare partea asa cum te stim "cinstit si onest".

Sper sa nu mai iasa tatuca Base la alegeri si sa vedem pe unde scoti camesa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei