Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Politică

Flutur declară că Geoană e deja obosit de campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Coordonatorul campaniei electorale a PD-L pentru realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României, vicepreşedintele Gheorghe Flutur, a apreciat, ieri, că Mircea Geoană, candidatul PSD la preşedinţie, este deja obosit de campania electorală şi că nu are susţinere în rândul alegătorilor.
Gheorghe Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că a văzut în judeţul Suceava „un Mircea Geoană obosit, dus de la spate, dus parcă forţat de o cohortă de 30-40 de oameni şi dezorientat când intră într-o mulţime”.
„L-am văzut pe Mircea Geoană, cu care m-am salutat şi cu care mă ştiu, foarte speriat. De exemplu, la Fălticeni n-a stat de vorbă cu oamenii, la tarabe, nu a vorbit cu crescătorii de animale, cu cei care cultivă şi vând fructe. Nu ştiu de ce a venit în piaţă, pentru că l-au plimbat 40 de oameni care strigau şters şi răguşit <Geoană preşedinte>”, a spus Flutur.
Numărul mare de membri PD-L prezenţi la vizita lui Geoană la Târgul Mărului de la Fălticeni a fost pus de Gheorghe Flutur pe baza ospitalităţii tradiţionale a sucevenilor, că era frumos ca preşedintele Senatului să fie întâmpinat de cât mai mulţi oameni şi PSD Suceava nu a reuşit să strângă suficient public.
„Am văzut că PSD avea puţini oameni şi i-am mai adus noi, ca să nu se facă zonă de râs”, a spus Flutur râzând.

 

Flutur face apel la campanie electorală decentă

Acesta a mai afirmat că declaraţiile deputatului PSD Cătălin Nechifor, referitoare la agresivitatea afişelor electorale ale lui Traian Băsescu, sunt „atacuri urâte, mizerabile la adresa lui Traian Băsescu din partea PSD”, venite din partea unor tineri „pe care păcat că îi mai ţine partidul pe la Bucureşti sau la Bruxelles, cu un limbaj ruşinos, glumiţe care nu sunt de acceptat”.
„Asta înseamnă panică, disperare. Noi am făcut apel la campanie decentă, PD-L şi-a mobilizat toate structurile în teritoriu pentru o campanie decentă, pentru întâlniri cu electoratul din toate satele şi cătunele pentru a explica realizările din mandatul lui Traian Băsescu, dar şi ce doreşte să facă în continuare în următorul mandat”, a declarat liderul PD-L.
În ceea ce priveşte calendarul întâlnirilor electorale ale lui Traian Băsescu, potrivit lui Flutur, acesta se va întâlni sâmbătă cu alegătorii la Constanţa, duminică, la ora 12.00, va fi la Iaşi, iar la ora 16.00, la Bacău. Membrii PD-L şi simpatizanţii lui Traian Băsescu din Suceava vor merge la întâlnirea de la Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur declară că Geoană e deja obosit de campania electorală.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur declară că Geoană e deja obosit de campania electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
(28 oct 2009, 12:56:04
PSD-istii n-o sa "joace" niciodata corect. Timp de 20 de ani numai sa manipuleze si sa minta au stiut, chiar credeti ca se pot schimba acum?
2.   Viitor trimis de
(28 oct 2009, 16:16:02
ma uit spre viitorul acestei tari si nu mai vad nimic bun. ce este de facut? nimeni nu stie. lumea este disperata, aruncata in toate partile, invrajbita, om cu om, unul fata de celalalt. Lume din bucati care nu se mai leaga, nu mai formeaza un tot care sa aiba atitudine si responsabilitate. au profitat de asta neghibii care ne conduc in momentul de fata. nici nu mai stiu ce e de facut, ce speranta sa mai am. este clar ca nu mai avem ce cauta cu aceste personaje la conducere care se spurca unul pe altul, mai rau ca intr-o comedie caragieleana.

3.   Viitor 2 trimis de
(28 oct 2009, 16:17:44
trebuie sa actionam cumva, dar nici noi nu mai stim. primul pas este sa ii inlaturam, chiar daca asta inseamna sa mergem pentru a mia oara la vot pentru a nu se intampla nimic. dupa aceea trebuie sa fim uniti si sa modelam noul ales, trebuie sa avem curaj si atitudine.
4.   Nu asa! trimis de
(28 oct 2009, 16:57:44
Nu asa se da startul la o campanie electorala decenta, domnule Flutur! Cu spargatori de manifestatie dusi de la Gura Humorului la Falticeni, cu huiduieli in numele "ospitalitatii bucovinene", asta este indemn spre o campanie decenta??? Caracterizarea aceasta ironica a contracandidatului, face parte tot din comportamentul decent al protagonistilor acestei campanii? Culmea este ca, nefacand parte din niciun partid, Dumneavoastra ne faceti sa-l privim mult mai critic pe domnul Traian Basescu, daca tot e vorba de caracterizarea personajelor, si nu-i este deloc favorabil ceeace vedem!
4.1  RE: Nu asa! trimis de
(29 oct 2009, 10:02:12
Doamna Alegatoare dati-mi si mie exemple de campanie decenta de la PSD

Oamenii aceia de la Falticeni erau simpatizanti PDL.

Si in momentul in care au vazut ca Geoana a venit in Bucovina doar ca sa obtina niste voturi,s-au enervat extrem de tare.

Romanul are un orgoliu foarte mare.

In momentul in care ei se aflau la greu,ma refer la inundatii care au napastuit si o parte din judetul Suceava,singururii care ne-au vizitat de cateva ori au fost Traian Basescu,Theodor Stolojan,Elena Udrea,Raluca Turcan etc.

Acesti oameni s-au interesat de soarta judetului nu pesedistii.

Si in momentul in care tu nu vii la necaz sa ajuti omul dar la necazul tau vrei omul sa te ajute,esti rasplatit astfel.

De aceea sloganu e

PDL LA BINE SI LA GREU.

4.2  RE: Nu asa! trimis de
(29 oct 2009, 17:06:49
cand te aud vorbind de udrea si turcanu imi vine sa te plesnesc asa de tare sa te intorci inapoi la maimute unde ti-este locul
5.   :) trimis de
(28 oct 2009, 20:38:28
toti vorbesc si declara ca vor decenta in campania electorala, insa tot ei fac ironii la adresa adversarilor politici. Nu vad decar afise rupte pe panouri, corturi murdare si ziare cu antonescu pe jos. Curat murdar !!!
6.   Dar ,,mercenarii' PD-L adusi cu autocarul? trimis de
(29 oct 2009, 09:27:53
De ce nu spuneti cum au venit PD-L isti cu autocarul si au inceput sa se impuna cu injuraturi, amenintari si evident sub atenta coordonare a d-lui Flutur???, asta-i tara in care vreti sa traim?? violenta de strada?? Am fost acolo si am vazut cu ochii mei cum efectiv cei de la PD-L au inconjurat pe cei de la PSD... ma mir ca nu au sarit la bataie la oricine tinea cu PSD !!

Bineinteles am vazut cum un domn de la PD-L incita o persoana in civil (persoana respectiva nu purta echipamentul de campanie PD-L) sa strige impotriva d-l Geoana.

Ce mai urmeaza??, sa vina in cabina de vot sa iti rupa mana daca nu ai votat cu Basescu???

..... si asa vor pleca toti intelectualii din tara,.... ca si asa sunt greu de manipulat ....

Ospitalitatea d-lui Flutur bucovineana nu se face cu forta !
6.1  RE: Dar ,,mercenarii' PD-L adusi cu autocarul? trimis de
(29 oct 2009, 10:57:51
Fix aceiasi placa am mai auzit-o la mai multe articole. Copy-paste la putere!
6.2  RE: Dar ,,mercenarii' PD-L adusi cu autocarul? trimis de
(29 oct 2009, 13:21:02
Suceava si intreaga tara s-a saturat de comunistii criminali si corupti care nu au facut nimic pentru aceasta tara.

Intelegeti o data pentru totdeauna realitatea.

Nu mai veniti cu mesaje de genul ca Gheorghe Flutur tine o campanie indecenta sau ca el le-a orodan oamenilor din piata sa huiduiasca pesedistii.

Oamenii nu sunt asa creduli incat sa se arunce in fantana cand Presedintele Flutur le spune sari.

Ei inteleg ce se intampla in tara si se manifesta asa cum simt.

Eu inteleg ca Mirza,Dontu sau Nechifor va platesc ca sa aduceti acuza la adresa PDL dar reveniti-va la normal,nu se merita.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei