Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident grav

Tânăr în comă la spital, după ce a fost victima unor puşti petrecăreţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 21 de ani din Pătrăuţi ajuns în comă la spital după ce a fost luat pe sus de o Dacie a căzut victimă unor puşti care au fost la o petrecere, au băut şi apoi şi-au pus în gând să ajungă acasă cu o maşină furată.
Şocanta poveste începe în noaptea de luni spre marţi, când trei tineri din municipiul Rădăuţi, doi dintre ei minori, au ajuns în comuna Pătrăuţi.
În jurul orei 2,30, aceştia s-au gândit să fure o maşină, pentru a avea cu ce să plece spre casă, şi au spart un autoturism Dacia parcat pe un drum comunal. La volanul maşinii s-a urcat Iosif Aiordăchioaie, în vârstă de 16 ani. Înainte de ieşirea din Pătrăuţi, însă, Dacia condusă de adolescent l-a izbit violent pe Lucian P., un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitate, care mergea pe marginea şoselei. Şoferul de 16 ani şi-a continuat deplasarea, luând-o pe un drum secundar, după care a abandonat maşina şi fugit din zonă, împreună cu cei doi prieteni, unul de 15 ani şi unul de 19 ani.
Din păcate, tânărul de 21 de ani a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava în stare foarte gravă, în comă de gradul III. El a fost diagnosticat cu leziuni foarte grave la nivelul capului, având hemoragie cerebrală. Ieri, medicii se declarau foarte rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale acestuia, starea sa putându-se agrava de la o oră la alta.

 

Autorul accidentului, arestat

La aproximativ 12 ore de la accident, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe autor. Verificat cu etilotestul, acesta avea alcoolemia 0, însă, susţin anchetatorii, există probe certe că cei trei au consumat băuturi alcoolice.
Cu un noian de infracţiuni pe numele său („furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „vătămare corporale gravă din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”) acesta a fost reţinut mai întâi pentru 24 de ore.
Ieri, procurorii l-au prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Suceava şi-au însuşit propunerea, emiţând pe numele acestuia mandat de arestare pe o perioadă de 19 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr în comă la spital, după ce a fost victima unor puşti petrecăreţi.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Tânăr în comă la spital, după ce a fost victima unor puşti petrecăreţi4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne fereste! trimis de
(17 sep 2009, 11:26:38
Ce mai era si in capul copiilor alora sa faca asa o prostie??Pentru 5 minute de distractie iti nenorocesti toata viata...Oricum parerea mea este ca toti 3 ar trebui sa fie arestati k fiecare poarta vina a ceea ce s-a intamplat.Probabil numai cel ce conducea avea putin habar cum se conduce o masina...Pacat ca au stricat viata a unui alt tanar nevinovat...Poate da Dumnezeu si-si revine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei