Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Test important pentru noua conducere de la Suceava a Poştei Române

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua conducere a Oficiului Judeţean Suceava al Companiei Naţionale „Poşta Română”, în frunte cu directorul coordonator Marian Ionescu, se află în faţa unui test foarte important, şi anume organizarea fazei naţionale a concursului „Marşul Factorilor Poştali”. Evenimentul, unul foarte important pentru companie, va avea loc sâmbătă, 13 iunie, la Gura Humorului, acolo unde sunt aşteptaţi să participe, pe lângă zecile de concurenţi din toată România, şi şefii oficiilor din ţară.
Marian Ionescu, care a fost instalat în funcţie de câteva luni, şi-a luat foarte în serios rolul de organizator, mai ales că la nivel central şeful pe linie directă este un alt sucevean, Marius Vatavu. „Pentru noi acest eveniment este unul foarte important şi va fi tratat ca atare. Eu am găsit la Suceava un colectiv bun cu care sunt convins că vom putea face performanţă şi va trebui să demonstrăm că factorii poştali sunt disciplinaţi şi muncitori. De altfel, faptul că suntem denumiţi armata a 3-a a României nu este departe de adevăr”, a ţinut să precizeze directorul coordonator al oficiului judeţean Suceava al Poştei Române.
Ionescu este convins că acţiunea de la Gura Humorului va fi una ce va rămâne ca un reper pentru toţi factorii poştali şi eforturile organizatorilor converg înspre o foarte bună realizare şi respectare a detaliilor. „Suntem mândri că faza naţională se organizează la Suceava şi sunt convins că participanţii se vor simţi extraordinar”, a conchis Marian Ionescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Test important pentru noua conducere de la Suceava a Poştei Române.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Test important pentru noua conducere de la Suceava a Poştei Române1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei