Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbări

Semafor şi trecere de pietoni la staţia Orizont

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Semaforul situat la doar câţiva metri de sensul giratoriu din Burdujeni a fost dezafectat de ieri dimineaţă, la fel ca şi trecerea de pietoni din zona respectivă.
Motivul îl reprezintă mutarea acestora cu câţiva metri mai în jos, chiar în capătul staţiei de autobuze de la Orizont. Practic, semaforul se va afla tot la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Tineretului, doar că şoferii care vor să iasă din cartier nu mai au atât de mult de aşteptat pentru a se încadra pe bulevardul principal.
Odată cu punerea în funcţiune a semaforului, la ieşirea de pe Tineretului, şoferii care fac la dreapta vor avea „verde” permanent, dar vor putea vira şi la stânga, atunci când culorile semaforului le vor indica acest lucru.
Conducerea Primăriei Suceava a luat această decizie după ce mai multe străzi din Burdujeni au fost stabilite drept sensuri unice, inclusiv strada Tineretului, care este printre puţinele căi de ieşire din cartier.
Odată cu semaforul va fi mutată şi trecerea de pietoni în dreptul căreia acesta se afla montat, încât pietonii vor putea trece mai uşor dintr-o staţie de aşteptare în cealaltă.
Lucrările de montare a semaforului au demarat ieri dimineaţă, acesta urmând să fie pus în funcţiune imediat după ce vor fi făcute probe la timpii de aşteptare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semafor şi trecere de pietoni la staţia Orizont.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Semafor şi trecere de pietoni la staţia Orizont1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buuun trimis de
(13 iun 2009, 08:31:39
in regula,s-a rezolvat cumva cu semaforul dar putem sa si circulam pe portiunea respectiva?vede oare cineva din fotoliile primariei in ce hal e carosabilul in zona?Cel putin in zona giratoriului este o minune ca nu s-a prabusit inca spuma de asfalt ca si in dreptul intersectiei de la mobila!De fapt imi cer scuze ca am scris asfalt cand de fapt e vorba de 90% pavele,5% cratere si ce a ramas ar fi asfalt.Oricum asteptam sa se apuce colapsienii de reparat strazile si vom fi fericiti apoi doua luni ca avem strazi,urmand a se intra in reparatii sau ceva ingropaciuni de cabluri,conducte si ceva ustensile wodoo,poate doar asa sa reziste mai mult carosabilul si la noi!Doar la noi avem schimbari bruste de temperatura,de aia nu rezista asfaltul,dragilor.In Canada,Elvetia,Austria sunt temperaturi liniare de 18 grade celsius de rezista,nu e vorba ca se injumatesc componentele bitumului prin furt,nuuuuu.Traiasca cincizecimalul in care nuse mai face nimic,dar asteptam noi promisiuni ca suntem prosti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei