Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Represalii

PSD Suceava îşi lasă fără mandat consilierii locali trădători

Vineri, 12 Iunie 2009 (18:21:26)

Consilierii locali ai PSD din localităţile în care partidul a pierdut alegerile riscă să rămână fără mandat, dacă la nivelul conducerii judeţene vor primi eticheta de trădători. Primii care pierd sprijinul politic al partidului care i-a trimis în consiliile locale din comunele lor sunt aleşi locali ai PSD din zona Fălticeni, din localităţile Liteni, Preuteşti, Hîrtop şi Baia. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza şi prim-vicepreşedintele Cătălin Nechifor au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în urma unei analize a rezultatelor euroalegerilor din 7 iunie, conducerea PSD a decis dizolvarea organizaţiei PSD Preuteşti şi reorganizarea altor filiale din zona Fălticeni, iar analiza va continua, conform preşedintelui Mîrza, până la vârf. „Nu mai tolerăm trădarea electorală din partea unor colegi în care am avut încredere şi pe care i-am susţinut”, a declarat deputatul Cătălin Nechifor. La rândul său, preşedintele Gavril Mîrza a afirmat că vor fi sancţionaţi toţi cei care „prin inacţiune au demonstrat infidelitate faţă de interesul major al PSD”. Acesta a arătat că în cele patru organizaţiile dizolvate PSD are 13 consilieri locali, dar nu toţi vor rămâne fără sprijin politic, deci în situaţia de a-şi pierde mandatul, dar analiza nu se opreşte la cele patru. Senatorul Mîrza a apreciat rezultatele obţinute de partidul său în municipiile Suceava şi Rădăuţi, în colegiile Suceava, Vicov-Solca şi Siret, precum şi în Gura Humorului, unde PD-L, PNL şi PSD au avut scoruri apropiate. Totodată, acesta a întărit că cei care sunt suspectaţi de pactizare cu adversarii politici nu vor mai fi toleraţi pentru că „decât să te duci cu un trădător la luptă în continuare, mai bine cu unul sincer, chiar dacă are forţă mai mică”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava îşi lasă fără mandat consilierii locali trădători.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava îşi lasă fără mandat consilierii locali trădători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei