Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezolvare

S-au găsit bani pentru salariile profesorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorii din cele 13 localităţi care au anunţat că nu mai au bani pentru plata salariilor pot sta liniştiţi. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava a anunţat că s-au găsit resurse pentru achitarea drepturilor băneşti, care vor ajunge în buzunarele dascălilor în cel mai scurt timp.

Petrică Ropotă, directorul coordonator al DGFP Suceava, a precizat că cele 13 unităţi administrative care nu aveau fonduri pentru plata salariilor profesorilor vor primit integral sumele necesare. În total, este vorba de circa 3 milioane de lei, bani care vor fi împărţiţi celor 13 primării din judeţ. Suma cea mai mare, 1,49 milioane de lei, va ajunge la Primăria Rădăuţi, urmată de Primăria Siret, cu 560.000 de lei, şi Primăria Marginea, cu 300.000 de lei. Sume ceva mai mici sunt necesare la Frătăuţii Vechi - 140.000 de lei, Arbore - 138.000 de lei şi Grăniceşti - 130.000 de lei. Şi la celelalte primării profesorii vor fi plătiţi după ce DGFP a asigurat fondurile necesare. Primăria Satu Mare va beneficia de 87.000 de lei, Primăria din Vicovu de Sus 85.000 de lei, iar la Moldoviţa suma este de 25.000 de lei, în timp ce pentru restul unităţilor administrative din judeţ, respectiv Ulma, Volovăţ, Şerbăuţi şi Milişăuţi, sumele necesare sunt mai mici.
Problemele la plata salariilor profesorilor au apărut la primăriile care au achitat o serie de obligaţii prevăzute în hotărârile judecătoreşti câştigate în instanţă de dascăli şi care priveau acordarea unor drepturi băneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au găsit bani pentru salariile profesorilor.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au găsit bani pentru salariile profesorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei