Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai bine prea târziu decât niciodată?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă lasă complet rece dramoletele lui Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova. E nimic pe lângă ce li se întâmplă timişorenilor. Returnarea celor 6 puncte ilustrează perfect întrebarea din titlu. Răsplata platonică ar putea fi extragerea din urnă a unei echipe de top, spre răsfăţul publicului. În schimb, celălalt taler al balanţei coboară către o daună masivă. Închipuiţi-vă numai: o echipă ca Poli, lider înainte de penultima etapă, când întâlneşte acasă Unirea, la adăpostul unui punct avans... Ar mai pierde Poli meciul? Poate doar într-un caz din 10! Echivocul celor 6 puncte a brăzdat adânc motivaţia jucătorilor. Le mai şi picura în urechi vorbele patronului Iancu Babanu’ care zicea că dacă Unirea are nevoie de victorie, o va obţine, mai se trezeau şi suporterii violeţi să voteze pe site-uri că şi-ar dori ca echipa lor să piardă, numai pentru a le-o coace dinamoviştilor... Poli ar fi acum deplin îndreptăţită să pretindă daune de la FRF. Să se lase cu demisii sau demiteri! Căci culpa este cu adevărat grosolană, nu există dubiu. Şi nici FIFA nu e tocmai feciorelnică în această afacere.
În rest, de-alde Turcu, Borcea, Copos şi Mititelu au primit ce au meritat. Numai Becali, cum s-ar da, cum s-ar suci, iese mereu la suprafaţă. Se spune că un om, oricât de plin de calităţi, dacă n-are noroc, n-are nimic. În cazul lui Becali, se vede treaba că e valabilă şi reciproca! Cu doar câteva etape în urmă, câinii îi râdeau în nas din grupele Ligii, Steaua rămânea pe dinafara Europei, iar el, măreţul Becali, împărţea dormitorul cu spionul Floricel. Acum, Dinamo a coborât o treaptă, exact aceeaşi pe care s-a cocoţat in extremis Steaua, iar Becali a trecut de la supa de varză la varza de Bruxelles. Uite-aşa, pac-pac!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine prea târziu decât niciodată?.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Mai bine prea târziu decât niciodată?4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei