Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Probleme

Reabilitarea drumurilor judeţene, blocată de contestaţiile la licitaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Începerea lucrărilor de întreţinere a drumurilor judeţene este întârziată de contestaţia pe care a înaintat-o una dintre firmele care au participat la licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie. Licitaţia a fost câştigată de firma Drumuri şi Poduri SA, la care acţionar unic este Consiliul Judeţean Suceava, însă atribuirea contractului a fost contestată de firma botoşăneană SC Transporturi Auto SA, la care acţionar este fostul preşedinte al CJ Botoşani, Constantin Conţac. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, o altă licitaţie contestată este cea pentru reabilitarea drumului judeţean Salcea – Vereşti – Roşcani, investiţie ce se realizează cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Licitaţia a fost câştigată de SC Drumuri şi Poduri SA, iar contestaţia este depusă de firma ALDP Iaşi.
„Nu putem să începem reparaţiile din cauza contestaţiilor la licitaţiile organizate. Aşteptăm răspunsurile de la contestaţii, pentru că nu putem să începem lucrările până nu avem o decizie clară. Din păcate, aceste contestaţii reprezintă o procedură care nu s-a schimbat, o meteahnă a constructorilor. Şi văd că la orice licitaţie făcută de noi s-a depus contestaţie şi, din păcate, această problemă e în toată ţara”, a declarat Flutur.
El a mai precizat că licitaţia pentru reabilitarea unui alt drum, Vatra Dornei – Panaci, va avea loc în cursul lunii iulie a.c., în timp ce pentru drumurile Pojorâta – Rarău şi Dărmăneşti – Calafindeşti – Siret, comisia de licitaţie analizează ofertele depuse de constructori. Nu în ultimul rând, trebuie spus că licitaţia pentru reabilitarea drumului Probota – Dolhasca a fost anulată deoarece nici o firmă nu îndeplinea condiţiile de conformitate stabilite prin caietul de sarcini.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitarea drumurilor judeţene, blocată de contestaţiile la licitaţii.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitarea drumurilor judeţene, blocată de contestaţiile la licitaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Contac ciocu' mic trimis de
(12 iun 2009, 12:15:40
Contac ar trebui sa faca ciocu mic mai ales acum dupa ce a fost exclus din PSD, dupa cate magarii a facut de-a lungul anilor la conducerea Consiliului Judetean Botosani. E un contestatar si ucigator fidel de licitatii pentru drumuri care trebuiau modernizate de ani de zile. Daca mai continua in stilul acesta isi va gasi nasul in curand. Daca nu va fi DNA-ul nasul sigur baietii de peste Prut sigur vor avea de castigat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei