Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Cursuri de educaţie pentru viitoarele mămici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Doamnelor Bucovinene, cu sprijinul unui voluntar american, Holly Felmlee, şi în parteneriat cu Autoritatea de Sănătate Publică Suceava, a demarat un proiect pilot la nivelul judeţului Suceava, în domeniul sănătăţii şi al educaţiei viitoarelor mămici.

Proiectul „Pentru copilul tău – educaţie prenatală” se va desfăşura pe o perioadă de un an şi este finanţat de „Peace Corps” şi de „Gender and Development Grant Program”.

În cadrul acestui program vor fi organizate cinci serii de cursuri de educaţie prenatală, fiecare serie derulându-se pe o perioadă de cinci săptămâni.

 

Cursuri interactive

Cursurile vor fi organizate săptămânal, începând cu 20 septembrie, fiecare curs având 2-3 ore. Acestea sunt predate viitorilor părinţi de către medici specialişti, moaşe şi asistente medicale. „Maniera de prezentare a cursurilor va fi una interactivă, informaţiile teoretice alternând cu demonstraţii practice şi acoperind subiecte  precum: menţinerea unei sarcini sănătoase, procesul naşterii, tehnici de relaxare în timpul travaliului, îngrijirea nou născuţilor, procedurile medicale din spital. Astfel, cuplurile care se vor înscrie în acest program vor primi informaţiile necesare despre această minunată perioadă din viaţa lor, având parte totodată şi de multe surprize”, a explicat Mihaela Grosu, preşedinta Societăţii Doamnelor Bucovinene. Acest proiect îşi va atinge obiectivele propuse şi cu sprijinul câtorva sponsori: site-ul Mami.ro, magazinul Miniblu, societatea Bella Romania Impex S.R.L., librăriile: Alexandria şi S.C. General Cart S.R.L., care vor oferi o multitudine de cadouri – surpriză viitoarelor mămici. Persoanele interesate se pot înscrie pe adresa de email: pentrucopilultau@yahoo.com. sau pot obţine mai multe informaţii despre proiect de la Societatea Doamnelor Bucovinene (telefon 0330 401230 sau 0230 551394, persoană de contact Paula Moroşanu).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de educaţie pentru viitoarele mămici.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de educaţie pentru viitoarele mămici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un prim pas trimis de
(12 sep 2008, 21:11:12
Sper sa nu le explice viitoarelor mamici,doamnele de la spital ,ca numai pt a le incuraja le spun " curva,ti-a placut p...,acum taci!! ","ce te ragi asa?" si alte fraze dulci de genul asta.

Sa speram ca incet,incet incepem sa facem primii pasi spre un mod civilizat de a naste.Sa speram si ca o vedem ziua in care nu va mai fi nevoie sa dai banuti peste tot,ca sa te ia careva in seama.Dar asta cred ca va fi mai greu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei