Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar în toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În cursul zilei de luni, primarul Ion Lungu va face un tur al unităţilor de învăţământ din municipiu, pentru a participa la festivitatea de deschidere a anului şcolar în fiecare cartier al Sucevei.

Ion Lungu a anunţat ieri că va participa la deschiderea anului şcolar în cadrul a şase unităţi de învăţământ: Şcoala Gen. Nr. 9 din cartierul Obcini, Şcoala Gen. Nr. 8 din cartierul George Enescu, Şcoala Gen. Nr. 11 din Burdujeni, Şcoala Gen. Nr. 7 din Iţcani, Şcoala Gen. Nr. 6 din Burdujeni Sat şi nu în ultimul rând, la Colegiul Naţional Petru Rareş, unde învaţă şi fata sa, care este în clasa a XI-a.

 

Peste zece milioane de euro, investiţii pentru învăţământ

Primarul Sucevei s-a declarat mulţumit de cum arată unităţile de învăţământ acum, la deschiderea de an şcolar, precizând că investiţiile masive făcute în acest domeniu în ultimii patru ani au dus la o egalizare a condiţiilor de învăţământ, în tot oraşul.

“În aceşti patru ani s-au investit peste zece milioane de euro în reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ din Suceava. E important să nu mai existe diferenţe între şcolile de la periferia Sucevei şi cele din centru, pentru că toţi copiii au dreptul să beneficieze de condiţii asemănătoare de educaţie. Pot spune acum că nu mai există diferenţe ca de la cer la pământ între o şcoală din Burdujeni sat sau Iţcani şi una din centru, peste tot fiind făcute investiţii semnificative”, a declarat Ion Lungu.

Primarul nu a uitat nici de problema grădiniţelor care nu vor fi deschise la începutul anului şcolar, ci cu două săptămâni sau chiar o lună întârziere, reamintind faptul că acele investiţii trebuiau făcute cu bani de la ministerul Educaţiei şi Învăţământului, care nu au ajuns la timp, încât constructorii au blocat lucrările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar în toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar în toate cartierele Sucevei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(12 sep 2008, 12:29:14
Cine stie la cat incepe deschiderea la Mihai Eminescu?worried
2.   Va asteptam si la Gradinita Aschiuta! trimis de
(12 sep 2008, 16:21:53
Va asteptam tov. primar Lungu si la Gradinita cu Program Prelungit "Aschiuta" care arata ca dupa cutremur. Rusine autoritatilor locale pentru modul in care se reabiliteaza si modernizeaza aceasta unitate de invatamant. Copii nostri vor incepe gradinta "poate" pe 15-20 octombrie. Inca o data RUSINE pentru felul in care sunt tratati acesti copii.
2.1  RE: Va asteptam si la Gradinita Aschiuta! trimis de
(12 sep 2008, 19:57:13
Nu am stiut ca Primarul nu si-a terminat studiile scolare gimnaziale. Spor la invatatura. Macar sa stie un pic de aritmetica si gramatica
3.   Felicitari!!! trimis de
(12 sep 2008, 16:41:54
in felul acesta lungu va putea declara saptamina viitoare ca a frecventat mai multe scoli.

evident la fara frecventa.

coronita usoara premiantule( vezi sa nu-ti apese prea tare fruncea ca-ti tulbura gindurile si doamne-fereste ce idei iti mai vin, ce perc mai distrugi, ce parculete mai faci, care cetati le reconstruiesti, ce blocuri mai construiesti)

te salutam scolerule(scuze vroiam sa scriu loaza).
4.   Geamanul trimis de
(12 sep 2008, 16:54:39
Probabil il trimite si pe fratele geaman sa participe la jumatate din festivitatile anuntate, ca altfel nu vad cum sa ajunga la atatea scoli, sa tina discursuri electorale si sa mai stea si blocat in trafic ca doar luni se inchide circulatia spre Scheia de la Maraton.

Sa auzim de bine!
5.   Premiantul de primar trimis de
(12 sep 2008, 22:07:04
"Premiantule"cum vei ajunge intr-o zi in atitea locuri? Poate cu masina politiei rutiere,caci esti mare scula! Pacat ca miine nu este zi de bazar,ca nici cu salvarea nu mai poti trece de cind cu ideea timpita de-a face spatiul verde pe mijlocul drumului.Unde te poti retrage cind cozile sint pe doua benzi din semafor in semafor,iar in curind vor fi din sens giratoriu in sens giratoriu? Ar fi bine sa-ti vizitezi intii fiica,nu cumva sa faca varice de atita stat in picioare si asteptindu-l pe taticu.Ceilalti sint inca mici si pot sa astepte o asemenea "personalitate"toata ziua,caci nu se stie cind vor mai avea onoarea aceasta.Oare aceste scoli sint cumva reabilitate de "prietenii "constructori ? Ai avea curajul sa mergi la o scoala care nu este pregatita pentru o asemenea "istorica"vizita? ESTI UN OM DE NIMIC,NU-TI PASA DE ORASUL ASTA !!! NUMAI DE PROPRIILE INTERESE SI DE PROPRIUL BUZUNAR !!!SA-TI DEA DMNEZEU CEEA CE MERITI !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei