Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Renault Megane III, în sfârşit, dezvăluit

Renault aduce în atenţia lumii cel mai iubit model al său. Megane a sosit şi este gata să arunce în luptă toate armele sale.

Estetic, tehnic şi ca dotări Megane III este peste aşteptările tuturor, un automobil care aspiră la prima poziţie în segmentul compactelor.

Îmbucurător la noul Megane este faptul că s-a renunţat la formele neconvenţionale, însă aşa cum era de aşteptat francezii continuă să mizeze pe designul avangardist. Linia dinamică şi elegantă, şi elementele exteriorului inspirate abundent din conceptul Megane Coupe se potrivesc perfect noii identităţi a modelului din clasa compactă.

Versiunea hachback are o lungime de 4,3 metri şi un ampatament de 2,64 metri, iar capacitatea portbagajului ajunge la  405 dm3. Noul Megane vine cu o serie de îmbunătăţiri la nivel aerodinamic şi o greutate mai mică cu aproape 8 kg faţă de vechiul model, aspecte ce au concurat la diminuarea consumului şi a emisiilor de gaze poluante.

Pentru motorizări, francezii vor oferi agregate cu un raport excelent performanţă-consum. Gama de agregate diesel include propulsoare cu emisii de CO2 sub 120g/km cu următoarele valori de putere: 85 CP, 105 CP, 90 CP şi 110 CP, ultimul având în dotare filtru de particule. Fiecare dintre aceste motoare are emisii de CO2 mai mici de 120g/km.

Vârful îl constituie agregatul de 130 CP, care, mulţumită tehnologiilor din dotare, emite doar 135g /km de dioxid de carbon. Renault anunţă că pe viitor gama de motoare va fi extinsă prin introducerea a două unităţi: 150 CP disponibil cu transmisie automată şi 160 CP legat la o cutie manuală.

Versiunile pe benzină sunt la fel de numeroase, gama fiind deschisă de unitatea 1.6 litri 16V de 100 cai putere. Clienţii vor mai putea opta pentru agregatele de 1.6 litri -110 CP, 2.0 litri 16V de 140 CP şi 2.0 litri de 180 CP.

Francezii vor lansa, în primăvara lui 2009, noul motor TCe 130, dezvoltat alături de partenerii japonezi de la Nissan, care generează 130 CP şi un cuplu de 190 Nm.

Renault intenţionează ca, până în 2010, să introducă şase versiuni diferite, ce vor fi asamblate la uzinele Palencia din Spania şi Douai din Franţa. Noul Megane III va fi comercializat din noiembrie 2008, la numai o lună de la debutul oficial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Megane III, în sfârşit, dezvăluit.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Renault Megane III, în sfârşit, dezvăluit5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Megane 3 :p trimis de
(12 sep 2008, 11:06:37
Masina din fata e frumusica dar din spate zici ca e citroen.Eu cred ca renault a dat-o in bara si cu megane 3 cum a dat cu laguna 3 pentru ca pretul este prea mare.oricum golful 6 nu se compara cu megane 3.e mai reusit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei