Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lupescu: Dragomir nu mai are sprijin politic şi îşi face campanie electorală pe spatele fotbalului

Vineri, 12 Septembrie 2008 (17:12:45)
Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu mai are sprijin politic şi din această cauză încearcă să îşi facă, campanie electorală "pe spatele fotbalului".

"Nu mai are sprijin politic, pentru că până şi domnul Vadim Tudor s-a lepădat de el. Faptul că este speriat că nu mai are imunitate face ca Dragomir să mute toată presiunea asupra echipei naţionale. Este obsedat de conflictul cu conducerea federaţiei şi nu se dă de la nimic în lături în a provoca scandaluri care fac rău nu numai nouă, ci în principal tricolorilor. Încearcă să-şi facă din nou campanie electorală pe spatele fotbalului. Dar, din păcate, 30 de ani n-a făcut nimic pentru fotbal", a spus Lupescu.

Oficialul federaţiei susţine că Dragomir este "toxic" pentru fotbalul românesc şi a precizat că preşedintele LPF nu va mai apărea niciodată alături de echipa naţională. "Am avut o discuţie cu preşedintele acum un an şi i-am spus de atunci că personajul acesta este toxic pentru noi, pentru fotbalul românesc şi nu are ce căuta alături de echipa naţională. Şi asta pentru că adus anumite mizerii, cum că federaţia aduce femei, că suntem peşti, că suntem pokerişti, afemeiaţi, băutori, că în camera mea sau a preşedintelui se întâmplă lucruri necurate. Minciuni mai mari n-am văzut până acum. Iar acesta este motivul pentru care eu am hotărât ca domnul Dragomir să nu mai apară niciodată în sânul echipei naţionale", a afirmat directorul general.

Lupescu este de părere că jucătorii echipei naţionale au fost afectaţi de declaraţiile lui Dumitru Dragomir, după ce acesta a spus că în cantonamente sunt aduse prostituate. "Băieţii s-au simiţit extrem de afectaţi de declaraţiile lui, nu numai acum, ci de fiecare dată. Dragomir a spus că după meciul cu Bulgaria nu ştiu ce a făcut Florin Prunea, apoi că la meciul cu Olanda au fost femei la hotel, că şi în Belarus s-a întâmplat, apoi că în Israel a fost ceva, iar apoi minciuna cu femeile din cantonamentul echipei naţionale la Campionatul European. Atunci Piţurcă a dat voie ca după fiecare meci, timp de 2 ore soţiile, prietenele, mamele să vină alături de jucători, la acele vagaboande şi curve la se referea domnul Dragomir. De aceea jucătorii naţionalei sunt extrem de mâhniţi, şi s-a văzut asta şi în declaraţiile lor. Dacă această metodă, de care spune, prin care noi jucăm, bem, aducem femei, calificăm echipa naţională o să o facem din nou, dacă asta e reţeta succesului. În Israel am avut sponsori invitaţi, au fost soţiile noastre care nu au stat cu noi în hotel. Atunci s-a spus că acolo am făcut pe peştii, că am adus femei... este incredibil. Şi aici nu este cuvântul meu împotriva cuvântului lui Dragomir, ci cuvântul lui împotriva cuvântului a 50-60 de persoane, câte erau în delegaţie. După meciul din Israel, am fost la masă cu soţia, am venit în holul hotelului şi am stat cu jucătorii, cu antrenorii şi conducerea. Dar cel care a încercat să aducă, nu ştiu ce prieteni din Israel vorbeau de posibilitatea să vină nu ştiu ce femei pe acolo, era domnul Dragomir", a spus Lupescu.

Directorul general a precizat că prin refuzul de a semna hotărârea Comitetului Executiv al FRF de punere în aplicare a sancţiunii FIFA de depunctare a echipei FC Timişoara, Dumitru Dragomir a încălcat grav regulamentul. "Administraţia, şi eu şi Bella (n.r. - Adalbert Kassai) vom face o scrisoare către Comitetul Executiv în care vom cere să analizeze faptul că Dragomir nu a semnat hârtia de la TAS. Pentru că mi se pare că a încălcat grav regulamentul. Dacă domnul Mureşan şi-a ispăşit pedeapsa de două luni nu văd de ce un alt membru al Comitetului Executiv să nu fie pedepsit", a adăugat Lupescu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele Mircea Sandu a menţionat că în afara lui Dumitru Dragomir sunt şi alte persoane care au ca interes destabilizarea echipei naţionale, printre acestea aflându-se şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu. "Sunt şi alte persoane, iar una dintre ele este Iancu", a spus Sandu.

Pe de altă parte, Mircea Sandu a menţionat că depunctarea echipelor pentru declaraţiile oficialilor nu este potrivită. "Nu sunt adeptul să se câştige la masa verde sau să se ia puncte. Nu cred că este o lege bună. De ce să sufere suporterii sau jucătorii care aleargă pentru că aşa vrea unul. Atunci să ne îndreptăm asupra acelei persoane: amendă foarte puternică, suspendarea pe perioade de timp foarte lungi", a precizat oficialul FRF.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lupescu: Dragomir nu mai are sprijin politic şi îşi face campanie electorală pe spatele fotbalului.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lupescu: Dragomir nu mai are sprijin politic şi îşi face campanie electorală pe spatele fotbalului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei