Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bejinariu şi Popovici, ultimii candidaţi confirmaţi de PSD

Vineri, 12 Septembrie 2008 (14:34:47)

Social democraţii suceveni au finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.


În şedinţa de ieri a Biroului Permanent Judeţean al partidului s-a reuşit acoperirea colegiilor din zona Siret-Rădăuţi, asupra cărora au existat în ultima perioadă o serie de discuţii mai aprinse.


Astfel, la Camera Deputaţilor, pe colegiul Siret, PSD merge pe mâna actualului deputat Eugen Bejinariu.
Tot la Cameră, dar în colegiul Rădăuţi 1(centru) social democraţii l-au nominalizat pe fostul primar Mihai Frunză, iar în colegiul Rădăuţi 2(Vicov) pe fostul şef de la Cadastru, Titi Petrea.


La Senat, pe colegiul Rădăuţi PSD va fi reprezentat de Corneliu Popovici, om de afaceri, în prezent consilier judeţean.
Trebuie spus că la Senat, social democraţii i-au nominalizat pe liderul lor Gavril Mîrza pe colegiul Fălticeni, Constantin Huţanu- colegiul Vatra Dornei şi Eugen Girigan pe colegiul Suceava.


La Camera Deputaţilor vor mai candida Ioan Stan şi Cătălin Nechifor în colegiile Fălticeni 1 şi 2, Ovidiu Donţu în colegiul Suceava 1, Nicolae Bosancu în Suceava 2 (Burdujeni), Mirela Adomnicăi (Suceava 3- Şcheia), Petru Tărniceru- colegiul Vatra Dornei şi Neculai Bereanu- colegiul Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc.


Candidaţii suceveni vor fi validaţi în Comitetul Executiv Naţional al PSD în ultima decadă a acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu şi Popovici, ultimii candidaţi confirmaţi de PSD.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bejinariu şi Popovici, ultimii candidaţi confirmaţi de PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza la cotet trimis de
(12 sep 2008, 14:45:57
Marza poate candida pentru functia de porcar sef la cocina lui Flutur. Acest nesatul si sforar nu va iesi senator spre binele judetului si a psd-istilor suceveni. Abia atunci va fi schimbat din fruntea psd-istilor suceveni si in fruntea lor va veni un tanar credibil si cu priza la electorat. Mult rau a facut acest om judetului, pe multi oameni capabili din partid ia mazilit, netezind drumul unui fascist ca Flutur sa ajunga la CJ. Dute dracului de umflat.
2.   GUVERNARE trimis de
(12 sep 2008, 18:40:22
PSD ARE CEI MAI BUNI CANDIDATI. VOM AVEA O BUNA REPREZENTARE IN PARLAMENT CU OAMENI PROFESIONISTI SI CU EXPERIENTA CA MIRZA, BEJINARIU, NECHIFOR, FRUNZA SI TITI. VOR AJUNGE LA GUVERNARE SI UNII DINTRE EI VOR FI MINISTRI. SUNT CEI MAI BUNI
3.   ARIPIOARE trimis de
(12 sep 2008, 18:54:00
ASA ESTE. SUNT PROFESIONISTI CEI DIN PSD. AU FACUT MULTE PENTRU ACEST JUDET. CEI CARE CONDUC ACUM NU AU FACUT DECAT SA FURE. NE VAND PADURILE, VOM RAMANE FARA FRUMOASELE OBCINI ALE BUCOVINEI. SPER CA DACA VOR REVENI LA GUVERNARE CEI DIN PSD NU VOR MAI PERMITE ACEST JAF CARE STIM PREA BINE DE CINE ESTE PATRONAT
3.1  RE: ARIPIOARE trimis de
(12 sep 2008, 20:37:59
Eu am glasuit: succes celorlalti candidati dar nu si lui Marza. Voi cand o sa intelegeti ca acest Cozmanca al sucevenilor va trage in jos? Chiar atat de rau ati ajuns? Datorita acestui animal politic avem un nebun la CJ iar unii dintre voi mai vin cu pupincurisme la adresa Marelui Alb si cu ratul lung, Marzacu. Cat despre furat, intrebati pe Marza si pe Flutur cum se fura, noaptea pe fulgeratura ca nici DNA nu-i dibuieste, specialisti nu gluma. Dorine, stie un judet si tu chiar nu sti? Hai ca nu te cred.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei