Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava

Vineri, 12 Septembrie 2008 (17:29:55)
Senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, a declarat că guvernul condus de premierul liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru judeţul Suceava.
Prodan a amintit de fondurile consistente alocate şcolilor, care însumează aproximativ 200 de miliarde de lei vechi, şi de ultimul sprijin dat de guvern învăţământului sucevean, prin alocarea a 31 de microbuze şcolare.
„De asemenea, judeţului i-au fost repartizate două săli de sport cu 150 de locuri şi o sală mică de gimnastică. Pot să vă spun că sălile se vor face acolo unde avem echipe campioane naţionale la handbal, acolo unde avem vicecampioane naţionale la baschet. Am încercat să dirijăm sălile de sport către acei copii care într-adevăr fac sport şi performanţă”, a spus Prodan.
El a adăugat că în această săptămână guvernul va aloca fonduri la rectificarea bugetară pentru lucrări de alimentări cu apă, canalizări şi drumuri care se execută pe ordonanţa 7.
„Mai mult, pot să spun că şi eu personal am lucrat şi lucrez în continuare la finalizarea proiectului şi aplicarea procentului mărit pentru pensionari începând cu data de 1 noiembrie. S-ar putea să fie o rezervă, să dăm un procent mai mare de la 1 noiembrie, dar deocamdată sigur este procentul de 22%, urmând ca celelalte 11% să le dăm cu data de 1 ianuarie. S-ar putea să dăm puţin mai mult chiar în luna noiembrie, în cazul că există rezervă la bugetul asigurărilor de stat”, a precizat senatorul liberal.
Prodan şi-a exprimat speranţa că guvernul liberal îşi va încheia acest mandat „cu fruntea sus”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava .
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde sunt banii? trimis de
(12 sep 2008, 18:51:42
Din nefericire sefu nu prea se vad banii dati de marele guvern liberal. Degeaba te lauzi cu ei , ca si Basescu a vazut ca in teren nu prea se vede urma banilor. Asta e adevarul. Ia la pas zona, Radauti -Vicov -Ulma si convingete. Nu e de mirare ca Flutur o sa va bata de o sa va sune mustetele in cap.
2.   Laude de liberali trimis de
(13 sep 2008, 11:02:15
Sunteti niste neputinciosi si parveniti. Va laudati !!! Care "frunte sus " ? Cu oameni ca tine, Prodane, ca Bulboaca, Cornea , Aldea si ceilalti de teapa voastra nu meritati NICIUN VOT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei