Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Auchan angajează 300 de oameni pentru hipermarketul din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auchan, unul dintre cele mai importante grupuri comerciale din lume, va deschide în luna octombrie un hipermarket în municipiul Suceava, care va funcţiona în cadrul Iulius Mall.

Anunţul oficial a fost făcut ieri într-o conferinţă de presă, la care a participat directorul general al Auchan România, Regis Mougel, directorul hipermarket-ului din Suceava, Ioana Toşa, iar ca invitaţi primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi.

Auchan Romania investeşte 20 de milioane de euro pentru construirea şi deschiderea hipermarketului din Suceava, aceasta fiind una dintre cele mai importante investiţii şi în acelaşi timp cel mai mare magazin de acest gen din oraş. Are o suprafaţă de vânzare de 8.500 de mp, 40 de case de marcat şi o parcare de 1.250 de locuri.

 

Investiţie de 20 de milioane de euro

Pentru ocuparea meseriilor specifice unui hipermarket, Auchan are nevoie de 300 de angajaţi, care se vor alătura echipei manageriale ce numără deja 35 de persoane.

Principalele posturi disponibile sunt: operatori pentru casele de marcat, lucrători comerciali, agenţi de pază şi protecţie, brutari, patiseri, măcelari, vânzători pescărie, vânzători produse proaspete, vânzători pentru raioanele de produse electronice şi electrocasnice, tehnicieni de întreţinere, recepţioneri pentru marfă.

Pentru această mare campanie de recrutare, Auchan a deschis un birou de angajări, nu departe de locul unde se construieşte magazinul, pe calea Unirii 27 A, lângă Baumax, care este deschis de luni până vineri între orele 9-18.

Este un birou de recrutare unde se desfăşoară toate activităţile legate de angajare, de la interviuri şi teste specifice până la analizele medicale necesare angajării şi angajarea propriu-zisă, toate sub acelaşi acoperiş.

Auchan caută atât personal cu experienţă, cât şi oameni care se află la început de carieră şi pentru care există programe de formare adaptate fiecărei meserii.

„Dincolo de experienţă, căutăm oameni cu un anumit profil - să ştie să relaţioneze cu clienţii, să fie deschişi şi primitori; în al doilea rând, căutăm persoane cu spirit de iniţiativă, capabile să fie autonome în meseria lor şi să evolueze odată cu dezvoltarea companiei”, declară Ioana Toşa, directorul hipermarketului Auchan Suceava.

 

437 de hipermarketuri în 12 ţări

Pe lângă numeroasele formări şi garanţia unui loc de muncă sigur, angajaţii Auchan beneficiază şi de posibilitatea de a se dezvolta în cadrul companiei, susţinerea şi promovarea angajaţilor fiind unul dintre principiile de funcţionare ale hipermarketurilor Auchan peste tot în lume.

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu  437 de hipermarketuri deschise în 12 ţări (Franţa, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia,Ungaria, România, Rusia, Maroc, China, Taiwan).

Pe lângă hipermarketuri, grupul Auchan deţine şi alte tipuri de magazine: 718 supermarketuri, 272 centre comerciale Immochan, banca Accord.

La nivel mondial, Auchan are 186.000 de angajaţi, numărul acestora crescând de la an la an, odată cu deschiderea de noi magazine. Este prezent pe piaţa din România cu patru hipermarketuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Auchan angajează 300 de oameni pentru hipermarketul din Suceava.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Auchan angajează 300 de oameni pentru hipermarketul din Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salari trimis de
(12 sep 2008, 11:11:00
ce salar dau si astia?? 4-5 milioane?
1.1  RE: Salari trimis de
(13 sep 2008, 10:10:46
pai le convine sa-si faca afacerea in romania unde platesc salarii de zece ori mai mici decat in restul occidentului.
2.   NU trimis de
(12 sep 2008, 11:16:13
De unde asa mult,doar 1500-2000 lei pe luna.
2.1  RE: NU trimis de
(12 sep 2008, 12:36:04
plus tichete de masa. ai vazut straini care vin sa ne dea salarii ca lumea?
3.   Abia astept sa se deschida trimis de
(12 sep 2008, 11:20:10
e cel mai tare din parcare,ca sa zic asa.Am fost de multe ori la cumparaturi,in alte orase,bine -inteles,si va pot spune ca e super.Din toate punctele de vedere.

Ma bucur ca vine civilizatia peste noi!
4.   Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(12 sep 2008, 11:29:27
sa...recapitulam inventarul : 437 de hiper-uri , 718 de super-uri si 272 de centre comerciale .

are 186000 de...angajati .

deci pe fiecare....magazin are doar in mediu... 130 de angajati !!

INTREBARE ; PENTRU CE SE...LAUDA EI CA AU NEVOIE DE...300 (trei sute ) de angajati in....suceava ???!!

din articol reiese ca deschide... "un" hiper si nu...doua !!

cine credeti ca se lauda cu cele....300 de noi locuri de munca ???

conducerea orasului sau....firma ??

prima...varianta e cea mai....REALA !!
4.1  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(12 sep 2008, 16:46:45
TEMIDO, MEDIA EXISTA, DAR LIPSESTE CU DESAVARSIRE. DIN NEFERICIRE PT. TINE, NU SE ANGAJEAZA MEDII ALGEBRICE CI OAMENI.A, ERA SA UIT: PUNCTE, PUNCTE.

REVIN: PRESUPUN PUNCTE, PUNCTE CA LA HIPER-URI SUNT MAI MULTI ANGAJATI PUNCTE, PUNCTE, LA SUPER-URI SI LA CENTRE MAI PUTINI PUNCTE, PUNCTE DE UNDE CU PUNCTE, PUNCTE AJUTORUL LUI PUNCTE, PUNCTE DUMNEZEU AR PUTEA IESI MEDIA DE CARE PUNCTE PUNCTE VORBEAI. DU-TE IN PUNCTE PUNCTE !
4.2  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(12 sep 2008, 17:20:21
PIT A'GORA puncte, puncte esti genial! Multumesc ca m-ai facut sa r�d puncte, puncte.
4.3  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(12 sep 2008, 19:52:07
saracutul de ...tine , deci la 437 de hiper-uri ori 300 angajati ....face....131100 de oameni , restul de...50000 lucreaza in 718 super-uri si...272 centre !!!

ma da tu chiar esti....."tare" in....logica !!

trebuie sa ...recunoastem ca de...."destepti" ca tine , suceava nu duce...lipsa !
4.4  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(12 sep 2008, 21:51:16
si de dobitoace nevertebrate ca tine geme suceava. temido, daca ti-ai lua cu tine tot neamul din Gulia si ati merge in pelerinaj in Auchan Titan din Bucuresti, daca nu va veti rataci, ati avea timp sa cascati gura toata ziua. Pentru ca ala e un magazin imens, de 2 ori cat orice carrefour din bucuresti si nu are 130 de angajati, ci mult mai multi. matematicianul zicea bine. orice lant de hypermarketuri are si o retea de centre mici. De exemplu, am intrat in Market Carrefour din Sannicolau Mare si nu are mai mult de 15 angajati. Dar tu care in viatza ta mizera, limitata si lipsita de afectiune din partea celor din jur, probabil ca niciodata nu ai ajuns mai departe de Falticeni, Dumbraveni, Adancata, Radauti, Mihoveni, Paltinoasa sau Moara. Asa ca taci si musca-ti unghiile. Oricum, sa nu te astepti sa mergi cu sacul de rafie si sa-l umpli cu 100 de lei din Auchan. Preturile nu sunt pomana. Au oferta buna la alimente si cosmetice. in rest nu prea m-a impresionat.
4.5  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(13 sep 2008, 10:27:20
deci dupa..."desteptul" de UNU DIN DEAL , in suceava are sa fie un hiper..."imens" sau poate chiar mai....imens decat...imensul din...Titan !!

o...vazut si el , saracul , imensul din....Titan si acum se...lauda la tot ...coltzul !!

ma ...UNU-le , imens esti...tu , stii tu in ce....domeniu.

sper sa nu te...termine de zile...prostia si-o sa apuc sa-ti spun eu cati...angajati are..."imensul" din suceava.

v-om trai si v-om...vedea cine are...DREPTATE !!
4.6  RE: Cine are...DREPTATE ?? trimis de
(13 sep 2008, 14:26:52
agramatule, io nu am zis ca in sv va fi mai mare ca in titan.

daca tu ai zis ca "v-om trai si v-om...vedea cine are...DREPTATE !!" io iti zic, pe gramatica inteleasa de tine, ca v-ei fi si v-ei ramane doar un prost. asta ti-o spun jumatate din cei care iti scriu pe forum. ar trebui sa-ti pui intrebari, corcitura facuta intre puncte puncte
5.   Infrastructura trimis de
(12 sep 2008, 11:35:24
In zona respectiva este nevoie ca de aer de o banda suplimentara pe fiecare sens. Bine ar fi ca din taxele si impozitele platite de corporatiile care au intrat pe piata de comert suceveana sa se realizeze un proiect beton de extindere a Caii Unirii pe 3 benzi pe fiecare sens. Ar fi ceva extraordinar si, daca ne uitam atent, ca tot petrecem ore intregi blocati in trafic pe acolo, chiar realizabil.

Domnule primar Lungu, mingea este in terenul dvs. Ce ziceti, va incumetati la asa ceva? Comisia de urbanism ce parere are? Numai sa nu incepeti iar ca e greu cu exproprierile...
5.1  RE: Infrastructura trimis de
(12 sep 2008, 12:38:40
vin taxe daca firma e inregistrata in suceava dar cred ca platesc taxe la sorin oprescu
6.   Oras modern trimis de
(12 sep 2008, 12:08:22
Pentru ca Suceava sa arate ca un oras cu adevarat modern dpdv al infrastructurii si aspectului arhitectural, avem nevoie de un "cap limpede" (firma, consortiu de firme etc.) care sa realizeze cat mai curand un Plan Urbanistic General dupa model occidental adaptat nevoilor si posibilitatilor noastre. Acest PUG sa fie apoi respectat ca Sfanta Carte cand vine vorba de PUZ-uri, de acordari de autorizatii, de retrocedari etc. Asta trebuia facut demuuult, dar nah, mai erau (sau mai sunt) unele spagi de luat, comisioane de incasat...

Eu spun ca meritam un oras altfel decat cum arata el acum.
6.1  RE: Oras modern trimis de
(12 sep 2008, 12:40:14
si eu cu ce ma aleg?
7.   Interesu' poarta fesu' trimis de
(12 sep 2008, 12:58:34
Ce mai treaba, vin altii sa ne vanda una si alta, e bine ca scad cat de cat preturile cu toate ca Au... e cunoscut dintre cele mai scumpe magazine. Importam si nu producem nimic! Nu mergem bine deloc. Dar asta e! Platim noi asta mai tarziu...
8.   Auchan-TARE!!!!!!!!!!!! trimis de
(12 sep 2008, 14:18:19
Auchan are cele mai MICI preturi de pe piata, n-ati inteles bine....

Eu am cumparat dintr-un magazin Auchan (Bucuresti) si daca acolo erau preturi mici, ce va face sa credeti ca la Suceava nu vor fi cel putin la fel de mici?

Informati-va bine.....AUCHAN ARE PRETURI MICI, CELE MAI MICI PE PIATA!!!!!!

8.1  RE: Auchan-TARE!!!!!!!!!!!! trimis de
(12 sep 2008, 17:36:49
auchan are cele mai mari preturi in italia.numai cind se fac oferte (si atunci maresc preturile cu 70la suta si apoi le sconteaza cu 50 la suta)le gasesti mai mici
9.   - trimis de
(12 sep 2008, 14:51:59
a fost cineva la interviu? se stie ce salar dau?

10.   Pentru xyy trimis de
(12 sep 2008, 15:12:15
toti au preturi mici la inceput.probabil aici se da gratis.chirii mari si pret mic nu prea am vazut.
10.1  RE: Pentru xyy trimis de
(12 sep 2008, 15:26:49
in Cluj e deschis de mult timp si preturile tot mici au ramas,ofertele grozave,marfa de calitate si curatenia exemplara.

Asta , cu preturile mici doar la inceput, e o mentalitate de calic meschin. Pe deasupra si paguboasa.
10.2  RE: Pentru xyy trimis de
(12 sep 2008, 15:32:18
Da,am fost si eu la ala din Cluj miercuri.Cam miroase a China pe la haine si papuci,rechizite si altele.Mie mi-a placut mai mult Cora.
11.   Pentru necunoscatori trimis de
(12 sep 2008, 15:37:14
preturi mici si calitate buna. mentalitate super.
12.   300... trimis de
(12 sep 2008, 15:41:44
Munca precum la hotii de cai si salarii ca la sclavi. Asata e ! ! !
13.   Nationalist trimis de
(12 sep 2008, 18:30:29
cumparati de la hipermarket...doar aia isi umpe conturile offshore.....taxe nema......salarii mici la angajati...preturi mai mult sau mai putin umflate....doar detin monopolul asupra fraierilor/clientilor fideli......o sa se transforme suceava intr-un oras consumator de hipermarket...mall...etc....si de produs nimik.....doar prin italia..spania etc......lasati ca vin capsunarii acasa si ne salveaza pe toti...daca nu ne calca pe trecere....respect
14.   Auchan civilizatie!!!!!!!!!!!!! trimis de
(12 sep 2008, 19:49:26
Am fost in hipermarketul Auchan in Tg. Mures si vreau sa va spun ca arata super fata de alte hipermarketuri. Angajatii au un comportament exemplar ceea ce in alta parte nu gasesti.

Mersi mult celor din Tg. Mures pentru eleganta cu care trateaza clientul.

Sper din tot sufletul sa fie asa si la Suceava.

Bafta multa!!!!!!!!!!!
14.1  RE: Auchan civilizatie!!!!!!!!!!!!! trimis de
(14 sep 2008, 14:57:05
Credema,nu are treba cu AUCHAN are treaba cu Targu Mures ce ai vazut tu...alta mentalitate ,alti oameni ,alta civilizatie

La Suceava....doar cu angajati de la Targu Mures ai sa vezi...si aia in primele 2 luni ca se ia...prostia moldoveneasca

15.   Buna trimis de
(12 sep 2008, 20:26:50


A fost cineva la interviu? Ce salariu ofera?
16.   Pt repetenta de Temida trimis de
(12 sep 2008, 20:33:57
tu Temido dar ai facut matematica cu omul de servici?stii ce inseamna o medie?media se calculeaza adaugand nr cel mai mic cu cel mai mare si se imparte la 2.deci sunt hiper-uri mai mici cu putini muncitori si sunt alea mai mari cu mai multi muncitori.deci asta din sv e mult mai mare decat celelalte...succes poate ca anul acesta ai sa reusesti sa treci clasa a 2-a
17.   Mircea trimis de
(12 sep 2008, 21:14:28
daca vrei calitate mergi la magazinele de profil,sau produse naturale..unde e mult e si prost,dar la sv. merge.banuiesc ca nu prea mare,salariul.
18.   Pentru Valinut trimis de
(12 sep 2008, 22:55:45
Orice Hypermarket sau Supermarket arata bine si e curat doar cand nu are vanzare (si atunci are preturi mari) !!laughing Crede-ma pe cuvant !!! Un magazin care vinde arata destul de dezordonat pentru ca lucratorii comerciali nu fac fata cu umplerea rafturilor (aici vb de preturi mici) !!!
19.   Pentru Fanii Auchan trimis de
(12 sep 2008, 23:01:33
Auchan-ul nu va face multi pureci in Suceava la ce Chirie vor avea in Iulius Mall plus concurenta din zona (automat nu vor avea acele preturi mici pe care toti le vrem) !!! Orasul e prea mic !!! Iar legat de maretia Auchan-ului imi vine sa rad !!! Mai are pana ajunge nr de 13.850 de unitati de vanzare si peste 900.000 de angajati in toata lumea (vezi Carrefour)! Sa nu mai zic de locul 1 in Europa si 2 in lume (acelasi Carrefour) !!

Sa va traiasca !!!!laughing))
20.   TARANI COMUNISTI trimis de
(12 sep 2008, 23:09:35
POT SA VA ZIC CEVA N-AI CU CINE...... NISTE TARANI .....MENTALIZATIVA SI VOI ,, SAU VA DUCETI TOTI LA BUTICU DE PE COLT CA E NENEA DAN SI AM CU CINE BEA UN TUN VAI MAMA VOASTRA TARANI COMUNISTI
21.   PT FAN trimis de
(12 sep 2008, 23:14:50
CAPSUNAR SI STRANIER E MAMA CU SORA TA CEA CARE DA PUTZA PE O INCHETATA DE LA SMECHERII CU BANI C TU NU ESTI IN STARE SA BAGI ATA INTR-UN AC CRETIN CU BURSA
22.   Nu mie frica de bau bau trimis de
(12 sep 2008, 23:16:35
toti vreti salarii da munciti pt lovea
23.   E BINE.... trimis de
(13 sep 2008, 10:18:28
Cu cat apar mai multe super/hypermarketuri...apare si o concurenta mai mare..deci vom avea si noi de castigat...fiecare client isi poate alege magazinul preferat...nu tre sa mai stai la cozile interminabile de la Metro,de sarbatori...Deci la mai multe...
24.   Iresponsabilitate trimis de
(13 sep 2008, 10:23:53
De CE SA SE OCUPE GUVERNANTII de AGRICULTURA noastra ,daca pot primi mita de la aceste FIRME STRAINE? Taranii nostrii ara pamantul cu plugul cu boi ,produsele lor sunt luate la un pret de nimic ,ptr ca nu s-a ocupat nimeni de o piata de desfacere ,ministri agricultura s-au ocupat de "smecherii",precum GHE. FLUTUR cu asa zisa "GRIPA AVIARA" ETC.Oare chiar va fi in 12 dec 2012 SFARSITUL TIMPULUI ?Ce bine ar fi ,ca nu mai putem indura aceasta bataie de joc ,aceasta umilinta a conditiei de OM care trebuie sa traim in ROMANIA .pe de alta parte ne meritam soarta ,caci in alta tara ,ar fi fost maturati de mult hotii de la guvern si parlament,dare si-au facut legi doar in sprijinul lor,.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei