Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Uricec crede că PNL Suceava va deveni după alegeri „un cor de bocitoare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Sunt convins că PNL Suceava se va transforma într-un cor al suspinelor sau într-un cor de bocitoare după alegerile parlamentare din 30 noiembrie”. Aceasta este reacţia democrat liberalilor suceveni exprimată de vicepreşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Eugen Constantin Uricec, la ironiile lansate de liberali cum că „PD-L s-a transformat într-un cor al suspinelor, al tânguielilor” după surse de finanţare de la guvern.

Uricec s-a arătat revoltat pe liberali vizavi de termenii în care pun problema şi le-a transmis că ar face bine să intervină mai ferm la guvernul lor pentru a aloca fondurile necesare refacerii infrastructurii afectate de inundaţii şi reconstrucţiei gospodăriilor populaţiei.

„Este ruşinos să vorbeşti în astfel de termeni, în condiţiile în care PD-L, ca partid responsabil, nu a făcut decât să facă demersuri la guvern pentru alocarea banilor necesari refacerii drumurilor judeţene şi comunale, a podurilor şi podeţelor şi nu în ultimul rând a caselor populaţiei, pentru că, iată, timpul trece, vine frigul şi mare lucru în teritoriu nu s-a realizat. Cu chiu cu vai guvernul a dat ceva, mai exact 10% din necesar, dar cu mare întârziere, care ar putea să ne coste. Dacă pe cei de la PNL şi de la guvern nu-i sensibilizează nenorocirile unor oameni, încercăm noi să-i sensibilizăm, poate revin cu picioarele pe pământ acum, în ultimul ceas”, a declarat Uricec.

El este convins că liberalii suceveni vor avea o mare surpriză la alegerile din noiembrie, „dar una neplăcută”.

„Dacă vor reuşi să trimită un candidat în Parlament va fi lucru mare”, a spus deputatul PD-L de Suceava.

El i-a transmis directorului de campanie al PNL Suceava, Valică Gorea, preşedintele Agenţiei Nucleare Române, să se apuce de experimente atomice, pentru că „experimentul politic a fost un eşec”. „Îi propun să facă un experiment în genul celui de la Geneva, să vadă ce a reprezentat PNL odată şi ce a ajuns”, a încheiat Uricec.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec crede că PNL Suceava va deveni după alegeri „un cor de bocitoare”.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Uricec crede că PNL Suceava va deveni după alegeri „un cor de bocitoare”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CINE VORBESTE trimis de
(12 sep 2008, 11:50:56
IN VIATA D-TALE NU AI FOST IN STARE CA INGINER CONSTRUCTOR SA TRASEZI UN BLOC. PE SPATELE SOCRULUI AI AJUNS IN FRUNTEA S.C. S.A. SUCEAVA PE CARE L-AI FALIMENTAT, ATIT DIN NEPRICEPERE CAT SI PRIN FURT. ESTI O JIGODIE PERVERSA SI UMBLI CU BALIVERNE DUCAND OAMENI CU VORBA SI MINTINDUI CA UN EXCROC. AI SA VEZI SI TU UNDE AI SA CASTIGI, LA TARA PENTRU SAPA. PACAT DE P.D.L.
2.   CINE VORBESTE trimis de
(12 sep 2008, 11:54:06
AI FALIMENTAT S.C. S.A. (completare la comentariul de sus).
2.1  RE: CINE VORBESTE trimis de
(12 sep 2008, 15:11:48
ti-e chiar asa de greu sa vezi cum altii se realizeaza si singura ta ocupatie e sa dai mesaje anonime? Daca te crezi asa in masura sa critici oamenii , da-ti numele adevarat sau ti-e frica de dreptul la replica? De asta e stricata romania , din cauza persoanelor carora le e frica sa isi asume actiunile , stau si se ascund si jignesc oamenii
2.2  RE: CINE VORBESTE trimis de
(12 sep 2008, 15:24:09
A se traduce cuvantul "REALIZEAZA" cu "FURA" ! In privinta asumarii "RASPUNDERII" ea tine judecatorie ! Gramatica e grea !
2.3  RE: CINE VORBESTE trimis de
(12 sep 2008, 15:26:23
un sfat pentru primul "re - pt cunoscutul":

pentru corectitudine ar trebui sa-ti dai numele si apoi sa-i critici pe ceilalti.

1.uricec e persoana publica , in consecinta trebuie sa-si asume si riscurile aferente.

2.CUNOSCUTUL are perfecta dreptate. La un momendat CASTOR S.A. vindea haine vechi in loc sa construiasca in suceava.

3 cele mai pertinente pareri le pot avea fostii salariati ai castor si atentie:

cei care au cumparat garsoniere din blocurile CASTOR (Marasesti 48 - pentru cunoscatori) si au dat spaga (ghici cui)

3.   Interesant trimis de
(12 sep 2008, 12:14:53
Cine este acest Uricec ? Afara de niste "calitati" de rudenie si in afara ca pare ca face parte din tagma profitorilor (hotilor) de dupa "revolutie", ce ne mai poate spune acest personaj ? VOTATI PD-Latrau !
4.   Polemica searbada trimis de
(12 sep 2008, 13:26:17
Polemica searbada, facuta fara convingere de un om care nu nu are nici macar simtul umorului! Cu asemenea iesiri in fata cititorilor, autorul sau autorii, nu-si pot atrage decat ironii la adresa lor! Nu orice baba poate fi miss!
4.1  RE: Polemica searbada trimis de
(12 sep 2008, 15:17:36
Probabil ca dupa pseudonimul RADU urmeaza PRICOP ! O fi profitorul urmas dupa "elena ceausescu" a Sucevei ? Convingerea apartinea comunistilor ! Cand urmasii unor asemenea specimene ies ca gunoaiele dupa o furtuna (revolutie) poti sa ai simtul umorului ?
5.   Din PNL a rams doar penele trimis de
(12 sep 2008, 14:53:03
Uricec zice bine ce zice. Guvernul, marioneta (PSD/PCR) nu este interesati de sinistratii din Suceava. Preocuparea lui este PUNGA MARE si, sa fie reales.

Ce fac Stan, Mirela, Cosmanca, Besinariu, Capra si altii la Bucuresti? Publicul n-o sa mai voteze acest partid fara ideologie si fara identitate, care, impreuna cu PSD/PCR au furat si au furat si iar au furat.

Jos cu hotii!
5.1  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(12 sep 2008, 15:20:56
"guvernul (..) nu este interesati" de invatamint, in concluzie scapa in lume niste rebuturi ca dl briceag, de altfel mare combatant si comentator.

ii propun ca timpul pe care-l pierde pe forum sa-l foloseasca pentru invatarea unei brume de gramatica (a limbii romane evident)

mai brisca te salut
5.2  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(12 sep 2008, 15:38:59
Mai BRICEAG unde ai invatat gramatica ? Vezi poate te descurci mai bine cu un mesaj audio !
5.3  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(13 sep 2008, 05:31:20
Mai ce mare gresala ati mai descoperit voi, maimutzelor semianalfabete, (un i scapat din unghia secretarei mele) Voi ati invatat gramatica cand erati mici, cu lingurita, direct din scutece, de acolo vine intelepciunea voastra. Iar acum, cand v-ati facut mai mari (dar degeaba) ati trecut la polonic, cu ala haliti fekalele toata ziua aici. Pui de comunisti spurcati, parsivi, banditi si manglitori.

Si, de azi inainte, sa nu uitati sa va adresati personalitatii mele numai cu formula "Domnule Briceag". Clar? Altfel, pun lantzul pe voi, potailor raioase si, la buda cu voi.
5.4  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(13 sep 2008, 09:48:02
mai brisca sincer te cred dar le cam amesteci. greseala (involuntara) a fost facuta si nu de o secretara cu unghiile murdare ci de unul ca tine care comite "agramaticalitati"
5.5  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(13 sep 2008, 10:07:49
banuiesc ca are o secretara cu miinile mari (yeti,bigfoot) fiindca tasta "i" nu este linga tasata "t".

banuiesc faptul ca are o secretara mare, paroasa cu miinile pentru tirnacop
5.6  RE: Din PNL a rams doar penele trimis de
(13 sep 2008, 13:35:19
asa vasile si ginga, potentialul vostru de a va schimba consta in intensitatea de a-mi citi mesajele. aceasta inseamna respect. multumesc!

si totusi, de ce nu vrei voi ca in ro sa fie intr-adevar o schimbare si continuati sa aparati aici niste infractori psdisti? ai?
6.   Ucritul trimis de
(12 sep 2008, 15:52:33
ai distrus pd ,ai ajuns deputat in locul lui olarean ,vom vedea in noiembrie adevarata valoare a lui uricec.
6.1  RE: Ucritul trimis de
(12 sep 2008, 16:38:52
"valoarea" tine de Kg candidatului iar "voturile" tin de banii candidatului si de prostia sau indolenta electoratului !
7.   Pentru DOV trimis de
(12 sep 2008, 17:13:02
In comentariul meu m-am referit exact la Uricec, imi pare rau daca din redactarea comentariului anterior a reiesit ca am facut aprecieri despre altcineva, mai mult decat atat, sunt de acord cu tine!

8.   Dupa alegerile din toamna, multi pd-latrai la Iasi trimis de
(12 sep 2008, 20:58:45
Voi, PD-Laturilor, o sa aveti o mare surpriza. Gasca voastra de orientare fascisto - securisto - comunista nu va patrunde nici pe culuarele Parlamentului, lumea sa dumirit cine sunteti asa ca la cotet cu voi. Auzi, Druc, acest "profesor acoperit" sa ne reprezinte in parlamentul Romaniei. Bravos PD-Latrailor, chiar sunteti de plans. Auzi si te mai minuneaza inca o data, Stolo cel inviat din morti vrea sa fie prim ministru. Auziti bai zoaielor comunisto-fascisto-securiste, chiar trebuie sa va suportam toate mojiciile? Cati mai aveti din rezerva de cadre a lui Ceausescu, ce surprize ne mai asteapta? BOMBALAILOR.
9.   Lacrimi trimis de
(12 sep 2008, 21:25:04
Druc din Moldova la Siret, Irimia din Suceava la Radauti. Chiar adevaratii PD-L-isti nu mai au loc pe liste? Nu este niciun siretean, niciun radautean capabil? Halal!
10.   Mai Briceag! trimis de
(13 sep 2008, 08:59:28
Tatutu-tu si mamuca-ta nu te-au invatat lectiile bunului simt, iar daca te-au invatat nu le crapa obrazul de rusine cand vad ca nu s-a prins nimic de progenitura lor? Apelativul domn are o anume conotatie pe care tu, dupa cum ai aratat in repetate randuri, n-o cunosti, asa ca mai termina cu pretentiile tale exprimate pe acelasi ton de mahalalagiu si mai lasa infatuarea care te adapteaza si mai bine zicalei despre cine nu-i cum e destul, daca nu e si fudul! Chestiunile de 2 lei , gen unghia secretarei, sa le folosesti in cercul celor care te cred, cand beti cate-o votca puturoasa si-ti depeni amintirile! Te-am mai intrebat odata: dupa campania din primavara, n-ai primit nicio sinecura, n-ai prins niciun oscior de ros? Sa nu te mai pretinzi intelectual fiindca nu ai demonstrat ca esti, chiar daca posezi oaresce diplome, ba mai faci de rusine si intelectualitatea Sucevei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei