Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nu avem exclusivitate la străchini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai calcă şi alţii în ele! Luxemburg a bătut in Elveţia... Oameni buni, asta poate fi definiţia surprizei în fotbal! Apoi, Anglia şi-a luat o revanşă usturătoare în faţa Croaţiei şi insularii îşi freacă mâinile că l-au uns antrenor pe Capello. Iar danezii au arătat şi fraţilor noştri întru latinitate, portughezii, cum se poate întoarce soarta unui meci în ultimele minute. În grupa noastră, Lituania şi-a cam luat viteză. Poate că, după sora Letonie, o fi venit şi rândul Lituaniei să vadă cum e pe la turneele finale.

În ce ne priveşte, refuz să discut despre Piţurcă altfel decât în cheie fotbalistică. Altfel, n-aş face decât jocurile celorlalţi, din aceeaşi tagmă cu el, dar care între timp au sărit în altă barcă. Acum, când Piţurcă s-a aşezat singur pe făraş, cineva a aruncat o ciosvârtă presei, care s-a aruncat s-o devoreze. Dacă tot îl decapităm, de ce să nu fie cu strigături?!

Oricum, meciul cu Faroe n-are nici o relevanţă. Un scor fluviu cu fotbaliştii-pescari nu ascundea gunoiul sub covor. Iar victoria chinuită a fost necesară doar pentru ca eventualul succesor al lui Piţurcă să continue cu ceva şanse, mai degrabă speranţe, campania de calificare. Dar pe mine mă impresionează egoismul neescamotat al selecţionerului! Toţi ceilalţi trebuie să se pună în slujba conducătorului unic, să-şi sacrifice interesele sau obiectivele pentru misia la care ne-a făcut hatârul de a se înhăma. Numai Steaua trebuie să-i menajeze lui selecţionabilii, iar amărâţii ăia de la tineret, care aveau şi ei o şansă de calificare după vreun deceniu, trebuie să-i cedeze cel mai acătării fundaş pentru a-i betona echipa în meciurile cu temuţii lituanieni şi feroezi. Ca urmare, tineretul a fost vraişte în zona fundaşilor centrali, acolo excelase la amicalul cu Italia lui Giovinco, în timp ce Radu Ştefan a fost cam în plus la naţionala mare (nu-şi găsise locul nici la partida cu Muntenegru, de acum câteva luni). Peste o lună, pentru România urmează Franţa, pentru Piţurcă o urma la fel?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu avem exclusivitate la străchini.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nu avem exclusivitate la străchini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei