Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Stroieşti l-a atacat pe viceprimar cu cuţitul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ameninţări cu moartea şi cu cuţitul. Acesta este modul în care primarul în funcţie al comunei Stroieşti a găsit de cuviinţă să-şi înfrunte unul dintre contracandidaţi, nimeni altul decât viceprimarul localităţii. Totul a ajuns pe masa poliţiştilor suceveni, care vor cerceta plângerea depusă de Ion Băiţan.

 

Evenimentul care i-a avut protagonişti pe primarul PD-L al comunei Stroieşti, Ştefan Crainiciuc (foto), şi viceprimarul social-democrat Ion Băiţan, s-a petrecut sâmbătă, la orele amiezii, în apropierea unui magazin aflat chiar lângă sediul Primăriei. Aflaţi în cursă pentru alegerile de pe 1 iunie, cei doi contracandidaţi s-au întâlnit întâmplător.

Viceprimarul Băiţan a povestit că nu a crezut că se va ajunge în această fază. Chiar dacă totul s-a petrecut sâmbătă, candidatul PSD pentru funcţia de primar în Stroieşti era încă sub imperiul şocului.

„Primarul Crainiciuc a scos cuţitul din buzunar şi a început să mă înjure, spunând că mă omoară, bagă cuţitul în mine, îmi scoate ochii şi mă face să umblu cu însoţitor, că pentru el tot atâta e, face şase ani de puşcărie şi scapă de mine, cum a mai omorât un om, mă învaţă el pe mine să-l mai dau la Prefectură şi la Poliţie sau să mai candidez”, a declarat Ion Băiţan.

Contactat telefonic, primarul Ştefan Crainiciuc a declarat: „Eu să-l fi ameninţat cu cuţitul? Nu cred, nu l-am ameninţat cu nimic. El să-şi vadă de treburile lui, că oricum, cum se scutură frunzele de Sf. Dumitru aşa o să cadă şi el pe 1 iunie. Şi la Poliţie nu mă duc decât cu advocatul (n.r. – aceasta este exprimarea lui Crainiciuc)”, a declarat primarul din Stroieşti.

 

Afacerile dubioase girate de Crainiciuc

Ştefan Crainiciuc îi poartă sâmbetele lui Ion Băiţan după ce acesta a înaintat o plângere la Poliţie pentru furtul a două bannere aparţinând PSD şi care fuseseră amplasate pe uliţele din Stroieşti.

De altfel, după cum susţine viceprimarul din Stroieşti, Ştefan Crainiciuc nu s-a jenat să afirme chiar în faţa poliţiştilor din sat că „dacă vicele mai amplasează alte bannere, vor dispărea şi acestea ca şi celelalte”.

O altă nemulţumire a primarului pare să fie legată de o serie de afaceri dubioase cu teren. La Prefectura Suceava a fost depusă în urmă cu aproximativ două luni o plângere prin care se arăta că 7 hectare de teren din proprietatea Primăriei Stroieşti, aflate în vecinătatea Drumului European 576, au dispărut fără urmă.

„Primarul Crainiciuc crede că eu sunt în spatele acestei plângeri şi din acest motiv am devenit duşmanul său numărul unu. Vreau să-l anunţ că se înşeală, dar, dacă există nereguli pe care le-a comis, trebuie să răspundă în faţa legii”, a declarat Băiţan.

Acesta a mai adăugat că după scenele de care a avut parte sâmbătă îi este teamă să mai circule singur prin sat, mai ales că nu este singura persoană în această postură, un controlor al Curţii de Conturi Suceava având parte de acelaşi tratament din partea primarului Crainiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Stroieşti l-a atacat pe viceprimar cu cuţitul.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Primarul din Stroieşti l-a atacat pe viceprimar cu cuţitul1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(21 mai 2008, 12:57:21
badea vasile din foto cine mai e?:))daca e primarul sau viceprimarul e clar....vai vai!!!!
1.1  RE: ? trimis de
(21 mai 2008, 13:53:33
Bostanosu asta e primaru! Ionica Baitan - vicele - e baiat de treaba si cu bun simt. A facut un ansamblu foarte bun la Zaharesti, s-a zbatut singur pentru renovarea caminului cultural. Caposu asta nici macar n-a calcat pe la camin c�nd a fost festivalul COMORI...L-a lasat singur pe Baitan sa se descurce. Dar poate a fost mai bine asa... Mai �ncurca lumea pe acolo... Mai scapa vreo duma...
2.   Asta din foto e primarul trimis de
(21 mai 2008, 13:08:58
:))) mai apare pe bucovina tv . nu stiu cum oamenii aia au ales un asa primar:))))))))))))
3.   ?????????? trimis de
(21 mai 2008, 14:31:20
asa primar prostanac nu intalnesti in toata tara.E oribil,prost educat si fara frica de DUMNEZEU.Ce sa mai spun?.............e prieten cu FLUTUR................Asa comuna,asa primar.BAITAN-vicele e mai aerisit dar stroiestenii merg pe dunga lor ca mai bine prostul de la stroiesti decat un om aerisit de la zaharesti.OAMENI BUNI DIN STROIESTI- TREZITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!! si intrati si voi in lumea celor civilizati
4.   !!! trimis de
(21 mai 2008, 14:32:03
Asa le trebuie celor din Stroiesti daca au fost capabili sa aleaga un asa specimen sa-i conduca. Nu l-as vota pe ghiolbanul din imagine nici daca mi-ar da toate terenurile cu care a facut afaceri in Scheia si Stroiesti. De fapt , la o scara mai mare , cam asa arata toti politicienii nostri. Hai la vot!
5.   Violenta naste violenta! trimis de
(21 mai 2008, 14:33:14
Nu poate dori nimeni, dar era de asteptat sa se intample si asa ceva, dupa modul cum a demarat aceasta campanie! Liderii politici, prin limbajul folosit, au infierbantat foarte mult taberele, iar de aici pana la violenta fizica n-a mai fost decat un pas care, iata, a fost facut! De nu s-ar intampla lucruri si mai grave!Cat despre concluziile anchetei ce se va face, verdictul e previzibil: fapta n-a existat.
6.   ... trimis de
(21 mai 2008, 15:31:46
incult e si primaru si viceprimaru!vai de ei:))
7.   Pt anonim trimis de
(21 mai 2008, 15:57:17
stiti unul mai cult la stroiesti?

...........dintre candidati .........spuneti care si facem propaganda.Daca iese tot asta primar stroiestenii ajung in comuna primitiva
8.   Pt anonim trimis de
(21 mai 2008, 15:59:49
stiti unul mai cult la stroiesti?

...........dintre candidati .........spuneti care si facem propaganda.Daca iese tot asta primar stroiestenii ajung in comuna primitiva
9.   Sat trimis de
(21 mai 2008, 19:16:02
Asa sat asa primar.Cu siguranta caruta cu ...... s-a rasturnat in Stroiesti. Aduceti-va aminte si de fostul primar ...........Doamne ce sat.....
10.   Vai de capu lor trimis de
(22 mai 2008, 08:37:02
Primarului din Stroiesti ia-si recomanda un control psihiatric pentru ca nu se mai poate controla. El vrea primar pe viata si nu stie pe ce lume traieste. In 8 ani de zile nu a facut decat sa vorbeasca mult si prost, sa ameninte lumea, sa se laude cu ceea ce nu a facut, sa barfeasca pe la toate colturile. Sta prin toate crasmele si barurile cu alegatorii sai de elita pentru ca un om gospodar nu sta la crasma , merge la toti **** si le trage clopotul si se crede Dumnezeul satului. Vai de capul lui. Nu a fost in stare sa dea aprobarea constructiei pentru o noua biserica. El a dat voie numai la crasme si baruri .Nici macar permisul de conducere nu si l-a luat A dat examen de 28 de ori.

Vicele are aceeasi cultura . O sa aiba com. Stroiesti dansatori pentru export pentru ca el nu stie altceva sa faca.

OAMENI BUNI DIN STROIESTI AVETI GRIJA CU CINE VOTATI CA MAI SUNT SI CANDIDATI SCOLITI SI UMBLATI PRIN LUME.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei