Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Între ei, campionii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deocamdată e bine! Chivu şi Mutu pot bifa primele obiective ale sezonului. Ne putem lăuda şi noi că avem în lotul pentru Euro un campion într-o competiţie care contează. Aruncând o privire la adversarii noştri, observăm că suntem surclasaţi la acest capitol. În lipsa oricărui jucător de la campioana internă, defilăm doar cu Chivu şi Raţ. Situaţia atipică privind internaţionalii furnizaţi de echipa campioană se regăseşte şi în cazul italienilor, Materazzi fiind singurul interist "azzurro". E drept, compensează cu "stranierii" Cannavaro (Real), Grosso (Lyon) şi Luca Toni (Bayern). Cam aceeaşi situaţie la olandezi, unde campioana PSV furnizează lotului (nota bene, lărgit!) doar doi jucători. Compensează grupul celor trei olandezi de la Real şi portarul lui Manchester. În schimb, n-are rost să ne obosim contabilizându-i pe francezi, pentru ei campioana Lyon chiar are pondere însemnată, başca cei care au triumfat pe-afară.

Revenind la ai noştri, să facem observaţia că Inter şi Fiorentina şi-au atins scopurile abia în ultima etapă, fără a putea conta pe aportul lui Chivu şi respectiv Mutu. Mai ales în cazul echipei viola, considerată de mulţi Mutu-dependentă, a fost vorba despre o adevărată probă de caracter, elevii lui Prandelli rezistând presiunii imense exercitate de Milan. La Torino, cu un adversar teoretic aflat în vacanţă, echipa a fost salvată de Frey în câteva rânduri, în timp ce dincolo se purta un război total între atacul florentin şi portarul Sereni, autor a cel puţin 7-8 parade de senzaţie. În cele din urmă, chiar înlocuitorul lui Mutu, Osvaldo, l-a învins la o fază care merită povestită. Centrare lobată de pe dreapta, Osvaldo, aflat în poziţie uşor laterală la 10-11 metri, preia pe cap cu spatele la poartă şi cu fundaş în cârcă, apoi scoate din recuzită o "foarfecă" perfectă şi plasează mingea imparabil la colţul lung... Mare jucător Mutu, dacă îl ţine pe ăsta rezervă!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între ei, campionii.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Între ei, campionii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei