Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jandarm prins băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un angajat din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava riscă să se aleagă cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan, în urma unei tamponări.

Luni seară, în jurul orei 22:50, sergentul major Marian C., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Suceava, se afla la volanul unui autoturism marca Ford Focus, pe strada Calea Unirii, din localitate.

La un moment dat, din cauza neatenţiei, jandarmul a intrat cu maşina în coliziune faţă-spate cu un autoturism Dacia 1300, al cărui şofer aştepta la o intersecţie schimbarea culorii roşii a semaforului.

Deşi în urma impactului a rezultat doar avarierea celor două maşini, poliţiştii de la Circulaţie sosiţi la faţa locului i-au pus pe cei doi şoferi, aşa cum cer procedurile, să sufle în alcooltest.

Dacă în cazul şoferului de pe Dacie, rezultatul a fost negativ, sergentul major din cadrul Jandarmeriei Suceava a fost găsit cu o alcoolemie de 0,89 miligrame la litru în aerul expirat.

Marian C. a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean Suceava, unde jandarmului i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, căpitanul Bogdan Cornaci, la nivelul instituţiei s-a constituit o comisie care va verifica împrejurările în care s-a produs incidentul şi va hotărî eventualele sancţiuni disciplinare.

„Subofiţerul era în concediu şi conducea maşina personală. În caz că fapta va fi încadrată ca infracţiune, cercetarea va fi de competenţa organelor abilitate, în acest caz probabil Parchetul Militar Iaşi”, a precizat Cornaci.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarm prins băut la volan.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jandarm prins băut la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sdec trimis de
(21 mai 2008, 13:23:22
Jegurile l-au pus sa-si scrie demisia,...Salar un spagar si jumatate!...Sa fie sanctionat,sa ramana fara permis dar nu sa-l pui sa-si scrie singur demisia....!
1.1  RE: Sdec trimis de
(21 mai 2008, 16:21:05
A mai scapat un jandarm de parnaie acum cativa ani in urma de a intrat mort de beat intr-o intersectie cu masina si a dat peste un om de l-a omorat... acum tot jandarm e. Si macheste in continuare...
2.   Militia trimis de
(21 mai 2008, 13:31:57
Iar ii rost de spaga la parchet.
3.   PTR.JANDARMI trimis de
(21 mai 2008, 13:53:09
"niste tarani domle"nu te sprijina nimeni,voi aia sefii nu ati baut la volan niciodata?adevarata jandarmerie,ati luat niste masuri bune!rahatilor,usor sunt rezolvate problemele de catre voi.coruptie,bisericute,o mana spala pe alta.bani de chefuri vor,protocoale,care inpinge, are!PROTOCOALE!PROTOCOALE!PROT MAI VREAU SA DAU BANI PTR. PROTOCALE,CA VINE NU STIU CINE,BANI , BANI,CINE ARE PILE SUPRAVIETUIESTE ,CINE NU, ASA PATESTE.
4.   Slaba asta trimis de
(21 mai 2008, 15:11:19
mai sunt si militeni care ies de la discoteci pility si pe astia nu-i vede nimenisi etc....

5.   . trimis de
(21 mai 2008, 21:26:16
si eu sunt jandarme, dar nea Salar(sefu) e un dobitoc, un spagar. da-ti tu demisia
6.   Asa trimis de
(21 mai 2008, 21:50:06
vom vedea daca cornaci se va mandri cu realizarea colegului si va posta la buletine informative incidentul; daca nu inseamna, clar: MITA, MUSAMALIZARE.

apropo ar trebui verificati si in timpul serviciului mai des pt ca i-am vazut pe strada - dadeau semn de ''oboseala prematura''
6.1  RE: Asa trimis de
(21 mai 2008, 22:12:14
pai este deja o declaratie, crezi ca va face jandarmeria si comunicat? nu vad rostul
7.   Coruptie trimis de
(21 mai 2008, 23:16:24
chiar nu inteleg ce treaba are jandarmeria cu el .era in concediu.Salar e un mafiot ca si turnatoarea de nevastasa.numai cei din jandarmerie stiu ce jegos e seful. daca ai o problema nu poti di9scuta cu el vaneaza numai sa ii pedepseasca sau cel mai mult ii place sa isi dea angajatii afara care nu cotizeaza sau ii freaca dintr-un loc in altul.asta e cand se ajunge taranul sef nu mai ai ce face.
8.   Ijj sv trimis de
(22 mai 2008, 08:21:44
sa-si de demisia salar
9.   Niste tzarani domle',n-ai cu cine trimis de
(22 mai 2008, 23:24:46
si mai terminati cu atatea ajutoare ptr.toti,bani,bani,bani...sala nu mai dati da bani vreti toata ziua, schimbata conducerea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei