Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PD-L

Este Mîrza etern? Decide tu, cu votul tău, pe 1 iunie!

După ce 16 ani în fruntea judeţului a exersat pentru Suceava mersul melcului, Gavril Mîrza, preşedintele Consiliului Judeţean se visează încă 4 ani capul judeţului. Şi pentru ca stăpâneşte tehnica ”dacă nu poţi să convingi, zăpăceşte-i”, prin tot felul de minciuni în care se încurcă şi domnia sa, Mârza se opinteşte în a aborda problemele care e evident că nici nu le înţelege şi la care nu se pricepe deloc.

De exemplu cuvântul transparenţă, pentru domnul Mîrza nu ştim ce poate să însemne, de vreme ce un sondaj sau două, făcute pe banii publici, ba în 2005, ba în 2006, sunt un lucru confidenţial doar pentru şeful judeţului.

Acesta a spus că: “la sfârşitul anului 2006 fost realizat un sondaj la nivelul întregului judeţ, în urma căruia a reieşit faptul că cea mai mare parte a populaţie este mulţumită de modul în care Consiliul Judeţean Suceava a ţinut cont de nevoile locale în promovarea unor proiecte de dezvoltare.

Dacă sondajele sunt făcute din banii de pe taxele şi impozitele noastre, ele nu pot fi confidenţiale şi transparenţa înseamnă, domnule Mîrza, că trebuiau afişate pe site-ul Consiliului Judeţean.

Vă reamintim, domnule Gavril Mîrza, că aveţi obligaţia de a plăti factura tranziţiei şi să răspundeţi la întrebările sucevenilor.

Pentru că refuzaţi cu neruşinare să faceţi aceste lucruri şi noi continuăm să vă adresăm întrebări.

Întrebare. Contractul de execuţie al lucrărilor la Centrul de Recuperare şi Reabilitare de la Mitocul Dragomirnei interzice, prin proiect, efectuarea de lucrări suplimentare.

De ce l-aţi obligat, domnule Mîrza şi domnule Straton, pe directorul numit de dumneavoastră (Economu Valerian) să achite aproape 2 miliarde lei pe lucrări suplimentare, care nici măcar nu au fost executate?

 

Biroul de Presă PD-L Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Este Mîrza etern? Decide tu, cu votul tău, pe 1 iunie!.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Este Mîrza etern? Decide tu, cu votul tău, pe 1 iunie!3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Etern? Sinistru... trimis de
(21 mai 2008, 11:15:09
Cuvantul etern alocat ca epitet unui om este ceva sinistru. Un om etern intr-o functie este un dictator, dar nu cred ca domnul Marza vrea sa fie un dictator. Deja a fost si asta, pana la ora actuala, caci a trecut o eternitate de cand s-a eternizat...
1.1  RE: Etern? Sinistru... trimis de
(21 mai 2008, 12:28:18
a fost,este si va fi presedinte Marza inca 4 ani cel putin,fiindca merita,decat niste mincinosi si hoti ca aviara de Flutur si fratii siamezi Lungu care pana acum 2 luni se tragea din stramosi liberali si bratieni.Ce ...a facut fluturel cat a fost dir. la silvic,senator sau ministru decat sa minta sa fure si sa distrga padurile si agricultura si sa omoare zeci de mii de pasari nevinovate,si mana lunga nu a facut decat combinatii cu pavele,moluri,licitatii etc,niste hoti toti!
1.2  RE: Etern? Sinistru... trimis de
(21 mai 2008, 13:10:07
Ciocu mic,ratoiule,ai scapat la aviara si de toporul stapanului si acum plangi de mila gainilor?Ce interes asa mare ai de pupi fundul lui Marza cu atata pricepere?Sau ai prins si tu o lucrare de doi lei si-ai incasat zece?
1.3  RE: Etern? Sinistru... trimis de
(21 mai 2008, 13:24:35
acesti hoti portocalii stiu doar sa faca comunicate de presa mincinoase pline de ura si venin ! cat va costa publicarea acestor minciuni si jigniri ? mai aveti bani de la aviara ? au mai ramas copaci in padurile Bucovinei ? dupa 1 iunie la zdup cu mafitul de flutur !
2.   TRADATORI trimis de
(21 mai 2008, 12:06:21
mi-e greata de PD-L si de toti ratatii de aici.
2.1  RE: TRADATORI trimis de
(21 mai 2008, 15:09:13
Putina lamiie si trece... sau mai multa lam(u)iie, dupa cota alarmanta de greata pe care ai atins-o.

Mult SUGCES, psd!
3.   Drumurile Bucovinei trimis de
(21 mai 2008, 12:31:57
D-le Mirza lasati locul altui candidat pentru ca starea drumurilor va cere acest lucru.

Imi este groaza sa plec din Suceava catre C-lung din cauza starii drumului. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, benzina in plus pentru distanta parcursa, ca sa faci fata acestei incercari. In loc sa pot admira peisajul frumoasei Bucovini trebuie sa string din dinti ca am mai nimerit o groapa(nu ai cum sa le ocolesti).
4.   Vrajeala electorala trimis de
(21 mai 2008, 12:58:51
ce vrajeala ieftina ! PDL este in panica ! sondajul adevarat il da clar castigator pe MIRZA ! ASTE E ! obisnuiti-va cu faptul ca ucigasul de gaini flutur va ramane la coada !
4.1  RE: Vrajeala electorala trimis de
(21 mai 2008, 13:13:20
Se vede ca ai ramas cu sechele adanci de pe urma epidemiei de gripa aviara(asa se demonstreza-irefutabil-ca a fost epidemie de gripa);de unde aveti voi,ratatii psd,sondaje adevarate cand aveti datorii de la ultima campanie electorala?
5.   Pentru xxxl trimis de
(21 mai 2008, 13:02:32
dragule ca tot comentezi de acel pavaj.du-te oriunde in tara si ai sa vezi ca majoritaea oraselor au pavele in loc de trotuare de asfalt.du-te la piatra neamt cluj sau alte orase.si taci din gura daca nu ai ce comenta
6.   Hoti trimis de
(21 mai 2008, 13:47:53
si Flutur si Marza sunt niste hoti si banditi de nu sa mai vazut in jud SV, ramane se decidem la 1 iunie care e raul cel mai mic si sa il alegem asta e ne meritam soarta
6.1  RE: Hoti trimis de
(21 mai 2008, 15:15:21
Mai ales Mirza!!!! Treziti-va frati Bucovineni, si nu-i mai dati sanse sobolanului asta rosu sa decida soarta Tarii de Sus. Pentru sobolani exista cea mai buna solutie - deratizarea cu ajutorul stampilei puse oriunde, in afara de PSD. PNG-isti, PNL-isti, Pd-l-isti, haideti cu totii sa dam mana si sa-l fugarim pe sobolan in vizuina lui!
7.   Nu mai vrem pe Mirza sa manance branza! trimis de
(21 mai 2008, 15:22:14
Comunistul si hotul Mirza, dupa atatia ani, timp cat a calarit jud. Suceava, nu mai crede acum ca poate fi schimbat. Si Ceausescu tot la fel gandea.
7.1  RE: Nu mai vrem pe Mirza sa manance branza! trimis de
(21 mai 2008, 15:32:02
F.buna comparatia cu Ceausescu!!!Nimic nu este fara de sfarsit!Adio Marza!!!
7.2  RE: Nu mai vrem pe Mirza sa manance branza! trimis de
(21 mai 2008, 16:36:44
Shish, Gabriele si Larisa, filiala de tineret a Laturilor in actiune!

Sa presupunem ca ai de schimbat un bec,vechi,galben de atata uz (Marza). La cum imi spuneti voi, ar trebui sa cumpar un bec, sa il dau de 2 ori de pamant (paduri + aviara), si sa il infiletz si sa astept sa ma lumineze in noaptea neagra (promisiunile desarte pe care le pronite). Acu eu as infileta becul nou dar de slaba putere Prodan sau sa tin aceleasi bec, de si-a facut datoria in timp! Cred ca aleg ceea ce si-a facut datoria! Restu pe intuneric!
8.   Pe ce mi(r)zeaza Zarone trimis de
(21 mai 2008, 19:19:04
Putina lume stie ca alegerile pentru presedintii Cj sunt singurele(!) ce se cistiga din primul tur cu majoritate simpla,chiar si cu 21 % din voturi ,daca nu e alt candidat cu mai mult se cistiga presedintia.Aceasta chichita ,repet ,nu o mai intilnim la nici un fel de alegeri,va scoate un ales fara legitimitate si fara prea mare sustinere politica astfel ca negocierile care se vor face vor fi de-a dreptul penalesi legea ar fi trebuit de la inceput contestata,dar vorba aia : noi(electoratul) muncim de zor ca prostii si astia fura sub ochii nostri. De abia astept sa se termine odata cu circul asta si macar pentru parlamentare sa ne spunem si noi cuvintul ,pentru ca altfel uitati-va dintre ce gunoaie suntem nevoiti sa alegem.I-am urit de moarte pe coministi,dar parca aia nu puneau toti infractorii pe liste(faceau ei selectia cum o faceau ,dar nu veneau cu asemenea lichele lacome )si desi votul era cum era,un hot si un mincinos nu avea sanse sa ajunga in posturi cheie,ca acum.
9.   De ce.... trimis de
(22 mai 2008, 09:30:51
Sun Tzu spunea in "Arta razboiului"-"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"Exact asa ati facut PSD-istilor aseara in emisiunea Sara pe deal.Sa va fie rusine.Toata seara ati aruncat cu noroi in domnul Flutur.Am pus si eu 2 intrebari incomode la care Marza mi-a raspuns cu abureli.Nu mi-ati pronuntat prenumele domnule moderator.Sa fie doar o intamplare?

Tot in "Arta razboiului "Sun Tzu mai spunea"Ataca-l intruna,hartuieste-l".Hienelo de la PSD,asa v-a explicat Bejinariu ca trebuie actionat?RUSINE!Care sunt dovezile????Copy-paste de pe internet????Vai mama voastra!!!

Imi este rusine ca Bejinariu pateaza tagma ofiterilor!!!

Mult succes domnule Flutur.Nu bagati in seama aceste hiene care au facut cel mai de prost gust circ aseara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei