Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minoră violată, la întoarcerea de la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, este cercetat de poliţie, fiind acuzat că a violat şi supus la perversiuni sexuale o adolescentă din aceeaşi localitate.

Fapta s-ar fi petrecut în noaptea de duminică spre luni (18/19 mai a.c.), atunci când, susţine victima (Mirela T., de 17 ani), s-a dus împreună cu mai mulţi prieteni la discotecă.

După ce au stat până aproape de miezul nopţii într-o discotecă din Putna, minora şi amicii ei s-au deplasat la un alt local de noapte, din Vicovu de Jos. Aici, Mirela T. a fost acostată de presupusul violator, care, sub ameninţare, s-a oferit să-i dea un suc. Deşi minora l-a refuzat, tânărul cu pricina, Costică Ţ., a ameninţat-o cu bătaia şi a obligat-o să stea cu el. Ştiind că Costică Ţ. este un tip violent, prietenii adolescentei în vârstă de 17 ani s-au văzut nevoiţi să se întoarcă acasă fără aceasta, fiindu-le frică să intervină.

După aproximativ o oră, Costică Ţ., revenit de câteva zile din Italia, i-a spus minorei că o duce cu maşina până acasă, însă, în drum spre locuinţa adolescentei, tânărul a oprit autovehiculul pe un teren viran, lângă pădure, la ieşirea din Vicovu de Jos spre Voitinel. Aici, a povestit victima, tânărul a scos un cuţit şi a ameninţat-o că îl va folosi dacă va ţipa după ajutor, începând să o dezbrace.

 

Virgină, înainte de a fi violată

Adolescenta a susţinut în faţa poliţiştilor că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale, variantă confirmată şi de medicii legişti rădăuţeni care au examinat-o pe tânără la o zi după incident. Legiştii au stabilit şi că minora era virgină înaintea producerii violului.

Adolescenta a reuşit să scape de Costică Ţ. sărind din maşina acestuia, în timp ce tânărul intenţiona să o ducă acasă la el.

Părinţii victimei le-au mărturisit poliţiştilor că mama tânărului acuzat de viol a încercat să-i intimideze, spunându-le că au să se facă de ruşine prin comună, dacă vor reclama fapta odraslei ei la Poliţie.

În cursul zilei de ieri, era aşteptat la audieri şi Costică Ţ., anchetatorii urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc fapta.

„Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minoră violată, la întoarcerea de la discotecă.
 Vizualizări articol: 5980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Minoră violată, la întoarcerea de la discotecă4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stiluri de scriere si exprimare trimis de
(21 mai 2008, 11:12:22
Sergiu Rusu, imbatabil si imprevizibil ca intotdeauna.

Mai , tu ai un fix cu violurile astea si nu ma refer la multimea relatarilor de genul asta, cat la faptul ca intotdeuna nu uiti sa precizezi ca victima era VIRGINA. Ai o problema, pe cuvant. Are vreo relevanta pentru caz faptul ca era virgina sau vrei doar sa faci senzatie?

Si inca o carentza: Ai scris ca sub amenintarea cutitului a inceput sa o dezbrace , mai tarziu reusind sa scape, sarind din masina acestuia. Sa ma scuzi dar nu mi-am pot retine un zambet , care mai apoi s-a transformat in hohote de ras. Imi si imaginez scena, cu sarmana fata "dezbracata" fugind (sarind) din masina si luand-o la goana . E drama, comedie sau articol de ziar? Firul relatarii trece de la drama la comedie si invers
1.1  RE: Stiluri de scriere si exprimare trimis de
(21 mai 2008, 11:29:15
Prietene, tu daca ai fi fata ai vrea ca primul tau contact sexual sa fie impotriva vointei tale?! Ce nu intelegi, e mai grav pentru psihicul fetei daca era virgina. Ca Rusu e un ziarist de ckt, sunt perfect de acord, se integreaza perfect in echipa Monitorul.
1.2  RE: Stiluri de scriere si exprimare trimis de
(21 mai 2008, 11:54:00
sergiu , in afara faptului ca esti complet agramat mai scrii si articole de **** cum bine mentioneata cititorii.

de mai multe ori te-am prins cu greseli gramaticale etc.

te rog , te rugam noi , cititorii acestui ziar , sa ne spui ce studii ai ! iti multumim !
1.3  RE: Stiluri de scriere si exprimare trimis de
(21 mai 2008, 14:29:03
care sant perversiunile sau in baza a ce criterii pot fi catalogate ,in ce tratat de psihologie se gasesc?
2.   Uf uf uf trimis de
(21 mai 2008, 11:12:51
Se intorc handicapati mintali din ITALIA ,uf uf uf taiatii madularul dobitocului .Poate il reabilitati
2.1  RE: Uf uf uf trimis de
(21 mai 2008, 13:34:41
asta ar fi solutia cea mai buna
3.   Catre MUREA ADRIAN trimis de
(21 mai 2008, 11:30:01
Pentru un tip cu minte putina ca tine ma obosesc sa scriu un scurt raspuns aici, mentionand ca pentru onoarea fetei, si-asa supusa la o presiune enorma dubla (efect al violului, dar si al aflarii acestui fapt de catre cunoscuti) este foarte important ca ziaristul ori ziarista (nu conteaza) sa mentioneze expres ca tipa era virgina (dupa caz). Acest fapt este chiar un minim aspect de cod deontologic chiar, desi o minte subtire ca a ta nu poate procesa acest lucru!
3.1  RE: Catre MUREA ADRIAN trimis de
(21 mai 2008, 11:35:23
Dupa o simpla decodificare a numelui "ION" , dupa o rearanjare a literelor, astrilor si prohabului ajungem la rezultatul ca acest comentariu e postat de fapt de nimeni altul decat......................... Rusu.
4.   ARE DREPTATE RUSU trimis de
(21 mai 2008, 12:04:39
nu-l cunosc pe acest rusu. plus ca citind articolul, parca nici mie nu mi-a parut in regula ceva....ca fata a reusit sa fuga....fiind amenintata totusi de cutit......in toiul noptii.... mna,poate o fi asa. dar, cat priveste mentionarea faptului ca fata era virgina, sunt de acord cu ziaristul. era de prisos acest amanunt care, voua, barbatilor,vi se pare minor. dar pentru o fata este foarte important, MAI ALES PENTRU ONOAREA EI, dupa spusele ziaristului. si ganditi-va ca la tara......inseamna ceva sa mai fii virgina.ca in ziua de azi, stiti si voi, nu? greu mai gasesti una cuminte.deci, in amanuntul acesta, dau dreptate ziaristului. si daca m-as afla in situatia fetei, tot as vrea sa se stie ca am fost virgina inainte de viol.daca sunteti fete, ma veti intelege.sau daca aveti fete. sau... daca ati avea fete!!!!!!!l haideti sa fim umani, totusi.
4.1  RE: ARE DREPTATE RUSU trimis de
(23 mai 2008, 00:29:52
Mai AZY ai luat-o rau pe aratura cand spui ca la tara inseamna ceva sa fii virgina.....pai cine le mai fute pe alea , numai la **** o iau.
5.   Ai dreptate AXY ! trimis de
(21 mai 2008, 12:10:56
S-au trezit labarii si cei care au langa ei numai curve. Normal k era de mentionat ca fata a fost virgina inainte. Dar carlanii nu au de unde sa stie ce inseamna asta pentru k le-a mangaiat trompeta pe care o au langa ei putin pasarik p la gura si nu a mai contat k nu e virgina...

Si de labagii nu mai zic, impushkti-va in capul ... ca si asa nu aveti ce face cu el . . .
6.   Pentru ADEVARAT trimis de
(21 mai 2008, 12:15:34
pentru informarea ta, nu ziaristul este cel care corecteaza ziarul, inainte a ajunge in forma finala.deci, aici nu rusu este vinovat,ci corectorul ziarului. nu vreau sa fiu inteleasa gresit, ca apar un ziarist sau ca sunt chiar el sub alt nume, chiar NU SUNT! dar voi nu ati facut niciodata greseli gramaticale? toti le facem, dar nu pentru ca nu am sti,ci pentru ca se intampla din cauza oboselii sau a altor factori. de ce va face placere sa denigrati o persoana cunoscuta? voi ati mai capabili oare? e f simplu sa stati. in spatele unor pseudonime si sa faceti pe........profesorii sau atotstiutorii. dar voi aveti competenta de a reliza un articol? daca ati fi obligati sa treceti de proba asta, nu cred ca ati trece tare usor. si ..cu siguranta, ati mai face si greseli.

si tu...ce scoala ai, nu te supara??? daca ai fi luat la bani marunti s-ar dovedi ce cunostinte slabe ai, poate. toti sunt viteji atata timp cat stau in spatele razboiului sau dupa razboi. asa esti si tu.
7.   Corect trimis de
(21 mai 2008, 12:32:29
intr-u totul de acord cu AXY
8.   Lamurire trimis de
(21 mai 2008, 12:37:07
Sa inteleg ca onoare afetei a fost salvata de faptul ca semnatarul articolului a specificat ca era virgina? Nu cred ca era necesar. Daca o fata e luata cu forta si sub amenintarea cutitului este violata, asta pentru multi din cei ce posteaza aici inseamna ca e de moravuri, o usuratica.

Va rog sa citit si articolul in care se scrie depsre violul unei fete de 14 ani de catre taica-sau, articol in care acest SALVATOR AL DEMNITATII, nu a mai precizat daca era virgina, observatie pe care de altfel am si facut-o acolo. Si inca ceva, eu am intrebat ce relevanta are PENTRU CAZ. Violul , tot viol ramane pentru caz. Cititi cu atentie ce am scris, analizati cu si mai multa atentie si pe urma dati drumul refularilor si vocabularului fundamental al limbii romane. Cat despre acel ION, nu am nimic cu numele, sunt si oameni destepti (Iliescu), dar continutul postului lui ION si atacul virulent ma face sa cred ca nu e din categoria celor de teapa lui Iliescu.
9.   Erata trimis de
(21 mai 2008, 12:39:47
dezacordul de la sfarsit e din cauza vitezei de tastare, dar banuiesc ca pentru ION nu e o problema
10.   Sa spunem adevarul trimis de
(21 mai 2008, 12:47:02
Tanarul cu pricina nu are 19 ani cum s-a scris ci in jur de 30 si a fost casatorit.Asa ca sa informam corect!
11.   Pareri trimis de
(21 mai 2008, 12:50:42
Violatorul trebuie inpuscat, fapta lui este josnica, dar......minora daca mergea la biserica , nu era violata, asa ca atentie parinti unde merg fatucele, mai ales minore fiind.
11.1  RE: Pareri trimis de
(21 mai 2008, 14:28:03
Asta-i de fapt problema! Te duci intr-un mediu decazut inseamna ca stiai la ce sa te astepti, ai riscat cu sau fara buna stiinta.

11.2  RE: Pareri trimis de
(21 mai 2008, 14:57:28
tugui c. nu este unul din vestitii frati chempes ? daca este asa va dati seama.
12.   Cine cauta gaseste... trimis de
(21 mai 2008, 15:15:10
daca "fetitele" din zilele noastre n-ar cauta-o cu lumanarea, ar sta acasa cuminti dupa miezul noptii cu o carte in mana ...daca nu au somn, nu s-ar mai intampla atatea. evident ca fapta tanarului este grava si merita pedepsita dar nu sunt deacord cu libertatea gresit inteleasa de tinerele din zilele noastre... Parintii unde sunt si cat se implica in educatie?
13.   Cum asa trimis de
(21 mai 2008, 19:22:10
sub amenintare sa oferit sa i de a un suc fetei ....cum asa .unde i la dat in padure nu erau oameni in jur

14.   Pentru unu trimis de
(21 mai 2008, 21:07:01
nu este unul din fratii chempes este vorba de alta persoana.
15.   VICOV trimis de
(22 mai 2008, 02:21:33
PAREREA MEA E: ORI CEI DE LA MONITORUL AU CEVA CU CEI DIN VICOV, ORI ACOLO ESTE PEPINIERA DE INFRACTORI... CUNOSC OAMENI IN VICOV - PERSOANE RESPECTABILE, NU AM NIMIC CU EI, DAR PREA SUNT PREA MULTE STIRI DIN VICOV SI NU TOATE SUNT DE BINE...
16.   Pacat trimis de
(22 mai 2008, 10:04:23
Trauma psihica este cea care ar trebui sa ne intereseze.S-a pus cineva in locul fetei???
17.   Varamiu nu este vinovat trimis de
(23 mai 2008, 01:02:26
ar fi mai bine zis ca ia la violat pe el nu a fortat niciodata pe nimeni si domnisoara este de meserie asa ca sunt fraieri aia de la monitoru informativa mai bine de varamiu si de domnisoara cu pricina si dupa aia scrieti articole (ce am ras cand sa scris ca era virgina ha haaaaaaaaaa)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei