Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

Lungu critică „ipocrizia” lui Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Suceava, actualul edil şef Ion Lungu, a criticat „ipocrizia” contracandidatului său de la PSD, Ovidiu Donţu. Lungu a dat mai multe exemple prin care a încercat să arate latura „ipocrită” a social democratului, începând cu inaugurarea noului sediu al primăriei din cartierul Burdujeni.

Primarul a menţionat că Donţu s-a opus în Consiliul Local achiziţionării şi reabilitării fostului cinematograf din Burdujeni, în care a fost amenajată microprimăria, însă la inaugurare „a venit să culeagă glorie”.

„Domnul Donţu s-a opus cumpărării sediului şi modernizării lui, spunând că nu este oportun, dar am văzut că la momentul inaugurării sediului primăriei din Burdujeni domnul Donţu a venit, a cules glorie acolo, a salutat realizarea acestui obiectiv, ba mai mult, atunci când a fost vorba de a lăsa o mărturie timpului, a venit să planteze şi un pom”, a declarat Lungu.

 

„Domnul Donţu a fost Gică Contra în Consiliul Local”

Ion Lungu a spus despre Ovidiu Donţu că s-a comportat în aceşti ani în Consiliul Local ca „un Gică Contra”, amintind de faptul că s-a opus ca primăria să suporte de la bugetul local cheltuielile cu introducerea utilităţilor la viitorul spital judeţean de urgenţă.

„Aducem un proiect cu o finanţare de 90 de milioane de euro fonduri extrabugetare, iar domnul Donţu s-a opus asigurării utilităţilor de către primărie”, a precizat Lungu.

El a mai spus că Donţu s-a opus modernizării fostului cinematograf Modern, care a intrat în proprietatea primăriei şi care va fi transformat într-un lăcaş de cultură, precum şi modernizării Bazarului.

„Eu cred că atunci când este vorba de interesul comunităţii, trebuie să uităm de orice orgoliu, trebuie să dezbrăcăm orice haină politică”, a spus Lungu.

 

Mii de suceveni la întâlnirile electorale cu echipa PD-L

Primarul Ion Lungu s-a referit la întâlnirile electorale pe care le-a avut în ultimele zile alături de echipa PD-L pentru Consiliul Local, arătând că au fost un succes. „Vreau să vă spun că în ultimele zile, respectiv vineri în Obcini, sâmbătă în bazar, ieri în Burdujeni am avut nenumărate întâlniri cu cetăţenii pe străzi. Pulsul acestor întâlniri este unul foarte bun pentru PD-L. Oamenii vin cu plăcere la discuţiile cu reprezentanţii PD-L.

Sunt şi întrebări incomode, e firesc, pentru că sunt încă multe probleme de rezolvat în municipiul Suceava, dar în final oamenii concluzionează şi îmi spun aşa: "domnule primar, dacă se făcea în Suceava din 90 încoace cât s-a făcut în ultimii patru ani, municipiul era astăzi departe".

Mai trebuie să spun că la aceste întâlniri au participat mii de persoane. Vom continua campania de a sta de vorbă cu cetăţenii şi în perioada următoare vom face vizite unde nu am fost, şi mai ales în cartierele cu probleme sensibile, ca Iţcani şi Burdujeni sat”, a conchis Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu critică „ipocrizia” lui Donţu.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Lungu critică „ipocrizia” lui Donţu3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule..gata! Esti mincinos evident! trimis de
(21 mai 2008, 11:22:18
Cel mai tare il deranjeaza pe acest individ hraparet logica lui Dontu. Acesta demonstreaza impecabil de frumos si logic toate afirmatiile pe care le face. Imi amintesc doar o emisiune TV in care scria despre Lungu: MINCINOS, TRADATOR, etc....

Bai ex-primare...NASHPA. PUTE. Fugi la Prelipca matale!
1.1  RE: Lungule..gata! Esti mincinos evident! trimis de
(21 mai 2008, 13:07:14
Ia auzi! Mii de simpatizanti....o sa cad pe jos de ras! Am poze de la ultimu lor concert in SV unde erau max 300 si presa a scris 5000hee hee)). Intalinirea din Cartierul G.Enescu, de exemplu, s-a facut cu lingaii de campanie PD-L si vreo 3 amarati ce se perindau pe acolo! Hai sa fim cinstiti macar odata!
1.2  RE: Lungule..gata! Esti mincinos evident! trimis de
(21 mai 2008, 13:23:04
acesti hoti portocalii stiu doar sa faca comunicate de presa mincinoase pline de ura si venin ! cat va costa publicarea acestor minciuni si jigniri ? mai aveti bani de la aviara ? au mai ramas copaci in padurile Bucovinei ? dupa 1 iunie la zdup cu mafitul de flutur !
1.3  RE: Lungule..gata! Esti mincinos evident! trimis de
(21 mai 2008, 22:45:20
Atata timp cat sunt oameni creduli care sa creada tot ce le spune Lungu, acesta o sa profite din plin de naivitatea acestora. Problema e ca din cauza unor nulitati care se multumesc cu un ajutor social, platim toti, noi ceilalti care mai si gandim cat de cat. Cat o sa mai tina treaba asta? Mult si bine, atat tim cat nu sunt create locuri de munca si sunt distruse scolile. Asta este si scopul celor de la PD-L: indobitocirea popul@tiei. Si asta pentru a putea ocupa functii de conducere de unde pot fura cat vor fara sa raspunda fata de nimeni.
2.   Primar trimis de
(21 mai 2008, 12:01:14
domnule lungu te-am sustinut si votat in 2004 crezind ca vei face ceva pentru acest oras,dar la cum arata acum orasul dupa patru ani in care a-ti fost primar n-am sa va mai votez niciodata si voi incerca sa conving si pe altii sa nu va voteze
3.   Alegeri trimis de
(21 mai 2008, 12:05:14
Lungu pierde primaria, Zarojanu cistiga PRIMARIA. Este cea mai buna. Ar trebui s-o roage ca sa-l primeasca viceprimar. Si Dontu este bun.
3.1  RE: Alegeri trimis de
(21 mai 2008, 12:18:45
stai linistit pt ca aia e cu pluta , sta cu gandul doar la banii celor ce-si platesc taxele, dar nici cu Lungu nu mi-e rusine. Pe Dontu nu-l ajuta fata, asa ca ....e greu de ales un hot.
3.2  RE: Alegeri trimis de
(21 mai 2008, 17:40:06
lungu uumbla cu banii primariei
4.   Dontu, plimba Ursu! trimis de
(21 mai 2008, 12:33:53
toata lauda din campania lui Dontu privind marile realizari ale oamenilor din echipa psd care vrea primaria au fost facute cu banii si in responsabilitatea financiara a lui Lungu.Asa ca daca ramane Lungu se vor face toate in continuare,si de laudatori care apar ca musca la arat nu are nimeni nevoie...
4.1  RE: Dontu, plimba Ursu! trimis de
(21 mai 2008, 14:30:53
Asa este domnule TRAIAN!Eu nu locuiesc in SUCEAVA,ci undeva pe langa...:)Dar il sustin moral pe domnul primar Lungu deoarece a facut din SUCEAVA un oras civilizat.Imi este drag sa ma plimb prin SUCEAVA.Eu voi vota cu un primar care a facut o comuna bijuterie.Sunt mandra pentru ca locuiesc pe aceste locuri binecuvantate de Dumnezeu.

De oameni forme fara fond m-am saturat.Nu vreau sa-mi incarc memoria cu "marile promisiuni "ale lui DONTU.
4.2  RE: Dontu, plimba Ursu! trimis de
(21 mai 2008, 22:37:55
Gabriela, nu inteleg o chestie. Daca nu ai treaba cu municipioul Suceava... de ce il sustii pe Lungu ? Lasa-ne pe noi, sucevenii, sa ne dam cu parerea pentru ca il cunoastem mai bine pe acest individ. Stim foarte bine cum si-a batut joc de locuitori mintindu-i in campania trecuta. A mintit, a castigat (prin vot negativ impotriva PSD) si patru ani a furat cat a putut. Acuma mai spera sa iasa iar primar ca sa mai fure inca patru ani.
5.   Sunt de partea lui traian si a gabrielei trimis de
(21 mai 2008, 14:42:26
AVETI MARE DREPTATE. DONTU E UN PROST,ARE SI FATA DE PROST. APOI, NOI OAMENII, NICIODATA N-O SA FIM MULTUMITI, INDIFERENT DE PRIMARUL CARE VA VENI LA CONDUCERE. SI DA, LUNGU A FACUT CEVA DIN ORASUL ASTA, CHIAR SE VEDE O DIFERENTA. E SINGURURL PRIMAR CARE A TRANSFORMAT SUCEAVA CAT DE CAT. E GOSPODAR. SI DACA ESTE ALES, O SA MAI FACA.

THOAMNE, CE ORBI IS UNII. CEI CARE NU SUNETI CU LUNGU, AVETI CURAJUL SA SPUNETI CEVA BUN DESPRE CEI CARE AU FOST PRIMARI PANA LA EL? NUUUUUUUUU, CA AIA CHIAR N-AU FACUT NIMIC.MA, DACA NU ERA LUNGU, CRED CA NU AVEAM NOI CARREFOUR IN SV NICI IN ALTI 4 ANI. CATE S-AU MAI DESCHIS, PE LANGA EL.CATE S-AU MODERNIZAT. ETC ETC ETC DAR PROSTII, O SA ALEAGA IAR IN PROST, CA FFINDU-LE BINE PANA ACUM, S-AU SATURAT POATE SI VOR IAR.....HOTIE.
5.1  RE: Sunt de partea lui traian si a gabrielei trimis de
(21 mai 2008, 18:36:20
Vezi ca esti proasta???? Totul se limiteaza la un supermarket???? Doamne ca limitata si ingusta esti!!!!!!
6.   CONTINUARE trimis de
(21 mai 2008, 14:47:12
ori dontu, chiar duce o campanie murdara de tot. nu stie sa fie diplomat. poate ati primit in posta un pliant cu fata lui de prost , iar pe verso o intreaga poveste despre "neregulile" lui lungu. asa vrea el sa castige? habar n-are sa fie elegant in actiunile sale, si vrea sa fie ales? la turma cu el, nu la primarie. nu se duce asa o campanie.
6.1  RE: CONTINUARE trimis de
(21 mai 2008, 18:34:22
Proasta esti tu!!!!! Te poti bate cu el in diplome???? Dar in cultura generala????? Dar in studii facute pe propria capacitate????? Tu judeci omul dupa fata sau dupa ce abilitati are???? Ma indoiesc ca esti o femeie frumoasa. Numai uratul striga urat si hotul hot.
7.   Dontu nu are dreptul sa se afiseze public trimis de
(21 mai 2008, 15:05:45
Zoaiele din PSD/PCR precum Dontu, Mirza, Stan, Virginel, Cosmanca, Nechifor nu au voie sa mai vorbeasca public, fiindca ei sunt cei care nu de mult, in numele PCR, te calcau cu Dacia pe strada ori te ridica noaptea din casa....si, te trezeai la puscarie.

Astazi ei se declara Democrati. Ceea ce nu este adevarat.

Jos cu PSD/PCR, partid de comunisti spurcati, parsivi, banditi si manglitori!
7.1  RE: Dontu nu are dreptul sa se afiseze public trimis de
(21 mai 2008, 22:05:39
Draga domnule, cu respect te informez ca in acest moment PDL-ul are cei mai multi comunisti, oportunisti si, implicit, hoti. Uita-te si vezi unde s-au dus toti oportunistii si hotii din PSD, PUR, etc. In PLD domnule pentru ca simt ca-i de venit la ciolan. Baietii astia de la PSD daca mai merg mult pe mana lui Geoana probabil la viitoarele alegeri var face echipa cu PNTCD la plimbarile prin parc. Daca insa Basescu nu reuseste sa ramana presedinte apai adunatura asta de la PLD se destrama repede si se duc scurt la procentul luat de Petre Roman in 2000. Si, fara indoiala PSD-ul, PNl-ul etc. vor creste.
8.   Primaru ia si a luat mita!!!! trimis de
(21 mai 2008, 15:08:47
Sunt tare suparat pe primar si pe Jitariuc, arhitectu', ca a aprtobat modificari imporatne la apartamentul de sub mine si stam cu frica tot timpul cu ,,drobul de sarre'', cum se spune! Daca va fi cutremur, si va fi.. sigur va cadea apartamentele de deasupra. Suntem speriati si ne gindim cum a putut sa ia bani si sa aprobe asa mare nenorocire!!
9.   PT ALINA PATACHINA trimis de
(21 mai 2008, 15:39:05
PT ALINA-DA PROASTA MAI ESTI DACA CREZI CA TARANUL DE LUNGU A ADUS CARREFOUR-UL.DA CE L-A ADUS DE LA PRELIPCA.IAR DACA CREZI CA ASTA E O MARE REALIZARE NU AM CE SA MAI SPUN.SA-MI SPUI SI MIE CE A MODERNIZAT LUNGU,SA INTELEG CA MAGAZINE.UNDE SUNT ALEA MODERNIZATE DE LUNGU.DAR EU CRED CA ESTI PROASTA RAU FATUCO
10.   Intrebare trimis de
(21 mai 2008, 18:12:57
Cine stie sa-mi spuna cu este egal PD-L. Este o "relatie matematica" neterminata....
10.1  RE: Intrebare trimis de
(22 mai 2008, 10:41:22
Iti spun eu daca vrei... PD-L=0. Acum e corect, matematic vorbind.

Astia ai lui Flutur sunt niste ipocriti, fara caracter, nu sunt buni de altceva decat de scandal, jigniri si , mai nou, sa sara cu cutitul la contracandidati, cum s-a intamplat pe la tara. Scrie intr-un articol din Monitorul de astazi.
11.   PT. PRIMAR trimis de
(21 mai 2008, 18:28:18
Cu cati oameni v-ati intalnit d-le Lungu in Obcini???? Cate mii??? Poate voiati sa spuneti cateva zeci care nu erau altii decat cei cu fulare portocalii si cativa agitatori.Ati vorbit la luna ,ca nu va ascultat nimeni. Nu mai mintiti ca va creste nasul si n-o sa-l mai puteti purta. Nu de alta, dar s-ar putea sa va cada ochelarii si sa aveti impresia ca traiti in........metropola. Pana cand atatea minciuni??? Pentru acest scaunel ati fi in stare sa spuneti orice numai sa stiti ca-l tineti ocupat inca 4 ani. Sunteti ridicol!!!! Nu meritati inca 4 ani din viata noastra.
12.   Nici un candidat nu m-a convins trimis de
(21 mai 2008, 19:39:11
Lungu a facut dupa cat l-a dus mintea si cum l-au dirijat politichia si consilierii. In lipsa de altcineva poate l-as vota, dar nu o voi face macar pana cand nu va desfiinta scumpele gogoloaie din asfalt plantate inaintea trecerilor de pietoni aglomerate. Se rup masinile la trecerea peste ele. Cand o mai facea pe soferul, poate stia ca este interzisa crearea obstacolelor pe traseul circulatiei auto. Dar ce sa zic si politia rutiera tot atata pricepere are. Sunt suficienti pentru soferii atenti butonii montati in unele zone cu circulatie problematica.
13.   Ce a facut Lungu? trimis de
(21 mai 2008, 20:52:08
1. L-a adus pe frate-su in afacerile cu Primaria. De ce nu raspunde la chestiunile punctuale a lui Dontu pe acesata tema? Din NESIMTIRE?

2. S-a imbirligat prin diferite grade de rudenie cu N persoane aflate in functii mari pentru a nu vedea ceea ce pune DONTU pe tapet!

3. A promis ca face drumurile si acuma dupa 4 ani ne promite aceeasi chestie.

4. A distrus orasul cu planul lui de taran de Prelipca si au disparut toate spatiile verzi.

Etc, etc....
13.1  RE: Ce a facut Lungu? trimis de
(21 mai 2008, 22:48:06
A facut cat s-a priceput. Ce te poti astepta de la unul ca el ? Greseala este a noastra pentru ca l-am votat in 2004. Atunci am votat impotriva PSD-ului. Acuma... nici nu mai stii cu cine sa votezi. Pur si simplu o sa votez impotriva lui Lungu, indiferent care o fi celalalt candidat.
14.   Rusine... trimis de
(22 mai 2008, 10:53:24
Dl. Lungu nu aveti nici coloana vertebrala nici sange in instalatie, credeti ca faptul ca ati tradat PNL-ul si ati cotit-o cu PD minul L-ul o sa va mai asigure un mandat? Eu unul nu cred si nu am nici cea mai mica incredere in acesti oameni politici fara culoare, fara doctrina, fara onoare. Fie Zarojanu...fie Dontu o sa puna punct mandatului dumneavoastra.
15.   PENTRU ABI trimis de
(22 mai 2008, 11:03:27
draga, esti atata de tampita, incat nu stii sa faci diferenta intre a da cateva exemple din ce a realizat un om si a te limta la un supermarket, stii? daca tii cu dontu, este treaba ta, inseamna ca aratai ca o proasta, dupa cum arata si el si mai esti si proasta, dupa cum este el. si fara stil, dupa cum...este el. cat priveste scoala, da, scumpo, am o facultate, am 2 masterate terminate in cluj si curand ma apuc de un doctorat.deci, as putea concura cu dontu prostul. si sa stii ca arat si bine. si daca ma leg de vorba ta ca numai uratul striga urat si hotul hot, atunci tu, daca m -ai facut proasta, inseamna ca esti o proasta IN TOATA REGULA.
16.   Pentru abi trimis de
(22 mai 2008, 11:07:21
si te mai informez cu faptul ca toate studiile le-am facut la FARA TAXA,pe meritul si numai pe meritul meu. asa ca, draga, daca te iau la bani marunti, pariu pun ca n-o sa mai ai o gura atata de spurcata si de bogata in vorbe, dupa cum o ai aici, pe net. ca daca te ascunzi in spatele unui nume, ai impresia ca stii tot? vai, ce te-as testa la cultura generala sau la cunostintele pe care le-ai dobandit pana acum in scoala, sa-ti pot demonstra cat de slaba esti.
16.1  RE: Pentru abi trimis de
(22 mai 2008, 16:06:28
In primul rand sunt un el. In al doilea rand nu stii decat sa dai din melita ca o idioata. Mastere??? Unde??? La care colt din Italia???? Cultura generala si nu numai???Hm!!!Ma faci sa rad. La ce mesaj de kk ai scris nu esti decat o limitata. Ma indoiesc ca stii prea multe ,dar important este ca stii s-o faci cu (din)gura.
16.2  RE: Pentru abi trimis de
(22 mai 2008, 16:09:16
Frumoasa???Cine te-a laudat???Maica-ta????? Dupa ce criteriil se alege o femeie frumoasa??? Vezi ca esti iapa????
17.   Ptr toti trimis de
(22 mai 2008, 11:10:04
nu va ingrijorati, tot lungu va iesi primar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei