Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Performanţă

Patru elevi suceveni, calificaţi la naţionala de biologie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru elevi vor reprezenta judeţul Suceava la Olimpiada naţională de biologie, care va avea loc la Arad, în perioada 29 aprilie-4 mai 2008.

Judeţul va fi reprezentat la faza naţională a olimpiadei de Narcis Polocoşer, din clasa a IX-a, de la Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, profesor îndrumător Elisabeta Gherasim, de eleva Adelina Bodnăraş ,din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, profesor îndrumător Carmencita Obreja, de eleva Elena Toloş, din clasa a XI-a, de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc, profesor îndrumător Viorel Oniciuc şi de eleva Iuliana Istrătoaie, din clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, profesor îndrumător Liliana Palaghean.

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava a găzduit sâmbăta trecută etapa judeţeană a Olimpiadei de Biologie, la care au participat 222 de elevi, dintre care 141 elevi de clasa a VII-a şi 81 elevi de liceu.

Potrivit IŞJ Suceava, la clasa a VII-a, cel mai mare punctaj l-a obţinut eleva Simona Senteş de la Şcoala nr. 2 Vatra Dornei, profesor îndrumător Georgeta Ţăranu. La nivelul clasei a VII-a, etapa judeţeană este finală, nu se organizează etapă naţională.

 

Zece elevi suceveni, la naţionala de socio-umane

Zece elevi suceveni s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei la disciplinele socio - umane, care se va desfăşura, în perioada 30 aprilie – 4 mai 2008, la Galaţi. Este vorba despre Ana Ţăran şi Ioana Bârgăoanu, din clasa a IV-a, de la Şcoala nr. 1 Vatra Dornei, care s-au calificat pentru faza naţională la disciplina Educaţie civică, profesor îndrumător Daniel Bereholschi, elevele Andreea Vezeteu şi Irina Galeş din clasa a VIII-a de la Şcoala „Ion Creangă” Suceava, care s-au calificat la disciplina Cultură Civică, profesor îndrumător Gabriela Aungurencei. La logică şi argumentare s-a calificat eleva Ana Maria Zancu din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, profesor îndrumător Marius Eşi. La psihologie s-a calificat Larisa Mihalache, din clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, profesor îndrumător Viorica Barbu, la economie eleva Cătălina David clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, profesor îndrumător Corvin Bejenariu, la sociologie eleva Diana Bolohan, din clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, profesor îndrumător Viorica Ioniţe. La filozofie s-au calificat elevii Alexandra Andronachi din clasa a XI-a de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, profesor îndrumător Corvin Bejenariu şi Daniel Ciuhan, din clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, profesor îndrumător Marius Eşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru elevi suceveni, calificaţi la naţionala de biologie.
 Vizualizări articol: 2938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Patru elevi suceveni, calificaţi la naţionala de biologie3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(20 mar 2008, 14:28:02
Doamna profesoara Liliana Palagian a dovedit pentru al doilea an consecutiv ca poate avea calaficati la Olimpiada Nationala de Biologie chiar din clasele de

mate-info.
2.   Dar cealalta d-na de bio de la Info nu are ??? trimis de
(20 mar 2008, 16:19:09
Cum de nu are rezultate,fiindca e foarte solicitata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte