Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Directorul de la Servicii Comunale îl „atacă” pe deputatul Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul general de la societatea comercială „Servicii Comunale” SA Rădăuţi, Nistor Tătar, l-a atacat dur pe deputatul PD-L Aurel Olărean într-o conferinţă organizată la mijlocul acestei săptămâni, la sediul firmei din municipiu.

Tătar îl acuză pe Olărean că, deşi nu a început campania electorală, deputatul duce o campanie populistă în care implică permanent societatea furnizoare de utilităţi din municipiu.

Directorul firmei rădăuţene mai afirmă că parlamentarul PD-L, care este proprietarul unui post de radio şi al unuia de televiziune, se foloseşte de acestea şi de angajaţii de acolo în campania anti-Servicii Comunale, angajaţi pe care i-a categorisit, asemeni preşedintelui Traian Băsescu, ca pe nişte „tonomate”.

„Am văzut că domnul preşedinte Băsescu făcea în această săptămână referire la nişte tonomate. Îmi face impresia că asemenea tonomate sunt şi pe la Rădăuţi, pentru că nu e posibil ca o persoană să umble tot timpul cu o cameră de filmat după ea. Nu e posibil ca un patron de post de radio şi de televiziune să umble cu camera de luat vederi, ba pe la Mihai Viteazu 11, ba prin piaţă, unde este ceva apare şi dumnealui”, a afirmat Nistor Tătar.

În acelaşi timp, directorul de la Servicii Comunale îl ironizează pe Olărean, după ce deputatul a fost surprins la Parlament de camerele de luat de vederi în timp ce vota „la două mâini”.

„Văd că domnul deputat este foarte activ în ultimele zile. Am văzut pe Realitatea TV că ţine şi locul unui coleg din Parlament, votează la două mâini. Într-adevăr, este un lucru bun că este activ, ne stimulează şi pe noi, ne mai perfecţionăm şi noi. Nu voi mai permite să se arunce cu noroi în noi, în momentul când vor fi bune sau rele voi replica. Nu se va mai întâmpla ce a fost în 2004”, a arătat Tătar, care a ţinut să menţioneze că nu va mai tolera nici un atac din partea lui Olărean.

La final, directorul firmei prestatoare de utilităţi a menţionat că nu este implicat în nici un fel politic, însă nu va rămâne indiferent ori de câte ori va fi „agresat” de atacurile populiste.

„Eu nu sunt implicat politic, dar nu voi permite alte lucruri, aici am muncit, am preluat societatea în stare de faliment. Dar a spune în mod populist că reduci preţurile fără nici un argument, cu asta nu sunt de acord şi voi da replica la momentul cuvenit”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul de la Servicii Comunale îl „atacă” pe deputatul Olărean.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Directorul de la Servicii Comunale îl „atacă” pe deputatul Olărean4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
(20 mar 2008, 11:40:36
sa zicem preturile ca preturile, dar cand te trezesti pe factura de la intretinere cu pierderi de aproape 5 miliaoane in 2 luni la rand de unde dracu sa scoti banii astia... sunteti niste hoti ordinari
1.1  RE: Da trimis de
(21 mar 2008, 17:26:26
va zic eu cine este acest Tatar , este un hot , pierderile pe retea le platesc locatarii ,indiferent daca au apometre in casa sau nu , este o sluga de a primarului Frunza care ii va sprijini campania electorala , FRUNZA l-a luat pe TATAR cu serviciile lui sa se ocupe cu iluminatul public pe toate strazile din Radauti, nu exista concurenta in furnizarea de servicii , normal este sa platesti doar ce consumi, ca sa dam in judecata servicii comunale trebuiesc infiintate asociatii de locatari , sa sesizam OPC , GARDA FINANCIARA , ar trebui sa vina niste controale serioase la sc servicii comunale .
2.   ,,PIERDERI,, CALDURA trimis de
(20 mar 2008, 11:50:49
NE-AM SATURAT DE PIERDERILE VOASTRE DE APA ,,APA RECE DISTRIBUTIE,, DE CALDURA PLATITA PENTRU 2 TEVI RAMASE IN CASA!SESIYARE OPC CA LA BRASOV!
3.   Olarean - primar trimis de
(20 mar 2008, 14:14:13
sa speram ca olarean va deveni primar, sa starpeasca mafia din radauti...mai ales la servicii comunale, la domnul tatar!
3.1  RE: Olarean - primar trimis de
(21 mar 2008, 07:25:51
Cand un orb va conduce pe alt orb, puteti sa va inchipuiti ce va iesi.
4.   Da trimis de
(20 mar 2008, 14:19:45
adevarul e ca am platit niste facturi astronomice iarna asta, in care pierderile erau mai mari decat consumul real. am senzatia ca locuiesc in new york, nu in rapanul asta de radauti plin de gropi si de tevi sparte, de olareni tupeisti si frunze ofilite
5.   DIRECTORUL DE LA SERV COMUNALE AL trimis de
(20 mar 2008, 15:25:23
CRED CA AL SUPARA ADEVARUL PE TATAR CA AI SPUNE D-NUL OLARIAN OFUL RADAUTENILOR .NU ESTE ASA CA NE LUATI O GRAMADA DE BANI PE NEDREPT?????? .DE CE PLATIM NOI TOT FELU DE DISTRIBUTII LA APA CALDA LA CANAL PIERDERI ,CE VOI FACE-TI INVENTARU AN CANAL????CUM CALCULA-TI LA KG SAU LA BUCATA POATE TATAR E CU TREABA ASTA .SA VA FIE RUSINE .
6.   Lasati-o balta domnule olarean trimis de
(20 mar 2008, 15:42:03
dar de ce nu a vegheat si pana acum dl. OLAREAN la OFUL radautenilor? sau este an electoral?

sunt de acord ca lumea plateste cam multe stricaciuni aiurea, dar asta nu inseamna ca dl. OLAREA merita sa fie primar.

credeti voi ca dupa ce se vede cu sacii in caruta il mai intereseaza ceva?

7.   Radautean trimis de
(20 mar 2008, 16:14:03
si atunci ce propui anca? crezi ca e vreo alternativas mai buna? bun-rau olarean este oricum o alternativa la frunza care este depasit de gestionarea si administrarea moderna a radautilor! e batran, sa mearga sa traiasca linistit! sa lase si pe altii...si , pana la urma, de unde stii ca olarean nu ar poutea fi bun? ai vreo certitudine? sa vedem ce poate...iar daca nu da satisfactie, in schimbam peste 4 ani!
7.1  RE: Radautean trimis de
(20 mar 2008, 17:13:45
O alternativa, dupa parerea mea este domnul Galan, este un bun gospodar si cred ca ar dezbina tandemurile de prin primarie. In nici un caz Olarean,care cred ca vrea la primarie pt ca in parlament nu mai pupa, odata cu alegerile uninominale.

7.2  RE: Radautean trimis de
(20 mar 2008, 19:10:42
lool ... nus asa de acord cu olarean.... da cu galanrolling on the floor nici chiar in halu asta:D ... so trezit si el deodata in politica si vrea sa conduca un oras
8.   Degeaba trimis de
(20 mar 2008, 16:50:05
trebuie inlocuit

TATAR ,el ne face viata grea ,nu primarii.ESTE SOCIETATE COMERCIALA PE ACTIUNI,care trebuie sa aduca profit...si ce face?IA BANI DE LA NOI TOTI.
9.   Frunza,tatar,sarcinschi=clan mafiot trimis de
(20 mar 2008, 20:50:45
Daca nu scapam de Frunza, Tatar, Sarcinschi si toti cei din clanul de Radauti, o sa o ducem la fel de prost si ne vom plange in continuare de abuzurile lor. Cred ca radautenii merita mai mult. Oricare nou candidat este mai bun.Trebuie o schimbare!
10.   Corect trimis de
(20 mar 2008, 20:57:40
am locuit in mai multe orase in tara si cred ca serviciile oferite de Servicii Comunale Radauti sunt rezonabile si chiar mai mult de atat avand in vedere ca sunt unele orase unde nu mai exista incalzire centrala in oras.Daca radautenii il considera interesant pe Olarean o sa-si merite soarta.Frunza a fost un primar bun.Pentru un oras mic cu fonduri destul de limitate a facut destule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte