Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuze

Iordache susţine că profesorii PSD sunt persecutaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni au acuzat faptul că profesorii care au şi statutul de membru PSD sunt persecutaţi şi împiedicaţi de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava să acceadă în anumite funcţii sau să beneficieze de anumite drepturi salariale.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că această tendinţă de marginalizare a profesorilor care sunt membri PSD se manifestă şi la nivelul conducerilor unităţilor şcolare.

„Profesorii care sunt în partidul nostru nu sunt lăsaţi să se înscrie la unele examene normale, pentru a accede la diverse grade didactice. Mai mult, profesorii membri PSD sunt împiedicaţi să beneficieze şi de anumite gradaţii de merit, sau de salariile de merit. Asta în condiţiile în care cei de la IŞJ Suceava nu îi lasă să se înscrie pentru a beneficia de aceste drepturi”, a declarat Iordache.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai spus că aceeaşi atitudine a conducerii IŞJ Suceava s-a manifestat şi în momentul în care un cadru didactic membru PSD a încercat să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar.

„La înscriere, acel cadru didactic a fost sfătuit să renunţe, pentru că postul era destinat unei persoane care îmbrăţişează politica PD-L. Şi din acest motiv facem apel la conducerea IŞJ Suceava şi la directorii de şcoli să nu uite că în primul rând sunt profesori, şi că trebuie să se comporte decent cu colegii lor”, a încheiat Virginel Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache susţine că profesorii PSD sunt persecutaţi.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Iordache susţine că profesorii PSD sunt persecutaţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MINCIUNI ELECTORALE trimis de
(20 mar 2008, 12:33:21
Nu aveti dreptate! La ultimul concurs de inspectori domnisoara profesoara Rita Cantiuc membra P.C.R , U.T.C, F.S.N,.....P.S.D..... a castigat concursul de la Limba Romana cu un mandat pentru urmatorii 4 ani

2.   Bravo gigi trimis de
(20 mar 2008, 16:15:28
Asa e ,nu stiu care sunt nedreptatiti, cred ca altii care nu fac deloc politica.
3.   Sigur k da ! trimis de
(20 mar 2008, 17:31:10
Nu cumva d-nul Iordache reclama niste fapte care s-au petrecut exact la fel si pe vremea PSD ului ? Cam tot asa se punea problema si atunci: te inscrii in PSD sau pleci. Cei care au venit dupa aia au reluat placa, dar de la caz la caz. Unii au plecat, altii, chiar PSD isti, au ramas. Chiar d-nul Iordache, mi se pare, a fost pus director de d-nul inspector de la pnl, dar pt. scurt timp, pt. ca acesta, la randul lui, a fost detronat de d-nul de la pdl, etc., etc. ...
4.   A UITAT trimis de
(20 mar 2008, 19:40:13
DOMNUL IORDACHE A UITAT CA ASA FACEAU SI EI CIND ERAU LA PUTERE. LA UN CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE DIRECTOR AM FOST SI EU SFATUIT SA MA LAS CA SUNT PREA TINAR SI CA VOR MAI FI CONCURSURI. E O CHESTIE ELECTORALA SI SE PARE CA A UITAT CA ACUM 4 ANI A FACUT LA FEL. LE ESTE FRICA CA NU VOR CISTIGA ALEGERILE.LA SUCEAVA CU DOMNUL DONTU NU AU NICI O SANSA.
5.   Bibicule trimis de
(20 mar 2008, 20:42:19
ori era beat in conferinta, ori fumase ceva ce i-a facur rau, dar astfel de indeletniciri au fost specifice perioadei pesediste, in care acestea eraui expresiile preferate ale lui pui de om iordache.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte