Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Simţ civic

Primarul Sucevei, primul la plata taxelor şi impozitelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul sucevean care s-a prezentat la ghişeele Primăriei pentru a-şi plătit taxele şi impozitele pentru anul 2008  a fost primarul Ion Lungu, care a dorit ca, prin exemplul său, să-i impulsioneze şi pe alţi suceveni.

“Avem foarte multe lucrări programate pentru anul acesta, principalii beneficiari fiind cetăţenii Sucevei. Prin plata taxelor şi impozitelor locale fiecare sucevean îşi îndeplineşte datoria de cetăţean al municipiului şi contribuie la dezvoltarea şi înfrumuseţarea oraşului. Sunt sigur că mulţi vor veni să îşi plătească dările la buget chiar de la începutul anului, mai ales că vor putea beneficia de reducerea oferită în această perioadă”, a declarat primarul, după ce a achitat impozitul pentru bunurile mobile şi imobile deţinute în municipiul reşedinţă de judeţ.

Astfel, pe chitanţa numărul 1 din data de 7 ianuarie 2008, emisă pe numele soţiei primarului, Luminiţa Lungu, au fost încasate impozitele datorate pentru apartamentul cu 3 camere de pe strada Samuil Isopescul, pentru autoturismul Skoda, precum şi taxa de salubrizare pentru cei patru membri ai familiei.

Impozitul pentru apartament a fost de 112 lei, dar, beneficiind de reducerea de 10%, acordată până la 31 martie, suma vărsată la bugetul Primăriei a fost de 100,80 de lei. De asemenea, pentru taxa de salubrizare, primarul avea de plătit 120 de lei, dar, beneficiind de aceeaşi reducere de 10%, a plătit doar 108 lei.

Impozitul pentru autoturism a fost în valoare de 105 lei, încât, în total, membrii familiei Lungu au cotizat la bugetul local cu 313,80 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, primul la plata taxelor şi impozitelor.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Primarul Sucevei, primul la plata taxelor şi impozitelor3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taxe si impozite trimis de
( 8 ian 2008, 13:13:52
Hotariti-va domnilor, pina cind este scutirea de 10% la taxe si impozite, 1 martie sau 31 martie? intr-o zi scrieti una, in alta zi altceva./ Ce sa mai intelegem ?
2.   Era si normal...in tara lui Papura Voda trimis de
( 8 ian 2008, 13:19:36
Pai daca omu' are prea multi bani, se mai da si in spectacol...electoral. Banuiesc ca banii i-a dat intr-un plic. Din greseala, ca poate a uitat ''saracu" sa-i scoata cand i-a primit. Nu cumva a imbrancit vre-un batran ca sa fie primul? Se stie ca pensionarii sunt constiinciosi cand e vb de plata taxelor. Dar ei la platesc dintr-o pensie de mizerie, nu din asa numita '"taxa de porc" a lui dom' Lungu.

Daca ar fi sa aleg intre Lungu si un maidanez pentru Primaria Sucevei as vota maidanezul cu amandoua labute....Pardon, manutze. Daca orasul s-a schimbat cat de cat in ultimii ani se datoreaza exclusiv muncii sucevenilor si in nici-un caz a dlui Lungu. El culege doar roadele.
3.   Aha. trimis de
( 8 ian 2008, 13:51:26
si taxa pe passatul lui petrunica cine o plateste?oare n-o fi avand tata grija de el????e de mirare.SA TRAITI BINE!
3.1  RE: Aha. trimis de
( 8 ian 2008, 17:26:14
De acord cu tine Petrunel. Masina i+a luat-o Grupurile de Interese din BAZAR
4.   Impozit trimis de
( 8 ian 2008, 15:29:58
Dar la Suceava, plata on-line cand se va face, s-au trebuie mentinutii birocratii in primarie.
5.   Impozit trimis de
( 8 ian 2008, 20:17:39
bai berbecule tu trebuea sa platesti ultimu sa pui completarea daca nu ajunge
6.   Impozitul pe prostie trimis de
( 9 ian 2008, 08:32:30
De cand platesc cei din Prelipca impozitele la Primaria Suceava? Sau o fi facut cumva primarele ca Prelipca sa fie cartier al Sucevei, sa para si el ca e de la oras?
7.   Harnicutul trimis de
( 9 ian 2008, 11:05:56
mama mama dar ce harnicut e asta a lu lungu vai de mine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte