Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Misiune îndeplinită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Spitalul Judeţean Suceava nu sunt nici măcar medicamente banale. La Spitalul privat „Bethesda” nu sunt probleme cu medicamentele şi materialele sanitare.

La unitatea medicală condusă de economistul Costică Dăscăliuc mâncarea este proastă, în timp ce bolnavii internaţi la spitalul doctorului Ştefan Puşcaşu nu se plâng în legătură cu ceea ce li se pune pe masă.

În timp ce la Spitalul Judeţean nu se găseau de nici unele, domn manager general Dăscăliuc făcea economie la bani. În aceeaşi perioadă, Spitalul „Bethesda” se pregătea să facă noi investiţii.

La spitalul de stat computerul tomograf a fost reparat în nenumărate rânduri, până într-o zi în care acesta a crăpat de-a binelea şi a fost aruncat într-un colţ de depozit.

Spitalul privat amenaja sala în care urma să fie instalat computerul tomograf. La Spitalul Judeţean a ajuns computerul tomograf, dar nu aşa, ci în câteva rânduri, însă numai la modul declarativ.

La Spitalul „Bethesda” a fost pus în funcţiune un computer tomograf de ultimă generaţie.

Din cauza mizeriei, Direcţia Sanitar-Veterinară (DSV) a închis bucătăria Spitalului Judeţean. La Spitalul „Bethesda”, DSV-ul nu a descoperit nereguli. Bucătăria spitalului de stat a fost modernizată şi redeschisă.

La spitalul privat au venit doi medici americani care au făcut câteva operaţii gratuite. Aşadar, Spitalul „Bethesda” a luat faţa Spitalului Judeţean.

Printr-un ordin semnat de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, Costică Dăscăliuc a fost demis din funcţia de manager general. Într-un târziu, domnul Nicolăescu şi-a făcut datoria.

Domnul Puşcaşu îşi face de mult datoria.

În ceea ce-l priveşte pe domnul Dăscăliuc, sunt şi oameni care ar putea spune că acesta şi-a făcut datoria, iar unul dintre aceştia ar trebui să fie Ştefan Puşcaşu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Misiune îndeplinită.
 Vizualizări articol: 2489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Misiune îndeplinită3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jurnalist de rahat trimis de
( 8 ian 2008, 12:23:00
Mai boule, mai ai tupeu in tine? Dute si te spanzura mai animalule! Aia de la PRIMA TV. stiu ce jigodie esti? Cine va acordat acel spatiu pe post?
2.   Hmmm! trimis de
( 8 ian 2008, 12:34:08
slabut articolul......
3.   Putin spus.. trimis de
( 8 ian 2008, 17:20:12
e f. f. slab articolul ca si toate comentariile facute de SA la emisiunile TV .
4.   Medicamente in spitale. trimis de
( 8 ian 2008, 17:40:46
Or fi la Betesdha medicamente la discretie ,dar la ce pret nu spuneti?Stiti ca la acest spital o colonoscopie costa 5oo lei si 10 lei un o folie de Paracetamol ?
5.   Comparatii absurde trimis de
( 8 ian 2008, 18:53:43
Comparati mere cu trufe!

La Spitalul judetean vin toti nenorocitii, toate cazurile grave, toti imputitii, toate cazurile terminale, toti rauplatnicii, pe cand la unitatile lui dr. Puscasu (chirurg absolut mediocru, dar mare afacerist!) vin numai cazuri selectionate, buni platitori.

Cum ajunge unul in sapa de lemn sau pe faras, la spitalul judetean cu el (voiam sa spun la groapa cu gunoi!)
6.   Jurnalist de doi lei trimis de
( 8 ian 2008, 23:28:20
Nu stiu cum mai ai tupeu sa scrii un articol despre spitalul judetean si sa mai faci si comparatie cu spitalul privat al dr.Pusacasu de nu ai scris atricole asa de parsive si pe timpul dr.Hancu si dr.Irimia pentru ca daca stai stramb si judeci drept ceea ce a mostenit dl.Dascaliuc a fost de la cei mai inainte mentionati dar nimeni nu isi mai aduce aminte cine a adus spitalul la dezastru dar cand a venit un om care a facut totusi ceva hai sa ne bagam codita si sa-l dam deoparte sub pretextul ca nu este capabil sa conduca spitalul judetean dar cine sa va mai inteleaga daca un om este gospodar si face economie nu este bun ,daca nu face economie iar nu este bun si o spun in cunostinta de cauza ca spitalil nu a dus lipsa atat de mare de medicamente ca in anul 1998 inluna Februarie cand spitalul a ramas fara SER FIZIOLOGIC si medicamentede stricta necesitate si atunci nimeni nu a comentat lipsurile din spital dar ce sa-i faci acum te-ai ajuns MISTER SORIN AVRAM dar asta nu tine prea mult
7.   Jurnalist de cacat trimis de
( 9 ian 2008, 11:06:20
Jurnalist de doi lei suna prea frumos. Este un jurnalist de **** ,un sugaci.De cumatrasu HANCU sau de JAVRA de IRIMIE nu are tupeu sa balmujeasca. De fapt ce sa-i ceri daca nu-l duce capul. Asta e au ajuns jurnalisti toti ****ii si lingaii. O ia in **** cat de curand. Nu a nimerit inca unde trebuie dar vine el singur nu-ti fa probleme.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte