Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă terifiantă

A omorât-o, pentru a scăpa de diavol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 70 de ani, din comuna Cârlibaba, a fost omorâtă în bătaie în noaptea de duminică spre luni, de o femeie cu afecţiuni psihice. Crima s-a petrecut chiar în casa victimei, iar declaraţiile date ulterior la Poliţie de femeia care recunoaşte că a comis crima sunt de-a dreptul înspăimântătoare.

Ieri, în jurul orei 8:00, vecinii Domnicăi Bartoş au observat că femeia nu a ieşit la poartă cu găleţile cu lapte, aşa cum făcea în fiecare dimineaţă, pentru a-l aştepta pe lăptar.

Gândind că i s-a făcut rău, mai ales că bătrâna locuia singură şi nu avea cine să-i sară în ajutor, unul dintre vecini s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Pe unul dintre geamurile casei septuagenarei, vecinul cu pricina a văzut corpul neînsufleţit şi plin de sânge al bătrânei, întins pe podea. Speriat, bărbatul i-a anunţat imediat pe poliţişti de macabra descoperire.

La comanda diavolului

La prima examinare a cadavrului, poliţiştii din comună au constatat că au de-a face cu o crimă şi au raportat cazul la Suceava, la Cârlibaba fiind trimisă o echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale şi un procuror criminalist.

Deşi în primă fază, oamenii legii nu ştiau cine este autorul, unul dintre sătenii care locuiesc în zonă le-a spus anchetatorilor că a văzut cu câteva ore înainte o femeie ieşind din casa victimei.

Respectivul sătean le-a mai spus criminaliştilor că o cunoaşte pe femeia cu pricina, aceasta fiind identificată în persoana Nastasiei Doboş, în vârstă de 60 de ani.

Deşi are de câţiva ani domiciliul în Arad, Nastasia Doboş a locuit multă vreme în Cârlibaba, având şi o casă în această comună. Anchetatorii au găsit-o pe femeie chiar acasă, în faţa oamenilor legii aceasta recunoscând cu seninătate că a comis crima. Motivul pe care l-a invocat femeia i-a înfricoşat până şi pe anchetatori. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Nastasia Doboş a spus că a acţionat în acest mod, la comanda diavolului.

Atacată în timpul somnului

Din primele date de anchetă, victima şi autoarea s-au întâlnit duminică seară, la biserică. Cum cele două nu se mai văzuseră de mult, întrucât Nastasia Doboş se mutase la Arad, Domnica Bartoş a invitat-o la ea acasă, să-şi mai povestească una alta.

Cele două, din câte se pare, s-au întins la vorbă până târziu în noapte, motiv pentru care, la un moment dat, victima i-a spus Nastasiei Doboş să rămână la ea peste noapte.

În timp ce dormea, însă, victima a fost lovită în cap de mai multe ori cu o găleată de metal.

Surse din Poliţie au mărturisit că violenţa cu care a fost lovită victima a fost ieşită din comun, Domnica Bartoş fiind găsită cu capul zdrobit şi părul smuls, într-o baltă de sânge. Bătrâna avea şi mâinile zdrobite, semn că a încercat din răsputeri să se apere.

Trebuia să scape de vrăji

Nastasia Doboş a mărturisit că victima îi făcuse vrăji şi singura şansă ca să scape de acestea şi, inclusiv, de diavol, era să o omoare. A povestit cum s-a prefăcut că doarme şi a aşteptat până a adormit victima, după care a pus mâna pe o găleată găsită prin casă şi s-a năpustit asupra septuagenarei. S-a oprit doar după ce bătrâna a rămas fără suflare.

Nastasia Doboş a povestit şi că după ce a comis terifianta crimă s-a băgat înapoi în pat şi s-a culcat, dormind la câţiva metri de victimă. A plecat din casa acesteia, abia spre dimineaţă, în jurul orei 6:00.

Aseară, la închiderea ediţiei, criminaliştii nu finalizaseră încă cercetările la Cârlibaba.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz terifiant, în cursul zilei de mâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A omorât-o, pentru a scăpa de diavol.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A omorât-o, pentru a scăpa de diavol3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Piei satana trimis de
( 8 ian 2008, 12:11:45
era becali deghizat!!
2.   O societate putreda trimis de
( 8 ian 2008, 14:33:21
Nu este posibil ca in anul 2008 cu o Romane integrata in U.E., sa nu avem o legislatie care sa tina departe de societate aceste persoane cu afectiuni psihice grave. Probabil autoarea crimei va sta citeva luni intr-un spital, dupa care se va intoarce printre noi. Halal !!!!!!!!!!!!!
3.   Catre Terifiant trimis de
( 9 ian 2008, 09:35:30
ai perfecta dreptate.Cunosc un cay din Salcea in care un nebun si+a omorat tatal si a scos un ochi mamei si astat internat la Grajduri la Iasi vreo cativa ani si acum e bine merci acasa!!!Cred ca trebuie sa mai omoare pe cineva ca sa+l ia de acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte