Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţinte electorale

Social democraţii râvnesc la Primăria Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fotoliul de primar, una din cele două funcţii de viceprimar şi cel puţin opt mandate de consilier local. Acesta este obiectivul organizaţiei municipale Suceava a PSD la alegerile locale din acest an, exprimat ieri într-o conferinţă de presă de preşedintele acesteia, Virginel Iordache.

El a declarat că pentru atingerea ţintei electorale, social democraţii vor realiza printre altele o consultare a cetăţenilor municipiului pentru identificarea tuturor problemelor cu care se confruntă şi vor mobiliza fiecare simpatizant şi membru de partid în campania electorală.

Iordache este convins că organizaţia pe care o conduce are forţa de a-şi atinge obiectivele propuse.

„Consider că acum organizaţia PSD are forţa de a câştiga primăria municipiului Suceava. Cu siguranţă nu va fi uşor, dar sper ca cetăţenii să dea credit muncii pe care am desfăşurat-o în municipiu să lăsăm la o parte tot felul de poveşti şi tot felul de amintiri care din punctul meu de vedere sunt cel puţin neplăcute. Îi rog pe cetăţeni să facă lucrul acesta, să judece organizaţia municipală a PSD după ceea ce a făcut în ultimii trei ani şi nu prin ceea ce a făcut în timpuri apuse. De altfel, trebuie să mai adaug că cei care au fost în administraţia 2000-2004 nu se mai regăsesc în rândurile PSD, ci sunt la PD-L”, a spus Iordache.

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava va fi cunoscut până pe data de 20 ianuarie, iar lista de candidaţi pentru Consiliul Local până pe 15 februarie.

Cei care vor să candideze pentru un mandat de consilier trebuie să prezinte şi o listă cu semnăturile a 10% din populaţia cu drept de vot din cartierul din care provin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii râvnesc la Primăria Sucevei.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Social democraţii râvnesc la Primăria Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare? trimis de
( 8 ian 2008, 11:16:18
Dupa ce in 200-2004 PSD-ul s-adovedit incapabil in a admininstra un municipiu si un mandat in care infumaratul, inganfatul si langurosul de Ionescu a dus spre dezastru aceasta primarie ma cam indoiesc in spusele lui Iordache.

In ceea ce-i priveste pe transfugii din PSD in PD-L daca erati cu sange in pompita trebuia sa-i dati voi afara cand trebuia!

Acu dupa ce au dezertat nu mai conteaza ce spuneti despre ei!

Adio PSD de la primaria Suceava!
1.1  RE: Oare? trimis de
( 8 ian 2008, 13:56:24
O, sal Dl Primar. Ce faceti dl lungu?
2.   IAR PSD????????? trimis de
( 8 ian 2008, 11:37:24
Va mai voteaza draku de acum dragi baroni locai PSD-eo comunisti! Suceava nu va mai fi a PSD-lui in veci.Draga Mirza si Iordache adio si vise placute.

Mai Iordache miel te si vezi inscaunat primar?
3.   Psd trimis de
( 8 ian 2008, 14:07:33
Daca PSD, merge pe mina lui Iordache, pierde din start, trebuie sa scoata un candidat mai puternic si mai credibil.
4.   Uite cine vorbeste? trimis de
( 8 ian 2008, 14:38:22
mandatul 2000-2004 a fost in folosul exclusiv al lui mirza si acolitilor lui.nu cautati tapi ispasitori in alta parte degeaba ! in campanie revin cu lista profitorilor !
4.1  RE: Uite cine vorbeste? trimis de
( 8 ian 2008, 17:14:50
Uitati ce figuri politice promoveaza OSD! Adomnicai,Nichifor,Iodrache,Be (cumatrul lui Mirza) ,Mirza etcccc. Ce-au facut astia pentru judetul asta ? Sa vina campania sa va dam viteza incepand cu baronul Mirza! Prefer sa vina in Consiliul Judetean madam Zarujanu decat sa-l mai vad pe burtosul de Mirza.
5.   Remember trimis de
( 8 ian 2008, 14:43:06
verginel nu cumva ti-ai extins curtea de la vila construita in acel mandat cu teren dintre blocuri ce era domeniu public ?
6.   LUPU MORALIST trimis de
( 8 ian 2008, 15:47:50
"Lupu isi schimba parul dar naravul BA" Cine a mancat la troaca comunista tot comunist ramane. BUCOVINENI sant oameni de dreapta, carevor sa munceasca cinstit si nu sa fie scosi de minte cu" SLOGANURI COMUNISTE" .Asa a-ti facut si in 1962, cand ati batut si i-ati pius la puscarii ca sa le luati bruma de avere care o mai aveau. ACUMA VRETI PRIMARIA CU UN TRADATOR CA GIRIGAN? RUSINE NESIMTITILOR.
7.   Primar? trimis de
( 8 ian 2008, 15:54:25
Virginel este un produs politic EXPIRAT Garantia sa politica s-a teminat in momentul in care a ajuns director la Info cu ajutorul liderului P.N.L Ioan Lungu

Soarta tradatorilor este sinucidera politica

ADIO CRACANEL!!!!
7.1  RE: Primar? trimis de
( 8 ian 2008, 17:19:35
Nu stiu cum a ajuns Iordache director la Info dar a fost singurul director care a facut ceva pentru aceasta scoala. Am fost elev la Informatica si stiu ce spun. In rest ......sictir.
8.   Sanse trimis de
( 8 ian 2008, 17:14:46
PSD este un partid puternic . Consider ca o campanie frumos dirijata poate sa scoata in fata din nou acest partid. In ceea ce priveste candidatul la primarie D-nul Iordache este cea mai vizibila persoana de la municipiu.
8.1  RE: Sanse trimis de
( 8 ian 2008, 19:31:38
Du-te mai naibii cu campani frumoasa PSD-lui! Poate sa faca Mirza si mama campaniei ca tot partid de k... esteiar la varf tot fostii comunisti raman cu tot aceeasi tineri scoliti dupa mintile bolnave pseudocomuniste.Asa ca ce campanie le mai trebuie astora? Bai ti****tu esti din povesti! La nani !
9.   Sperando murindo trimis de
( 8 ian 2008, 17:15:46
PSD -ul se va duce la groapa de gunoi a istoriei cu toti bolsevicii lui care a dus Romania de ripa cu ajutorul minerilor si a altor figuri revolutionare imbogatite peste noapte.
9.1  RE: Sperando murindo trimis de
( 8 ian 2008, 17:21:53
Mai baiatule tu chiar �ti meriti numele.
10.   Intrebare trimis de
( 8 ian 2008, 23:03:26
Cine mai voteaza cu PSD ?
11.   Psd la putere trimis de
( 9 ian 2008, 11:01:39
Eu cred ca tot psd va fi la putere in perioada care va urma,in special in judetul Suceava care nici nu se discuta asa a fost si asa va fi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte