Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Datorii achitate

Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la primele ore ale dimineţii, sute de suceveni au venit să îşi achite toate datoriile către buget, chiar din prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale.

Ca în fiecare an, cei mai conştiincioşi suceveni au fost persoanele mai în vârstă, care au preferat să stea la coadă, doar ca să ştie că ei sunt la zi cu plata oricăror datorii.

Astfel, chiar dacă nu a mai fost aceeaşi îmbulzeală ca anii trecuţi, la ghişeele Primăriei Suceava s-au prezentat aproape 1000 de suceveni, care au scos din buzunare aproape 1,4 miliarde de lei vechi.

Cea mai mare parte a celor care s-au prezentat la ghişee să plătească taxele şi impozitele pentru anul în curs au fost persoane fizice – aproximativ 900 de familii, dar printre aceştia au fost şi 80 de persoane juridice (firme), care au aproape 300 de milioane de lei vechi.

Toţi sucevenii care şi-au achitat integral taxele şi impozitele pe anul 2008 au beneficiat şi de reducerea de 10%, care se va aplica în continuare, până la data de 31 martie.

Primarul Sucevei s-a arătat mulţumit de faptul că atât de mulţi suceveni au dovedit că au spirit civic şi sunt preocupaţi de problemele oraşului, banii care sunt încasaţi de la ei fiind folosiţi spre binele tuturor, în principal prin asfaltarea străzilor, păstrarea curăţeniei oraşului, înfrumuseţarea acestuia, dar şi prin iniţierea unor proiecte de dezvoltare, pe termen lung.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Impozit trimis de
( 8 ian 2008, 20:10:04
tot besinosi care au furat platesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte