Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană:Băsescu a comis un abuz de putere prin respingerea Noricăi Nicolai pentru funcţia de ministru

Marţi, 8 Ianuarie 2008 (22:05:56)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu a comis "un abuz de putere" prin cererea adresată premierului Tăriceanu de renunţare la nominalizarea Noricăi Nicolai pentru funcţia de ministru al Justiţiei.
  Potrivit liderului PSD, Traian Băsescu a comis un abuz de putere în acest caz, în condiţiile în care Curtea Constituţionaleă s-a pronunţat deja cu privire la relaţia dintre premier şi preşedinte cu privire la nominalizarea de miniştri.

"Atât preşedintele Băsescu cât şi premierul Tăriceanu sunt vinovaţi de această criză prelungită din Justiţie. Este, de fapt, o luptă, într-un an electoral, pentru ocuparea unei poziţii importante din punct de vedere al influenţei în statul român", a comentat preşedintele social-democrat.

Mircea Geoană a precizat, totodată, că, în acest moment, România se află într-un blocaj politic, singura soluţie de ieşire constând nu numai în găsirea unui ministru de Justiţie, ci în găsirea unui nou premier şi a unui nou preşedinte.

"Acest episod este un nou punct jenant al crizei în care a intrat Justiţa după 2004. Acest conflict nesfârşit între palate afectează în continuare grav funcţionarea instituţiilor şi calitatea serviciilor publice, inclusiv în domeniul Justiţiei", a mai arătat Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană:Băsescu a comis un abuz de putere prin respingerea Noricăi Nicolai pentru funcţia de ministru .
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană:Băsescu a comis un abuz de putere prin respingerea Noricăi Nicolai pentru funcţia de ministru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte