Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri comune

PNL şi CJ încearcă deblocarea proiectului „Suceava - Utilităţi şi Mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava şi specialişti din cadrul PNL Suceava vor înainta o scrisoare Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), prin care se va solicita un răspuns cu privire la posibilitatea înfiinţării unui departament în cadrul CJ care să se înregistreze ca plătitor de TVA, în vederea deblocării proiectului „Suceava – Utilităţi şi Mediu”.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele liberalilor suceveni, Mihai Steiciuc, care a precizat că în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire între specialiştii PNL şi cei ai Consiliului Judeţean Suceava, prilej cu care s-a încercat găsirea unei soluţii în vederea obţinerii Taxei pe Valoarea Adăugată aferente lucrărilor realizate în cadrul proiectului menţionat anterior.

„În urma acestor discuţii, s-a stabilit ca împreună să facem o scrisoare pe care Consiliul Judeţean să o înainteze către ANAF, unde va fi susţinută de către specialiştii PNL”, a declarat Mihai Steiciuc.

El a precizat că soluţia care s-a stabilit a fi promovată este cea propusă de către PNL Suceava, respectiv înfiinţarea unui nou departament economic, în cadrul Consiliului Judeţean, care să aibă ca obiect de activitate administrarea obiectivelor construite în cadrul proiectului „Suceava – Utilităţi şi Mediu”. Steiciuc susţine că acest nou departament se poate înregistra ca plătitor de TVA, lucru permis de actualul Cod Fiscal. Mai mult, liberalii susţin că prin înfiinţarea acestui departament, administraţia judeţeană ar putea obţine şi folosi sumele aferente acestei taxe din cadrul proiectului.

„Acesta este un nou exemplu că PNL este interesat de problemele populaţiei şi ştie să conlucreze cu orice altă forţă politică pentru a atinge acest scop. Şi vreau să subliniez că, până la sfârşitul acestui an, trebuie rezolvate problemele apărute în derularea acestui proiect, deoarece situaţia este foarte gravă. Asta în condiţiile în care părţi ale acestui proiect nu pot fi puse în funcţiune, deşi sunt finalizate, deoarece nu sunt încheiate anumite acte contabile”, a spus Mihai Steiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL şi CJ încearcă deblocarea proiectului „Suceava - Utilităţi şi Mediu”.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL şi CJ încearcă deblocarea proiectului „Suceava - Utilităţi şi Mediu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei