Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

PSD acuză PNL că îi obligă pe comercianţii din Piaţa Mare să folosească „etichete electorale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii acuză PNL Suceava şi pe liderul acestei organizaţii, Ion Lungu, că a impus comercianţilor din Piaţa Mare să folosească etichete cu însemnele PNL. Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a declarat că va sesiza Biroul Electoral Judeţean Suceava cu privire la folosirea unor etichete pentru produsele comercializate în această piaţă, pe care au fost înscrise mesaje electorale ale PNL.

„PSD îi acordă domnului Ion Lungu două cartonaşe galbene, pentru acţiunea <cartonaşul galben> din Piaţa Mare”, a declarat Donţu, cel care a prezentat două etichete folosite în Piaţa Mare, care conţineau atât denumirea şi preţul produsului vândut, cât şi mesaje electorale ale PNL, respectiv popularizarea site-ului de internet www.promovamromania.ro.

Mai mult, Ovidiu Donţu l-a acuzat pe Ion Lungu că aceste etichete electorale ar fi fost distribuite comercianţilor de către angajaţi ai Direcţiei Administraţiei Pieţelor din Suceava.

„Protestăm public faţă de acest mod de a face campanie şi solicităm explicaţii cu privire la existenţa acestor etichete electorale la comercianţii din Piaţa Mare. Mai mult, mai multe persoane s-au plâns că nu mai pot să-şi vândă produsele dacă nu au aceste etichete galbene”, a declarat vicepreşedintele PSD Suceava.

Faţă de aceste acuzaţii, preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat că etichetele la care face referire Ovidiu Donţu au fost împărţite în cadrul unei acţiuni electorale a liberalilor în Piaţa Mare, şi nu de către angajaţi ai Administraţiei Pieţelor.

„Ca orice partid, facem şi noi campanie electorală, iar în cadrul unei acţiuni realizate cu membri PNL, pe lângă alte materiale am împărţit şi aceste etichete. Cei care vând în Piaţa Mare aveau două opţiuni: să le păstreze şi să le folosească sau să le arunce. Şi ne bucură faptul că nu le-au aruncat, arătând astfel de apreciază şi susţin PNL”, a precizat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PNL că îi obligă pe comercianţii din Piaţa Mare să folosească „etichete electorale”.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD acuză PNL că îi obligă pe comercianţii din Piaţa Mare să folosească „etichete electorale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei