Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liga a III-a

Zeci de ani de rivalitate între Suceava şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ciuda rivalităţii fotbalistice dintre cele două oraşe, de-a lungul timpului au fost destui fotbaliştii care au apărat pe rând, atât culorile Sucevei cât şi ale Fălticeniului. Printre numele cele mai importante care au făcut traseul Suceava – Fălticeni sau invers, îi regăsim pe Ovidiu Căldăruş, Doru Breniuc, Coco Butnaru, Viorel Neacşu, Vasile Mucileanu sau Daniel Mihăilă. Pe când echipa se chema Foresta, la Fălticeni au evoluat pentru o scurtă perioadă de timp Ovidiu Murariu, actualul tehnician de la Juventus şi Florin Cristescu, antrenorul secund al Cetăţii. „În anii 80, când echipele celor două oraşe activau în eşalonul secund exista o rivalitate teribilă între cele două oraşe. În prezent lucrurile s-au mai schimbat şi trebuie ţinut cont şi de faptul că cele două grupări activează în prezent în Liga a III-a. Consider că ziua şi ora de disputare a partidei nu-i avantajează nici pe suporteri, marea lor majoritate fiind la serviciu vineri la ora 14.00”, a declarat Ovidiu Murariu. Ce-a mai strânsă relaţie fotbalistică dintre Suceava şi Fălticeni s-a petrecut la sfârşitul anilor anilor 90, când Eugen Huţu a mutat Foresta pe Areni tocmai pentru a putea face faţă rigorilor Diviziei A. În prezent, în lotul fălticenenilor există nu mai puţin de şapte fotbalişti care au îmbrăcat în trecutul apropiat tricoul Cetăţii: Laurenţiu Berezoschi, Vladimir Prisacă, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu, Bogdan Pantea, Gabriel Şuleru şi Constantin Dumistrăcel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de ani de rivalitate între Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de ani de rivalitate între Suceava şi Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei