Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ne facem de râs!

Puţine bilete vândute la „Cazacii zburători”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ansamblul de dans „Cossacks of Russia”, unul dintre cele mai cunoscute grupuri de dansatori din Rusia, va susţine, sâmbătă, 10 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, un spectacol de excepţie. Din păcate, organizatorii ne-au spus că, deşi mai sunt doar trei zile până la ziua spectacolului, s-au vândut destul de puţine bilete. Suceava se află printre cele 10 oraşe (inclusiv Bucureşti) în care cei 50 de artişti din Rusia au ales să susţină un spectacol impresionant de muzică, dansuri şi cântece, aducând o fărâmă din tradiţiile populare ruseşti. Instrumentiştii trupei vor susţine balade vechi, dar şi ritmuri ţigăneşti şi moderne. Spectacolul se vrea a fi o epopee căzăcească despre fapte de glorie şi poveşti de dragoste, o premieră pentru publicul din Suceava.
Dacă artiştii din Rusia vin la Suceava ca să ne impresioneze cu luptele şi măiestria militară, poveştile de dragoste în paşi de dans, pe ritmurile unor piese ruseşti celebre, Suceava s-ar putea să rămână în amintirea dansatorilor ca oraşul în care au fost cei mai puţin spectatori. Mai sunt trei zile în care se pot cumpăra bilete, până sâmbătă, la ora 17:00, ora de începere a spectacolului. Un bilet costă 50,70 de lei, în funcţie de aşezarea în sala de spectacol.

Pe lângă muzică, dans, cei 50 de artişti vor impresiona şi prin costumele colorate, care transmit multă veselie şi creează o stare euforică deosebită în rândul publicului.

Show-ul din seria „Arta războiului” a avut ca destinaţii oraşele Iaşi, Bacău, Cluj, Bucureşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Oradea, Baia Mare, şi se va încheia, sâmbătă, la Suceava. Artiştii ruşi au susţinut spectacole în toată lumea şi au primit denumirea de „Cazacii zburători” tocmai datorită performanţelor artistice, acrobaţiilor din timpul spectacolelor.

 

Cine sunt „Cazacii zburători”?

 

Trupa „Cossacks of Russia” s-a format în 1990, iar debutul oficial a avut loc pe principala scenă moscovită, la teatrul „Russia”, în octombrie 1991. Pământul Rusiei a fost apărat sute de ani de trupele de cazaci, recunoscuţi ca „apărători ai frontierelor”.
 „Cossacks of Russia” este unul dintre cele mai respectate şi premiate grupuri de dansatori din Rusia. Format din 50 de artişti, ansamblul oferă spectatorilor un concert fascinant şi dinamic. „Cazacii Rusiei” a fost creat nu întâmplător în regiunea Lipetsk, teritoriu din centrul Rusiei. Este locul naşterii poporului cazac. Poveştile cazace au fost surse de inspiraţie pentru mulţi artişti, iar marele scriitor rus L. N. Tolstoy spunea că „Rusia este făcută de cazaci”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puţine bilete vândute la „Cazacii zburători”.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Puţine bilete vândute la „Cazacii zburători”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei