Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Democraţii din municipiul Suceava au turat motoarele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finalul săptămânii trecute, reprezentanţii organizaţiei municipale Suceava a Partidului Democrat au discutat cu locuitorii din zona Mărăşeşti, Piaţa Mică şi Piaţa Mare despre problemele acestora, despre rolul pe care-l vor juca europarlamentarii români la Bruxelles şi despre importanţa prezenţei cetăţenilor la Referendumul din 25 noiembrie pentru trecerea la votul uninominal. Coordonatorul acestei acţiuni a fost vicepreşedintele Constantin Enea.

„Vrem să fim cât mai aproape de toţi sucevenii, pentru a încerca să găsim soluţii la problemele comunităţii noastre. Totodată, am distribuit materiale informative cu privire la candidaţii PD pentru Parlamentul European şi le-am explicat oamenilor cât de important este ca ei să fie prezenţi la vot pe 25 noiembrie”, a afirmat Enea.

O acţiune similară s-a desfăşurat la începutul acestei săptămâni, când reprezentanţii PD s-au aflat în zona Gării din Burdujeni şi pe strada Gheorghe Doja, pentru ca şi locuitorii de aici să-şi poată expune problemele.

După cum a declarat Mugur Corlăţan, vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PD şi coordonator al acestei acţiuni, sucevenii sunt foarte interesaţi să afle informaţii despre rolul Parlamentului European şi s-au arătat disponibili să ştie care sunt modalităţile de atragere a fondurilor europene în România. „Suntem convinşi, de asemenea, că au înţeles cât de importantă este competenţa echipei pe care PD a propus-o pentru Parlamentul European”, a mai susţinut Corlăţan. Conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a dat asigurări că aceste dialoguri vor continua zilnic, în fiecare dintre zonele oraşului, în paralel cu seria de acţiuni „Europa în cartierul tău”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii din municipiul Suceava au turat motoarele.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii din municipiul Suceava au turat motoarele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei