Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste bună

Cel mai modern loc de joacă din Suceava va fi dat în folosinţă astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sucevenilor au de săptămâna aceasta mai multe oportunităţi de distracţie, pentru că astăzi va fi dat în folosinţă cel mai modern loc de joacă din municipiu, în parcul Areni.

Mini-parcul de distracţie, realizat pe o structură modulară, formată din scări, platforme, mici tuneluri, tobogane spiralate şi tuburi, a fost instalat chiar de la finele săptămânii trecute, dar, pentru ca structura de rezistenţă a acestuia să nu fie afectată, nu trebuie utilizat câteva zile.

“Am văzut că deja o mulţime de copii dau târcoale noului loc de joacă. Vor trebui să mai aibă răbdare trei zile, până când se întăreşte temelia în care a fost fixată structura de rezistenţă. Dar astăzi, la ora 12.00, îi aşteptăm pe copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, să vină la deschiderea parcului de joacă, care de atunci va fi mereu la dispoziţia lor”, a declarat ieri viceprimarul Angela Zarojanu.

La inaugurarea celui mai modern loc de joacă din municipiu, în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi, vor participa şi membrii Consiliului Local, cu atât mai mult cu cât respectivul obiectiv a fost realizat la iniţiativa alesului local Ovidiu Donţu.

Primarul Ion Lungu a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că noul loc de joacă este destinat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, deoarece o parte din componentele acestuia pot fi stricate de utilizarea lor de persoane din alte categorii de vârstă.

Conducerea Primăriei Suceava nu exclude şi posibilitatea de a pune pază la locul de joacă, pentru a nu fi distrus de cei care mai făceau acte de vandalism în acea zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai modern loc de joacă din Suceava va fi dat în folosinţă astăzi.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cel mai modern loc de joacă din Suceava va fi dat în folosinţă astăzi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei