Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumiri

Trafic de calvar pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Mii de claxoane au răsunat ieri pe străzile Sucevei, nervii şoferilor fiind întinşi la maxim din cauza aglomeraţiei, dar şi a problemelor de care se izbeau la tot pasul.

La orele de vârf, pe principalele artere de circulaţie ale municipiului, autoturismele nu reuşeau să circule decât bară la bară, asta în momentele în care câte un şofer ameţit nu uita să acorde prioritate altora, astfel încât minute în şir traficul se bloca total, până se dezmeticeau care încotro să meargă.

În principal, aglomeraţia de pe străzile Sucevei a fost din cauza faptului că ieri a fost sărbătoarea Sf. Dumitru, numărul autoturismelor aflate în trafic fiind mult mai mare decât de obicei.

La îngreunarea circulaţiei au contribuit atât gropile şi zonele decopertate ca urmare a lucrărilor de termoficare, cât şi faptul că în unele zone se lucra la aducerea la starea iniţială a drumurilor afectate de spargeri.

Nu de puţine ori, cei care au creat cele mai multe probleme în trafic au fost chiar şoferii, care s-au încăpăţânat să parcheze în cele mai nefireşti locuri, atât pe trecerile de pietoni, în curbă ori chiar să lase maşina în drum, ocupând total o bandă de circulaţie, pentru ca nu cumva să se obosească făcând mai mulţi paşi până la banca la care aveau de ajuns, până la serviciu ori la magazin.

Bătăi de cap le-au dat şoferilor şi incompetenţa unora dintre ei, care s-au trezit oprind maşina în sensul giratoriu, cum s-a petrecut de numeroase ori în centru, lângă Cinema Modern, precum şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către alţii, care nu ţineau cont de culorile semafoarelor, aruncându-se orbeşte în intersecţie şi blocând coloane întregi de maşini.

Probleme le-au creat şoferilor şi pietonii indisciplinaţi şi insuficient educaţi care, practic, se aruncau în faţa maşinilor, fără a se uita în stânga sau în dreapta, să vadă dacă vine cineva, adeseori traversând strada prin locuri nepermise.

Ca să pună capac la toate, prezenţa celor de la Poliţia Rutieră nu s-a făcut simţită, deşi de multe ori ar fi fost necesară.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de calvar pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic de calvar pe străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei